Ko3bMa Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 08:20 #76 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 08:20 59 minutes ago, vaz75 said: Істина. Я про це з кимось гризся на шпальтах Борди ще перед виборами в президенти Порошенка. І тенденція не на покращення. А ТИ ШО НЕ ПАТРІОТ Hide
difoto Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 08:52 #77 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 08:52 1 година тому, Sargio0 сказано: Де ти бачив аби в європі людина захищала депутата який за 2 роки заробив грошей на декілька квартир їздить на новій бехі сімці здається при депутатській зарплаті 15 тис грн і житті періодично в києві Брехло тут ти. Тому що лізеш весь час у чужий гаманець, видаючи за істину інфу з жовтої преси. І оце твоє "Я знаю про..." - ніхрена ти не знаєш, дарагой. НІ ПРО ЩО І НІ ПРО КОГО. Ти балабол-"псевдоправдоруб". А щодо матів... ну я на загал виставлю цитатку, як ТИ починаєш розмови у приваті: Цитувати Слухай ти уєблан, чмо ти не побрите, мені похуй як ти там волонтерив і що робив, но ти гавно був і гавном остався, дібілоїд
difoto Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 08:54 #78 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 08:54 Зевс! Перестань банити карамбу!!! Ти граєш йому на руку, при тому що це "Сізіфов труд".
Zevs_Isver Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 09:26 #79 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 09:26 27 хвилин тому, difoto сказано: Зевс! Перестань банити карамбу!!! Ти граєш йому на руку, при тому що це "Сізіфов труд". та я не баню, "мордою не вийшов" для цього я його в "спамери" - месаги самі зникають я що до Сізіфа, мені 2 кліки мишкою, йому мило регати (або купляти готове), проходити валідацію і т.д. займає більше часу + обмеження постів для новозареганих.. хоче "посрати" нехай в ФБ валить
vaz75 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 11:28 #80 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 11:28 @Ko3bMa а яким тут боком? Я таких патріотів щодня бачу: коли вказую йому на смердюче сміття під дверями, сморід розлитого сміття в ліфті і прапорець на лобовому склі його авто, то "це блять не моя справа, є прибиральниця, якій він (падло) платить гроші". Згадай пісню, радянську "с чего начинается Родина", можна добавити "с площадки в подъезде твоём". А ініційований мною суботнік по прибиранню і облаштуванню футбольного майданчика для їхніх же хлопаків (в мене дівчатка) території близ будинку був проігнорований (з 109 квартир прийшло 2, в т.ч моя). Вони роблять бізнес. Так що все там правильно написано.
santa11 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 13:59 #81 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 13:59 А давайте дійсно розберемо ситуацію (тільки навпаки) Давайте розберемо ситуацію: Чудово вставати кожного ранку, вмикати телевізор, слухати що там говорять, приймати за правду, тобто геть вимикати критичне мислення; Як погано вставши ввечері, відкрити книжку/блог почитати, про себе назвати дурнем автора і сісти за написання критики на прочитане. Чудово вірити у те, що наша країна, наша етнічна група найкраща в світі, просто еталонний генофонд, прямо таки; А ще кльово всім доводити що навкруги нас живуть просто фантастичні люди/нації і нам до них як до неба рачки. Чудово думати, що наша етнічна територія дійсно наша, і навіть в думках не мати, що всі люди топчуть одну і ту ж планету Земля, дихають одним і тим же повітрям; Підняти шкандаль із сусідом що він с...ка знову не прибирає за своїм собакою, яка цілу ніч гавкає чи там тобі під ноги викинув сміття і т.п. А китайці - вони ж зовсім ох..ли що вони із екологією роблять. Чудово приймати чужі думки за свої, не осмислювати їх, просто приймати як безкоштовний дарунок; От хтось тільки подумав про щось і тобі розповів, а ти йому "Ну ти й тормоз" і давай йому свою точку зору нав'язувати і ще й гроші намагатись збити за консультацію. Чудово споживати те, що нам диктує реклама на біг-бордах//по радіо/по телебаченні/в інтернеті...; Наїстись фаст-фуду, запити газованим напоєм, купити в аптеці ліків і від них дати дуба забронювавши собі файне місце на кладовищі з ящиком за штуку баксів і залишити непогашений кредит своїм нащадкам... Чудово вірити у демократію, що ми частина чогось великого; Треба вірити в анархію і що ти сам можеш все змінити навіть прикупити щось так на грам 700-800 в тротиловому еквіваленті для реалізації планів. Чудово вірити, що у всьому винуваті політики; Політики і влада ні вчому не винуваті. Чудово навіть не задумуватись про глобальні проблеми, такі як голод, експлуатація людської праці, теранія, перенаселення планети, дуже низький рівень життя в на іншому куточку планеті... Навіть не знати про них; Постійно думаю про те як в Амазонії маленька качечка може загинути тільки від того, що його зловить і з'їсть здичавіле місцеве населення просто жах, як уявляю, як вони його будуть патрошити. І взагалі, я там люди в Гімалаях без вай-вай жити можуть. Чудово навіть не намагатись зрозуміти як влаштоване наше суспільство, навіщо існують ті, чи інші речі... Сьогодні ж сідаю писати працю по суспільній поведінці. Окремо пару томів буде відведено для детального розгляду праці К.Маркса "Капітал". 2 - томи для обгрунтування необхідності в кожному будинку - газової плитки. тепер я точно не ідіот!
vaz75 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 14:21 #82 Опубліковано 3 Жовтня, 2016 в 14:21 21 минуту назад, santa11 сказал: тепер я точно не ідіот! Ну це прозвучало як "викурив сигарету після сексу"
HWman Опубліковано 12 Вересня, 2017 в 23:15 Автор #83 Опубліковано 12 Вересня, 2017 в 23:15 В 29.09.2016 в 20:32, HWman сказал: Мене тут давно вже думка назріває, наскільки класно бути тупим, я навіть заздрю трішки. Давайте розберемо ситуацію: Чудово вставати кожного ранку, вмикати телевізор, слухати що там говорять, приймати за правду, тобто геть вимикати критичне мислення; Чудово вірити у те, що наша країна, наша етнічна група найкраща в світі, просто еталонний генофонд, прямо таки; Чудово думати, що наша етнічна територія дійсно наша, і навіть в думках не мати, що всі люди топчуть одну і ту ж планету Земля, дихають одним і тим же повітрям; Чудово приймати чужі думки за свої, не осмислювати їх, просто приймати як безкоштовний дарунок; Чудово споживати те, що нам диктує реклама на біг-бордах//по радіо/по телебаченні/в інтернеті...; Чудово вірити у демократію, що ми частина чогось великого; Чудово вірити, що у всьому винуваті політики; Чудово навіть не задумуватись про глобальні проблеми, такі як голод, експлуатація людської праці, теранія, перенаселення планети, дуже низький рівень життя в на іншому куточку планеті... Навіть не знати про них; Чудово навіть не намагатись зрозуміти як влаштоване наше суспільство, навіщо існують ті, чи інші речі... Наболіло, чесно. Раніше пригорало стосовно цього приводу, а зараз сприймаю як норму, є речі, котрі не зміниш.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.