Перейти до змісту

Клуб любителів фантастики/фентезі

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 05.01.2021 в 09:02, case_l сказав:

Це спойлер всього сюжету? 

Показати  

походу.

Намагався подивитися цих "Вскормльонных волками" .... хуэта!

Скачав 1й сезон, став дивитися, зрозумів що то іпала ще та.

Показати контент

Хоч там і Рідлі Скотт, вийшло тупо.

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 06.01.2021 в 20:10, Zheny@ сказав:

походу.

Намагався подивитися цих "Вскормльонных волками" .... хуэта!

Скачав 1й сезон, став дивитися, зрозумів що то іпала ще та.

Показати контент

Хоч там і Рідлі Скотт, вийшло тупо.

Показати  

Ну на колір і смак як то кажуть... мені дуже навіть зайшло. Особливо такий кінець який дає зрозуміти що все відбувається в всесвіті "Чужих" "Прометея" і тд...

А Скот на темі релігій, сенсу життя, походження людства і тд завжди помішаний, тому тут нічого новго...Купа символізму і запутаний сюжет...

Ось цікавий розбір сюжету... УВАГА СПОЙЛЕРИ!

Опубліковано
  В 06.01.2021 в 20:27, Pavelix сказав:

Ну на колір і смак як то кажуть... мені дуже навіть зайшло. Особливо такий кінець який дає зрозуміти що все відбувається в всесвіті "Чужих" "Прометея" і тд...

Показати  

А хочеш ще прикол?

В "Прометеї" та старому гідному бойовичку "Солдат" є відсилки на Blade Runner, тобто вони теж в одному всесвіті крутяться.

Опубліковано
  В 06.01.2021 в 23:51, Ko3bMa сказав:

А хочеш ще прикол?

В "Прометеї" та старому гідному бойовичку "Солдат" є відсилки на Blade Runner, тобто вони теж в одному всесвіті крутяться.

Показати  

Та розумію що притягнуто :D Може швидше просто хочеться щоб це був один всесвіт )

Опубліковано
  В 07.01.2021 в 06:07, Pavelix сказав:

Та розумію що притягнуто :D Може швидше просто хочеться щоб це був один всесвіт )

Показати  
  Показати контент
  Показати контент

Вперед - шукати відсилки :D

Показати контент

Опубліковано
  В 05.09.2020 в 16:27, case_l сказав:

А це творіння хтось зацінив?

Показати  

Та так нічого ніби. Мені сподобалось

Витягуєть не на спецефектах а на філософських темах. Побачим що буде в другому сезоні.

Опубліковано
  В 07.01.2021 в 11:28, Ko3bMa сказав:
  Показати контент
  Показати контент

Вперед - шукати відсилки :D

Показати контент

Показати  

о ні я не настільки задрот )))

Опубліковано

" Вдали"- творіння від Нетфлікс про перший політ людини на марс! Цікаво,Маск це бачив? Серіал побудований по звичній схемі,вони собі летять,і кожної нової серії з ними трапляється якась нова фігня,а в кінці вони все ж досягають мети. Присутні елементи як фантастики так і драми. Тож в моєму випадку зайшов як фільм для вечірнього перегляду з дружиною.

Опубліковано
  В 07.01.2021 в 11:28, Ko3bMa сказав:

Doom MKIV BFG: Reference to the BFG - Big F***ing Gun - from the 'Doom' video games.

Показати  

Ну з BFG(9000)то ясно куди відсилка.

Між іншим зброя мала так і називатися  - Big Fucking Gun. Але Джон Ромеро подумав, що це  не пропустить цензура і т.п. І вирішив додати до абревіатури ще 9000. Типу така модель.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Теж вчора глянув, ну так собі, фантастики як такої - мінімум, переважно все про відносини людей і їх сутність. Здивувала кінцівка, але не буду спойлерити.

Опубліковано
  В 11.05.2021 в 05:58, SergLutsk сказав:

Теж вчора глянув, ну так собі, фантастики як такої - мінімум, переважно все про відносини людей і їх сутність. Здивувала кінцівка, але не буду спойлерити.

Показати  

мені чомусь кінцівка передбачувана 

Опубліковано
  В 11.05.2021 в 06:50, alexvvv сказав:

мені чомусь кінцівка передбачувана 

Показати  

Я мав на увазі,  що вона абсолютно нелогічна і не витікає з передуючих їй подій.

А взагалі цей фільм напевне викладачі могли б включити в програму на якихось початкових курсах психологів для навчання аудиторії, типу а ось тут ви можете побачити такі-то людські страхи, інстинкти, стадність і таке інше :D

Опубліковано
  В 10.05.2021 в 17:03, Zheny@ сказав:

Ну , читав відгуки, так собі. Надто молодіжне.

Показати  

я також читав відгуки, але оскільки то був капацський трекер і там  зараз прийнято обсирати все західне, вони вже не дуже об`єктивні  

Опубліковано
  В 11.05.2021 в 11:10, alexvvv сказав:

я також читав відгуки, але оскільки то був капацський трекер і там  зараз прийнято обсирати все західне, вони вже не дуже об`єктивні  

Показати  

Трекер то кацапський, але люди не лише з кацапстана.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...