Перейти до змісту

Тест на знання географії України

sss381

Рекомендовані повідомлення

Цитата

Галичина чи Волинь: чи знаєте ви Україну краще за Президента

Історично склалось, що наші президенти час від часу "дивують" українців своїм знанням історії та географії нашої країни.

Наприклад, Віктор Федорович свого часу "перейменував" Балаклію, що на Харківщині, у Балаклаву (населений пункт у Криму).

А у четвер, 3 листопада, Петро Порошенко назвав міністра енергетики Ігоря Насалика не галичанином. Щоправда, коли йому присутні пояснили, що Івано-Франківщина також входила до складу Галичини, президент вибачився за свою помилку.

Редакція "24" пропонує вам пройти тест і перевірити свої знання регіонів України.

Ось тест:

http://24tv.ua/galichina_chi_volin_chi_znayete_vi_ukrayinu_krashhe_za_prezidenta_n745419

У мене 8 з 10 без підготовки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, sss381 сказал:

У мене 8 з 10 без підготовки.

Аналогічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене 9 з 10.

Про Буджак  не знав, про Єдісан вгадав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Буджак знав, про Єдісан вперше почув (побачив). Грунтовні дослідження не хочеться здійснювати, навіть в Гугл ліньки "забити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Michaylo сказал:

У мене 9 з 10.

А я про Буджак вгадав, а про Єдісан не вгадав)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер всі знають про Єдісан))))

можна як кодове слово використовувати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Гарна робота! У вас, напевне, були хороші оцінки у школі

8 з 10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 з 10, але прикро, про Волинь на Хмельниччині не знав, хоча жив і там і там :(. Позорисько! :g04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіко 7.... але мені мона, я ж полішук :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарна робота! У вас, напевне, були хороші оцінки у школі

9 з 10

(Взнав, що таке Буджак :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 з 10  хоча 2 питання вгадав методом виключення. Ну і в географічному класі колись вчився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 з 10.

Кому цікаво, -  тест на географію світу.

P.S. В закладках вже більше 5-ти років лежить, але ніби працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 13.12.2016 at 15:10, MaestroA сказал:

8 з 10.

P.S. В закладках вже більше 5-ти років лежить, але ніби працює.

Дякую. Отримав насолоду). Я фанат географії з дитинства був...та й зараз обожнюю подорожувати.

Screenshot_27.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 13.12.2016 at 15:10, MaestroA сказал:

Я його сдєлав! ))

Screenshot_28.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 14.12.2016 at 03:39, Юріч сказано:

Дякую. Отримав насолоду). Я фанат географії з дитинства був...та й зараз обожнюю подорожувати.

Будь ласка. Не вистачає лише можливості розгорнути на весь екран та перекладу на українську/російську.

До речі, зверніть увагу на те, що на сайті є декілька видів тестів:

Безымянный.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, MaestroA сказал:

Будь ласка. Не вистачає лише можливості розгорнути на весь екран та перекладу на українську/російську.

До речі, зверніть увагу на те, що на сайті є декілька видів тестів:

Я на це звернув увагу, дякую. Так, звичайно, якщо карта була б на весь екран і переклад, то результат ясно був би кращий). В мене в дитинстві, на кухні де я завжди їв, над столом висіла політична карта світу, я вже в сім років знав всі країни світу, їхні столиці і великі міста, річки, гори, острови і півострови, моря і озера, тощо...Ще бабуся подарувала атлас світу, у вигляді енциклопедії, от я його взахльоб читав і вивчав)).. Особливо подобались різні порівняльні таблиці наприкінці атласу....Ех, дитинство...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 04.11.2016 at 20:26, Michaylo сказал:

У мене 9 з 10.

+1)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Юріч сказано:

Я на це звернув увагу, дякую. Так, звичайно, якщо карта була б на весь екран і переклад, то результат ясно був би кращий). В мене в дитинстві, на кухні де я завжди їв, над столом висіла політична карта світу, я вже в сім років знав всі країни світу, їхні столиці і великі міста, річки, гори, острови і півострови, моря і озера, тощо...Ще бабуся подарувала атлас світу, у вигляді енциклопедії, от я його взахльоб читав і вивчав)).. Особливо подобались різні порівняльні таблиці наприкінці атласу....Ех, дитинство...

Трохи в меншій мірі, але я теж завжди цікавився географією.
А історія з дитинства в мене своя... В років десять ми з братом зробили настільну гру "Менеджер" (типу монополії). На склеєних десятку-двох листів А4 (реально на пів кімнати) основою гри були країни світу з намальованими прапорами. Купувалися країни, будувалися філіали... грали днями! То я тоді знав прапори абсолютно всіх країн. Вже трохи призабув, але 90-95% зараз країн назву точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...