difoto Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 10:44 #26 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 10:44 Створіть у "флеймі" тему "Фотозвіти з рибалки" і постіть туди, скільки душа забажає. Чи вам шашечкі?
vaz75 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 11:52 #27 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 11:52 2 часа назад, difoto сказал: Створіть у "флеймі" тему "Фотозвіти з рибалки" і постіть туди, скільки душа забажає. Чи вам шашечкі? Якщо "шашечки" передбачені форумом, то чому їх і не отримувати, для чогось вони все ж придумані. Можливо, щоб бачити, кому подобається, кому ні?
Юріч Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 11:55 #28 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 11:55 @vaz75 , якщо є шашечки, то це не таксі, а банальна маршрутка....Їдеш строго по заданому маршруту.
vaz75 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 13:10 #29 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 13:10 1 час назад, Юріч сказал: @vaz75 , якщо є шашечки, то це не таксі, а банальна маршрутка....Їдеш строго по заданому маршруту. Цього не зрозумів. Я відповідав Діфото на "чи шашечки, чи єхать".
vaz75 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 13:13 #30 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 13:13 2 часа назад, Юріч сказал: @kayot , та створи ти свою особисту тему про рибалку і пости туди фотки. Тебе як рибака всі тут знають, будуть заходити до тебе в тему, дивитись твої "улови", можливо показувати свої. Будеш в своїй темі встановлювати свої порядки і не паритись. Ось в мене є особиста тема про мої фотографії, то чому тобі заборонено таку мати і постити туди будь-які фотки. Імхо). Ну хоче Кайот "пісюнами помірятися" з іншими, що ти не поймеш. . "Все пізнається в порівнянні".
Юріч Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:04 #31 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:04 49 минут назад, vaz75 сказал: Цього не зрозумів. Я відповідав Діфото на "чи шашечки, чи єхать". Да знаю я цей анекдот. Під "шашечками" в інтерпретації Діфото я зрозумів спеціалізований розділ на Борді про рибалку. Але той розділ має правила, який обмежує бажання Койота, тому я і зробив аналогію з таксі і маршруткою. Тепер зрозумів?
MANJAK11 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:37 #32 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:37 4 часа назад, vaz75 сказал: нажаль, правило, яке ти ввів, будучи модером, це лише твоя думка. для початку, розставим всі точки над *і* , я фізично не можу, як би не хотів би, вводити чи прибирати правила, це можуть виключно адміни 4 часа назад, vaz75 сказал: але є ще думка інших учасників форуму, які в цьому сенс вбачають. було голосування , де більшість в кінцевому результаті проголосовало ЗА таке правило. Ті, що з чимось не згідні, будуть завжди й скрізь. Он цілих дві окремих області не згідних на Сході. 4 часа назад, vaz75 сказал: Теми про риби я продивляюсь з-за кайотовських фото, бо не рибак, але глянувши фото, розумію, чи зможу я якогось окунька урвать собі на вечерю :). Кашпіровський ? Чумак ? вибач, не признав. Вангуєш по фотографіям ? 4 часа назад, vaz75 сказал: Але якщо модер теми зайде і скаже: все писати тільки з рецептами, пошаговим відео чи ще щось, я скоріше за все перестану пОстити. ну раз на цей приклад переключились, то по тій же аналогії, хоч по назві страви, можна нагуглити багато рецептів, якщо є бажання, але знову ж таки рецепт від живої ближньої людини цінніший за інтернетовський загалом, бо більше шансів, що таки вдастся приготовити, а нагугли місце вилову по фотці окуня й садка з уловом. Остаєтся або канючити в приват місце вилову, або заздрити, а заздрість така хєрова риса, щоб її ще примножувати таким банальним способом
MANJAK11 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:42 #33 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:42 3 часа назад, difoto сказал: Створіть у "флеймі" тему "Фотозвіти з рибалки" і постіть туди, скільки душа забажає. Чи вам шашечкі? доречі дуже слушна думка, як я не додумався ЗІ заодно свої фотопростині від даблів й трійників самі чиститимуть
vaz75 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:59 #34 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 14:59 53 минуты назад, Юріч сказал: Тепер зрозумів? Вибач, ні. Тупішаю, певно.
vaz75 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 15:14 #35 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 15:14 38 минут назад, MANJAK11 сказал: я фізично не можу, як би не хотів би, вводити чи прибирати правила, це можуть виключно адміни Це і так ясно. Але ж з твоєї подачі (як маленький, єй Богу, все розжовуй). 38 минут назад, MANJAK11 сказал: було голосування , де більшість в кінцевому результаті проголосовало ЗА таке правило. Ті, що з чимось не згідні, будуть завжди й скрізь. Он цілих дві окремих області не згідних на Сході. не в курсі цих "драматичних" подій, оскільки не є поціновувачем "рибної" гілки. Можна пруф? 38 минут назад, MANJAK11 сказал: Кашпіровський ? Чумак ? вибач, не признав. Вангуєш по фотографіям ? до чого це? Все банально і просто: Кайот часто мене пригощає смаколиками зі свого улову і "соточкою". 38 минут назад, MANJAK11 сказал: ну раз на цей приклад переключились, то по тій же аналогії, хоч по назві страви, можна нагуглити багато рецептів, якщо є бажання, але знову ж таки рецепт від живої ближньої людини цінніший за інтернетовський загалом, бо більше шансів, що таки вдастся приготовити, а нагугли місце вилову по фотці окуня й садка з уловом. Остаєтся або канючити в приват місце вилову, або заздрити, а заздрість така хєрова риса, щоб її ще примножувати таким банальним способом Ну є фотки і без назв страв - багато нагуглиш? @kayot, ця тема перетворюється в безрезультатний холівар. Пиши адмінам @kmd і @t0rik. Дадуть добро - алілуя. Ні - три варіанти: забить і не постити більше, дотримуватись існуючих правил(чи брехати про місце), у флеймі створити власну тему (як казав Діфото і недодув Маньяк)
kayot Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 18:18 Автор #36 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 18:18 7 часов назад, difoto сказал: Створіть у "флеймі" тему "Фотозвіти з рибалки" і постіть туди, скільки душа забажає. Чи вам шашечкі? Тримаю таку ідейку!!!!! 3 часа назад, vaz75 сказал: @kayot, ця тема перетворюється в безрезультатний холівар. Пиши адмінам @kmd і @t0rik. Дадуть добро - алілуя. Ні - три варіанти: забить і не постити більше, дотримуватись існуючих правил(чи брехати про місце), у флеймі створити власну тему (як казав Діфото і недодув Маньяк) 100%
veter Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 23:07 #37 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 23:07 Нафіг цей флуд, зробіть голосувалку і по-всьому. В кожного своя правда, а так отримаємо думку більшості з цього приводу
MANJAK11 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 06:58 #38 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 06:58 7 часов назад, veter сказал: Нафіг цей флуд, зробіть голосувалку і по-всьому. В кожного своя правда, а так отримаємо думку більшості з цього приводу https://board.lutsk.ua/topic/136914-chi-zobovyazaniy-ribolov-vkazuvati-mistse-vilovu-ribi-pid-fotografiyami-trofeiv/
Адміністратори t0rik Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 07:41 Адміністратори #39 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 07:41 Варіант - ні. Закрито.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.