Перейти до змісту

У Луцьку працівники торгових центрів хочуть відпочивати у суботу і неділю

ForZa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В чому проблема? Не хочеш працювати, закривай магазин, точку і йди відпочивай...

Не бачу проблеми... імхо

Опубліковано
Только что, Basil сказал:

Не бачу проблеми..

Саме цікаве, як зазначено у статті, про це ніби звертаються працівники найбільших центрів Луцька, де в основному на вихідні і випадає найбільша виручка і тут таке? :) В них розум є? :)

Опубліковано
8 хвилин тому, ForZa сказано:

Саме цікаве, як зазначено у статті, про це ніби звертаються працівники найбільших центрів Луцька, де в основному на вихідні і випадає найбільша виручка і тут таке? :) В них розум є? :)

так отож...

Опубліковано

для власників та керівництва бутіків це гарна можливість відсіяти лінивих співробітників :)

підписав петицію - гуляй скільки душа забажає

Опубліковано

ідеотен\крінен :(

може ще вони хочуть щоб  водоканал\обленерго не працювали в вихідні?

і це я не про офісних... я про сервіс

p.s. тема гуано

p.p.s. "сходити до церкви" то я не зрозумів вони хочуть змусити церковників продовжувати працювати в вихідні?

Опубліковано

Маразм.

зазвичай працівники всіх тих "бутіків" працюють позмінно. тиждень один, тиждень інший.

Опубліковано

Другая сторона, если день официально выходной в магазине, а хозяину хочется, чтоб он работал, то официально он должен платить работникам за работу в выходные дни.

Опубліковано

Таку фігню тільки в нас певно можуть роздути до рівня "новин".

Відносини роботодавець-працівник обговорені і узгоджені. Якщо когось щось не влаштовує то працівник іде нафіг та приходить інший – який влаштовує роботодавця і якого влаштовують умови роботи.

В чому там проблема ? 

Опубліковано

Щось мені підказує що ноги тут ростуть зовсім не від працівників, така цитата "сходити в церкву" ну от прям очі виїдає, ну нікуди в нас без церкви і край тут.

Мабуть в очільників церков московського патріархату геть впала відвідуваність і прибутки що придумують різну маячню, бо ж плани перед москвою по здачі виручки ніхто не відміняв.

Суто власна думка.

Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

Другая сторона, если день официально выходной в магазине, а хозяину хочется, чтоб он работал, то официально он должен платить работникам за работу в выходные дни.

а бо ввести 3х змінний графік

водії тролейбусів за суботу-неділю отримують подвійну оплату?

Опубліковано
1 хвилина тому, Соромітник сказано:

Якщо когось щось не влаштовує то працівник іде нафіг та приходить інший – який влаштовує роботодавця і якого влаштовують умови роботи.

В чому там проблема ? 

блін, я завжди кажу (і собі теж) "не подобається графік - йдеш торгувати на базар".... а тепер що буде?

Опубліковано
2 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

а бо ввести 3х змінний графік

водії тролейбусів за суботу-неділю отримують подвійну оплату?

А у них 5 дневная рабочая неделя?

Опубліковано

А еще, если ввести 5 дневную рабочую неделю и сделать все по КЗоТ (40 часовая рабочая неделя) то часть сотрудников придется уволить.

Опубліковано
5 хвилин тому, romanc сказано:

А у них 5 дневная рабочая неделя?

так і я про те

у базарників "6ти" денна вихідний в понеділок, до "15:00" (умовно), "тиждень через тиждень"

яка оплата за роботу в вихідні?

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

А еще, если ввести 5 дневную рабочую неделю и сделать все по КЗоТ (40 часовая рабочая неделя) то часть сотрудников придется уволить.

ну ти ще скажи платити офіційну ЗП... :)

Опубліковано

А причем тут мерия к графику работы торговых центров? Да и рынков тоже... На каком основании можно изменить график рабоиы? Лишь бы не торговали закупоренным алкоголем ночью...

Опубліковано

проблема в тому що вони як і всі нормальні люди хочуть відпочити,  виїхати на природу, сходити на концерт, дні народження хрестини весілля все переважно в суботу,неділю...

Опубліковано

Дивлюсь на цю тему і ледь кров з очей не йде. Я сьогодні працюю 41-й день без вихідних по 11 годин на день. Без походів в церкву, на концерт і на весілля. Писати петицію чи шо?

Опубліковано
38 минут назад, Dieselsmart сказал:

Мабуть в очільників церков

Мабуть, якщо у темі, це питання першим і не перший рік піднімає Михаїл!  Dieselsmart  аби бовкнути...?

Опубліковано
9 минут назад, Oli сказал:

проблема в тому що вони як і всі нормальні люди хочуть відпочити,  виїхати на природу, сходити на концерт, дні народження хрестини весілля все переважно в суботу,неділю...

Дуже довгий період *Калинівський ринок* в Чернівцях, працював з двома вихідними на РІК !!! Карл : Новий рік і Пасха, всі остальні 363 дні робочі, от там хотіли відпочити як і всі нормальні люди, :) а не тут

Опубліковано
12 минуты назад, Oli сказал:

Працівникі медичної сфери, комунальні працівникі, поліція, дснс.

Це теж не з кагорти "нормальних людей"?  Працювати в суботу і неділю це умови на які вони погоджувались ідучи на роботу, якщо робота не подобається - зміни її. Якщо ти не вмієш більше нічого робити  то або змирись, або навчайся.

Опубліковано

@R01and  взагалі тема про працівників торгових центрів.  

я сам працюю на вихідних теж, і не тільки субота неділя

Опубліковано
53 хвилин тому, Dieselsmart сказано:

Щось мені підказує що ноги тут ростуть зовсім не від працівників, така цитата "сходити в церкву" ну от прям очі виїдає, ну нікуди в нас без церкви і край тут.

Мабуть в очільників церков московського патріархату геть впала відвідуваність і прибутки що придумують різну маячню, бо ж плани перед москвою по здачі виручки ніхто не відміняв.

Суто власна думка.

Якщо в цьому питання то  в церкву йдуть на 8-00 до 12-00 От нехай і відкривають магазини з 13,00.

Тим паче по вихідних хто до церкви не ходить той прокидається після 10-ї чи 11-ї всерівно до магазину чи базару він  потрапить після 12,00.

Крім того кожну неделю є вечірні служби.

А відносно великих супермаркетів поставили б 2-3 каси працювати з ранку до обіду. І по 1-й людині на відділ до обіду. А решта вже хай виходить після 13,00. А потім будуть чергуватись хто виходить з ранку у вихідні а в кого взагалі вихідних повний припадає якщо там позмінно. Було б бажання, можна завжди знайти компроміс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...