Перейти до змісту

Спущені штани, коньяк та супутниця: подробиці жахливої ДТП у Луцьку

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спущені штани, коньяк та супутниця: подробиці жахливої ДТП у Луцьку

Водій авто показав у наркодиспансері 3,05 алкоголю в крові, і це через 2 години після скоєного ДТП.

Нагадаємо, сьогодні на вулиці Дубнівській водій «Мерседеса» збив на пішохідному переході хлопчика і намагався втекти.

За словами власкора Волинь.24, наразі його після освідування везуть у міськвідділ поліції. Також підтвердилась інформація, що водій «Мерседеса» є директор фірми ОЛДЕМ – Володимир Мігас.

Разом з ним у машині перебувала жінка, від якої теж чутно спиртним. Окрім цього вона тримала при собі пляшку коньяку, а самого водія одразу після ДТП свідки застали зі спущеними штанями. 

Наразі він продовжує заперечувати свою вину, плутаючись у словах. Мовляв це сталось не на переході і хлопець вискочив неочікувано.
«Тай взагалі - чо він там ходить», - цілком спокійно і дещо неадекватно повторював Володимир Мігас у наркодиспансері. 

Окрім цього нетверезий чоловік почав заперечувати, що саме він сидів за кермом.

Як стало відомо, хлопцю всього 16 років. Наразі він впав у кому. Лікарі намагаються зробити все можливе, аби врятувати йому життя.

http://www.volyn24.com/news/75192-spuscheni-shtany-koniak-ta-suputnycia-podrobyci-zhalyvoi-dtp-u-lucku

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зазвичай наші гуманні судді п'яним вбивцям за кермом дають "умовно", це вже стало традицією. Недавно вже був схожий інцидент, вангую - цей закінчиться аналогічно.

Водій, який на «BMW» збив насмерть велосипедиста, обійшовся «умовним».

Опубліковано

Відмажуть полюбому. Це просту людину на жигулях посадять і ви"буть в усі отвори, а цій гниді випишуть штраф і все забудуть. Наше правосуддя воно таке 

Опубліковано

Нагле, самовпевнене ЧМО, яке підлягає лише самосуду на місці. Солідарний з Zheny@, таких уродів не повинно бути.

Опубліковано

номери просто відлетіли, хтось в коментах писав... Задній, писали, висів

Тут он ДОХТУР-ЗНАХАР об'явився! Чи чудо-хірург

«Дай Бог, щоб він вижив!» – адвокат винуватця страшного ДТП у Луцьку

Цитувати

Адвокат винуватця ДТП на Дубнівській Володимира Мігаса повідомив, що зараз головне - допомогти постраждалій дитині. 
Про це захисник Віктор Жемеля повідомив у коментарі виданню "Волинь24".
"Я зараз їду в лікарню, де лежить хлопець, який потрапив в ДТП. Я не займаюся зараз захистом, я займаюся життям дитини", - зазначив адвокат.
"Я буду з’ясовувати, що потрібно і яким чином можна допомогти. Це важливо. А що стосується всього решти… Всяке буває, життя є життя. Слідство розбереться", - зауважив він. 
Чоловік зазначив, що йому не відомі ніякі деталі, тому що тільки взявся за справу. Також він додав, що адвокати, як лікарі - їм не важливо хто до них потрапив, депутат чи президент, їхня справа - "лікувати". 
"Я дуже радий, що мій підзахисний прийняв вірне рішення, що адвокат мусить бути не біля нього, а якимось чином намагатися допомогти дитині, яка постраждала. Дай Бог, щоб він вижив – це головне. А потім буде видно. Якщо винуватий – відповість, я в цьому впевнений", - запевнив правозахисник.
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Опубліковано

Бабло, як не парадоксально це звучить перемагає завжди, а в цього порушника його 100500% вистачить на мізерну відмашку для того аби відбутися умовним терміном.

Опубліковано
8 годин тому, tirrol сказано:

Садити гада, ніяких адвокатів. Вже мажеться.

ні повісити на стовбі де збив дитину і щоб всі бачили - собаці собача смерть

Опубліковано

хлопчина побіг вперед, щоб швидше перейти дорогу.

майже так само, як і в ситуації з хлопчиком, якого збили на переході

Опубліковано
9 хвилин тому, rabzy сказано:

В якому стані зараз хлопець ? Відомо щось комусь ?

В новинах, волинських кажись,  писали в комі, сам не дихає

Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

тільки хлопчика дійсно не видно було водієві, а тут ...

та цей мудило за кермом ще й розігнався перед переходом, думав що "проскочить".

Гадаю, потрібно ретельно братись за такі справи і контролювати їх аж до самого моменту посадки алкоовочів на нари. Ну, а милосердним суддям, слідству і прокуратурі влаштовувати "Хороше життя" в якості посиленого контролю, висвітлювання і як треба, то акціям проти "доброчинності" по відношенню до таких козлів. Хотілось би, щоб такі теми закінчувались як мінімум повідомленням про освоєння винуватцем ДТП місця біля параши.

Опубліковано
42 хвилин тому, rabzy сказано:

В якому стані зараз хлопець ? Відомо щось комусь ?

у ФБ проскакувало. у важкому стані (кома), потрібно кошти і кров

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

у ФБ проскакувало. у важкому стані (кома), потрібно кошти і кров

а цей репост явно буде кориснішим, аніж той, що ти постив у сусідній темі.

З понеділка можу здати кров.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...