Перейти до змісту

Розширення меж міста Луцька

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
39 хвилин тому, Nokian сказано:

В грошах, в сумі.

можна конкретніше, на прикладі того ж Епіцентру, який з податків менший, ніж в Луцьку? 

• Відповідей 277
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

можна конкретніше, на прикладі того ж Епіцентру, який з податків менший, ніж в Луцьку? 

там купа плюшок. Знаю, що податок на землю в Луцьку більший ніж в районі.

Опубліковано
3 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

там купа плюшок. Знаю, що податок на землю в Луцьку більший ніж в районі.

Мля, про ЯКІ КОНКРЕТНО плюшки йде мова у випадку з Епіцентром?

Стосовно земельного податку - розмір податку визначає місцева влада, тому - може зробити і нульову ставку, якщо підприємство створює велику кількість робочих місць, як варіант...

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

ЯКІ КОНКРЕТНО плюшки йде мова у випадку з Епіцентром?

Стосовно земельного податку

так конкретно ж - податок на землю Епіцентр платить меньший, через те, що в Липинах.

Опубліковано
17 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

так конкретно ж - податок на землю Епіцентр платить меньший, через те, що в Липинах.

1, Хотілося б пруфів, що земельний податок в Липинах менший ніж у Луцьку.

2, Навіть без порівняння цифр з пруфів здогадуюся, що економія для Епіцентра копійчана, якщо вона взагалі там є. Епіцентр в Липинах будувався не через низькі місцеві збори, а лише через вільну земельну ділянку. Тому я Київ з 18 магазинами згадав, бо місцеві збори там явно більші ніж в Луцьку чи Липинах, але це не стримує Епіцентр від відкриття магазинів в містах з ніби-то великими місцевими зборами.

Опубліковано
17 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

а де - "купа плюшок"???

ще раз пояснюю, якби в Луцьку була вільна ділянка, на якій неможливо притулити висотку  - без питань віддали б епіцентру (чи кому іншому), навіть з мінімальною ставкою

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

а де - "купа плюшок"???

ще раз пояснюю, якби в Луцьку була вільна ділянка, на якій неможливо притулити висотку  - без питань віддали б епіцентру (чи кому іншому), навіть з мінімальною ставкою

ага, вже емсідоналдсу віддали

нема вигоди для чиновника - нема й землі (навіть якщо є вільні ділянки)

https://lutsk.rayon.in.ua/news/58782-makdaku-ne-buti-u-lutsku-taki-oblashtuiut-skver-aviatoriv

хоча компанія працює прозоро, платить всі податки ;)

Опубліковано
17 хвилин тому, rrid сказано:

ситуації - різні, під мак - потрібно пару соток землі і хотіли вони - в центрі, тоді всім закладам подібного формату в Промені - закритись доведеться, ібо ловити там буде нєкуй. Це добре знала людина, яка збирається стати мером, і пох на податки для міста, якщо не вдасться заробити самому.

Опубліковано
19 хвилин тому, rrid сказано:

нема вигоди для чиновника - нема й землі (навіть якщо є вільні ділянки)

https://lutsk.rayon.in.ua/news/58782-makdaku-ne-buti-u-lutsku-taki-oblashtuiut-skver-aviatoriv

хоча компанія працює прозоро, платить всі податки ;)

Однак, McDonald's і не знав, що їх заклад громадського харчування в Луцьку має розташовуватись на місці нинішнього Скверу авіаторів, жодних домовленостей з партнерами щодо будівництва закладу Макдональдз в місті Луцьку немає. Більше того, всупереч тому, що сказав Андрій Покровський, McDonald's розглядає Луцьк як одне із перспективних міст для розвитку мережі, компанія відкрита до співпраці й готова розглядати пропозиції по Луцьку", - йдеться у дописі.

Опубліковано
3 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Однак, McDonald's і не знав, що їх заклад громадського харчування в Луцьку має розташовуватись на місці нинішнього Скверу авіаторів, жодних домовленостей з партнерами щодо будівництва закладу Макдональдз в місті Луцьку немає. Більше того, всупереч тому, що сказав Андрій Покровський, McDonald's розглядає Луцьк як одне із перспективних міст для розвитку мережі, компанія відкрита до співпраці й готова розглядати пропозиції по Луцьку", - йдеться у дописі.

Даремно він у Луцьк не зайшов, полішуки із забитих сіл і мололєткі би туди бігали , бо не знаю кому ще та забігаловка може бути цікавою.

Опубліковано
40 хвилин тому, alexvvv сказано:

полішуки із забитих сіл

за останніх років 15 - становлять більшість покупців житлової нерухомості Луцька...як на мене - на жаль... людину з села забрати можна, а от навпаки...

Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

податок на землю Епіцентр платить меньший, через те, що в Липинах.

погоджуся з

1 година тому, nickel сказано:

Хотілося б пруфів, що земельний податок в Липинах менший ніж у Луцьку.

маєш конкретну інформацію, чи, як часто буває, постиш домисли?

1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

конкретно - менше за кого? менше за КРЗ, менше за ЦУМ, менше за Порт-Сіті чи менше за Перлину? чи менше за Завокзальний ринок, Ювант???

чи просто ти - балабол?

я знаю дві конкретні земельні ділянки в Торчині і в Луцьку. перша - с/г призначення, друга - комерція (промисловість). за гектар першої ділянки Торчинська селищна рада здирала в рази більшу плату, ніж в Луцьку, конкретно в 2012-му році. в Луцьку до ділянки підведені всі комунікації - е/е, газ, вода, каналізація, а в Торчині - тільки власний трансформатор на е/е.

Опубліковано
12 хвилин тому, Bliksss сказано:

людину з села забрати можна, а от навпаки...

Навпаки перебратись жити за місто норм варіант.

Опубліковано
5 хвилин тому, alexvvv сказано:

Навпаки перебратись жити за місто норм варіант.

саме так... хоча, в 16 років, я думав - "як би  подалі з Луцька, а ближче до цивілізації", але, некуй рівняти, час - не той...

Опубліковано
24 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

що ж ти гадити продовжуєш? де посилання на оригінал тексту?

ти, як прафесіонал-аналітик, міг би легко прослідкувати логічний ланцюжок. Укропівська більшість проголосувала проти продажу тої ділянки. волиньньюс - ресурс Палиці. Палиця стоїть за укропівською більшістю.

щодо того, що ти виділив жирним

31 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Однак, McDonald's і не знав, що їх заклад громадського харчування в Луцьку має розташовуватись на місці нинішнього Скверу авіаторів

це твій домисел, як і домисел автора цих слів - таких слів (а тим більше згадки про Сквер авіаторів) - в наведеному скані листа немає й близько https://www.volynnews.com/ua/news/all/McDonalds-ne-domovliavsia-pro-vidkryttia-zakladu-v-lutsku/

Опубліковано
41 хвилин тому, Bliksss сказано:

ситуації - різні, під мак - потрібно пару соток землі і хотіли вони - в центрі, тоді всім закладам подібного формату в Промені - закритись доведеться, ібо ловити там буде нєкуй. Це добре знала людина, яка збирається стати мером, і пох на податки для міста, якщо не вдасться заробити самому.

дозволю собі не погодитись. крім того, що, як справедливо відмітив місцевий Саломан, першим з критикою рішення ЛМР виступив

36 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

сказав Андрій Покровський

в Промені є фуд-корт - там конкурують між собою не тільки різні, але й схожі формати - і клієнтів ніби вистачало.

фанати піци чи суші не підуть в Мак, там - своя ніша.

33 хвилин тому, alexvvv сказано:

полішуки із забитих сіл і мололєткі би туди бігали

так, це був би заклад, розрахований те на конкретний район, а на ціле місто й область. дитина їздила зі школою на екскурсію в Рівне, і, як думаєш, що було в програмі? вірно, зоопарк і еМСіДоналдс

мені в Маку подобається морозиво, кола й картопля фрі. але я швидше піду в Фелічіту ніж в Мак, якщо вони розташовані поруч. але дитина не погодиться з таким вибором (

Опубліковано
23 хвилин тому, rrid сказано:

в Промені є фуд-корт - там конкурують між собою не тільки різні, але й схожі формати - і клієнтів ніби вистачало.

дозволю і собі не погодитись, ключова фраза - "і клієнтів ніби вистачало", прийде мак - в такому форматі їм не буде що ловити, 

тут же питання не в ціні, це ж не картоплю на базарі купувати.

23 хвилин тому, rrid сказано:

фанати піци чи суші не підуть в Мак, там - своя ніша.

суші - полюбляють не всі (я взагалі не їм, не може організм рибу засвоювати), порція суші - дорожче ніж мінімальний набір в мак, якщо врахувати кількість фанатів суші в Луцьку - мак від них не втратить. Піца - окрема тема, вона також не всім до смаку, та й на це можна не зважати, якби ви не любили піцу чисуші - діти посунуть вас в мак, як не крути.

А так, якщо розібратись, то не варто із звичайного фастфуда робити культ., коли часу мало, а їсти хочеться, то пох - чи мак, чи кфс, чи пиріжок на олії., або шаурма

Опубліковано
35 хвилин тому, Bliksss сказано:
42 хвилин тому, alexvvv сказано:

полішуки із забитих сіл

за останніх років 15 - становлять більшість покупців житлової нерухомості Луцька...як на мене - на жаль... людину з села забрати можна, а от навпаки...

дозволю собі не погодитись.

населення Луцька в 1897-му році - 15804 осіб, з яких тільки 9.4% вважали рідну мову українською, зате 17% російською і 59.5% єврейською.

за переписом 2001-го - 208 816 і 92.5%.

ти ж не вважаєш, що півтори тисячі українців з 1897-го року розмножувались так інтенсивно, що їх стало майже дві сотні тисяч за трохи більше ста років? ;)

понад 90% сьогоднішніх лучан - або самі вихідці з села, або діти-внуки вихідців з села (імхо).

Опубліковано
11 хвилин тому, rrid сказано:

понад 90% сьогоднішніх лучан - або самі вихідці з села, або діти-внуки вихідців з села (імхо).

дозволю собі не погодитись, "мої" значно раніше ніж у 1897-му році оселились в Луцьку, кров є і українська, напевно, є і 59,5%  дуже розбавлена, але - таки є ;)

під час війни, цих 59,5 - майже знищили...

Про вихідців з села - скільки того Луцька було в 1897? А скільки, наприклад, вже в 1930, коли с. Красне забрали в Полонки і приєднали до Луцька (ще Польща була).

P.S. Ти ж добре знаєш, яких вихідців з села я мав на увазі.

Опубліковано
58 хвилин тому, rrid сказано:

ти - балабол?

Був зайнятий, не міг відписати.

Ви вже б мали знати, що спілкування, як бидло - це не мій рівень. І коли мене беруть на дешевий понт, я такі повідомлення ігнорую.

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ти ж добре знаєш, яких вихідців з села я мав на увазі.

так, мабуть, знаю, але не роблю принципової різниці між сьогоднішніми полішуками й тогочасними жителями Вульки, Красного чи Варварівки - середовище змінює людей.

на прикладі кацапів чи тих же німців - пропаганда навіть високоосвідчену націю може зробити нацистами. люди скрізь однакові.

причому мігрують в різні сторони - з сіл до міст, і наспаки. і доводилося спілкуватись з етнічним голландцем, який мешкав на Волині, а троюрідна сестра вже більше 20 років живе за межами України.

p.s. в Луцьку не каналізовано 70% приватного сектора, а з розширенням ОТГ цей відсоток тільки зросте...

Опубліковано
10 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Був зайнятий, не міг відписати.

Ви вже б мали знати, що спілкування, як бидло - це не мій рівень. І коли мене беруть на дешевий понт, я такі повідомлення ігнорую.

вибачаю.

на риторичні запитання відписувати не обов'язково ;) мали б це знати

в інтернетах не прийнято звертатись на ВИ - мали б це знати

постити фрагменти чужих цитат без вказання їх авторства - це спілкуватись "як бидло". як інтернет-бидло. мали б це знати. особливо, коли цитати перекручують інші цитати (виходить так, що одне бидло процитувало інше бидло).

коли повідомлення ігнорують - то їх ігнорують, а не пишуть про це. мали б це знати :)

Опубліковано
1 година тому, rrid сказано:

це твій домисел, як і домисел автора цих слів - таких слів (а тим більше згадки про Сквер авіаторів) 

А чому я маю вірити вашому домислу, про те, що МакДональдс мав заходити в Луцьк і погоджувався тільки на 1 місце в Луцьку? Фактів у вас немає, але ви вперто заперечуєте іншу точку зору. Чи може ви близькі до Яковлева чи Пальчевського? Бо це ж вони запустили "бімбу" про МакДональдс в Луцьку.

https://www.volyn24.com/news/99626-makdonaldsa-najblyzhchi-5-7-rokiv-ne-chekajte-andrij-pokrovskyj

Опубліковано
45 хвилин тому, rrid сказано:

в інтернетах не прийнято звертатись на ВИ - мали б це знати

О, не все так погано, якщо і ви перейшли на ВИ, значить є надія, що Борда буде жити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...