Перейти до змісту

Шустер - все?

Rock

Рекомендовані повідомлення

Сильно хороша новина ,щоб бути правдою

Причиной прекращения работы канала называют нехватку средствТелеканал Шустера прекращает свою деятельность с 1 январяПричиной прекращения работы канала называют нехватку средств Телеканал журналиста Савика Шустера 3s.tv прекращает свою деятельность с 1 января 2017 года. Об этом говорится на Facebook-странице телеканала. Причиной прекращения работы называют нехватку средств на развитие канала. По словам Шустера, все телеканалы убыточные. "В этих условиях наша попытка работать по нормальным бизнесовым правилам оказалась неудачной: мы получили уголовные дела и штрафы от налоговой, а у Савика забрали разрешение на работу. Это все никуда не денется и после закрытия 3s.tv: с судебной волокитой еще предстоит побороться, и теперь без телеканала у нас почти не будет возможности рассказывать об этом обществу", - говорится в сообщении. Кроме того, сообщается, что по состоянию на сегодня сотрудники канала уже написали заявления на увольнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо апять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ашотакоє? не хочуть платити у відкриту? а працювати по чорному налу ніяк не виходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Відставити "все"...

Шустер знову вестиме ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна"

Цитувати

На каналі Україна стартує нове соціально-політичне ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера».

Програма вийде в ефір 6 вересня 2019 року і виходитиме щоп’ятниці в прайм-тайм о 21:00.

«Я повертаюсь у нову Україну, країну сповнену надії і ми розраховуємо, що ця надія відобразиться у нашій студії. Я радію тому, що буду причетний до змін, що відбуваються у країні», – зазначив Савік Шустер

Директор канала Україна Вікторія Корогод зазначила, що країна переживає суттєві зміни: «Важливо, щоб суспільство розуміло, що відбувається у країні, і програма «Свобода Слова Савіка Шустера» є дієвим інструментом, який допоможе всім нам розібратися в подіях, які відбуваються. Ми раді вітати Савіка на каналі».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але є ще надія для порохоботів - для них щовечора залишаються програми Марголіса /Ганапольського/, Вееересня і Кісєльова. Такщо раз на тиждень Шустер це не так страшно.:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
On 28.07.2019 at 00:23, Basil сказано:

Відставити "все"...

Такі, да, сьогодні в 21.00 на каналі Україна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почав українською, не гірше ніж де які наші "українці")))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шустер не тоне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний на 100 відсотків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шустер-це ще один маркер розвороту країни. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

Шустер-це ще один маркер розвороту країни. 

zaHARE, ну чого ж у Вас так все сумно))) Куди не кинь-все пропало. Чого розворот?)))) Може навпаки,  щось краще, що змінить в кращу сторону цю систему брехні і крадіжки, пустого трендіня і корупції?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, bublik007 сказано:

Може навпаки,  щось краще, що змінить в кращу сторону цю систему брехні і крадіжки, пустого трендіня і корупції?)

точно,

брехати, красти, триндіти  і корупціонувати будуть тепер будуть ті кому треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.09.2019 в 21:12, bublik007 сказал:

zaHARE, ну чого ж у Вас так все сумно))) Куди не кинь-все пропало. Чого розворот?)))) Може навпаки,  щось краще, що змінить в кращу сторону цю систему брехні і крадіжки, пустого трендіня і корупції?)

Шустер змінить в кращу(тобто потрібну) сторону ваші думки.  Ну, як мосейчучка. Було вже. "Жіть стало лучьше,жіть стало веселеє!" 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, zaHARE сказано:

Шустер змінить в кращу(тобто потрібну) сторону ваші думки.  Ну, як мосейчучка. Було вже. "Жіть стало лучьше,жіть стало веселеє!" 

В загалі, я мав на увазі політику держави))) Ну,  порівняння з Мосейчуком, Ви, троха теє, перегнули))) Чи краще , стало жити і веселіше?))) По краще ще рано казати(Петрик  стільки років обіцяв, так і не дочекались )))) ),  а от веселіше-так))) Де-хто з колишніх можновладців вдів пару памперсів одночасно, судова система обіцяє сюрпризи, недоторканих можуть доторкнути. А головне, як виявилось, не Томасом єдиним жива людина-35 хлопців повернулись додому. Думаю, це можна додати в розділ краще?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 06.09.2019 at 21:01, bublik007 сказано:

Почав українською, не гірше ніж де які наші "українці")))))

:) 

Цитувати

“Українську мову я теж вивчаю” - Савік Шустер

Спойлер

On 28.07.2019 at 00:23, Basil сказано:
Цитувати

Свобода слова Савіка Шустера за 6.09.2019

Спойлер

я сам не дивився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, bublik007 сказал:

В загалі, я мав на увазі політику держави))) Ну,  порівняння з Мосейчуком, Ви, троха теє, перегнули))) 

Я мав на увазі нашу скабєєву-  наталку мосейчук))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Порошенко , сьогодні, в студії  Шустера))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 хвилин тому, bublik007 сказано:

Порошенко , сьогодні, в студії  Шустера))))

Всіх на путч закликає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Всіх на путч закликає?

Ні: "Я не я, і хата не моя":D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...