Перейти до змісту

Відгуки про фільми в прокаті кінотеатрів Луцька

Такер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Forever Autumn сказал:

А до речі, Чудова Сімка. Хто був?

Чогось здається, що то баанльщина. ходив на Чудо на Гудзоні, сподобався

Опубліковано

Про книжки то не жарт. Всі колись бачили "Мовчання ягнят" - легендарний, культовий фільм з унікальною грою акторів і купою нагород. Так от я вчора закінчив читати книжку Томаса Гарріса "Мовчання ягнят" - галімий пісний бізнес гугл-сурдопереклад українською клубу книжкового дозвілля - кацапсько-харківської канторки і відразу після цього вирішив ще й фільмик переглянути. Висновок: 60% реально того що відбувалось в книжці. Причому повністю втрачено логіку подій, перекручені деякі важливі факти, сюжетні лінії, а про деякі взагалі не згадалось. Я уявляю наскільки круто було б прочитати в оригіналі цю книжку, якщо і той недопереклад так вставляє. Видалив відразу той фільм, який не витягла навіть унікальна гра Хопкінса. От така пєтруха з книжками.

Я ще поскачував продовження і зараз думаю чи варто дивитись чи відразу книжку прочитати.

Опубліковано

Та ж сама ситуація із "Солярісом" Сатніслава Лема - книга норм, а фільм совковий неосилив (хоч це і Тарковський :) )

Опубліковано
В 22.09.2016 at 15:43, Zheny@ сказал:

Не саллі - а Чудо на Гудзоні!   Прокатчики дебіли.

Где ты тут увидел "Чудо"???

Screenshot_2016-09-26-22-20-20.png

Опубліковано
5 хвилин тому, ursa сказано:

Где ты тут увидел "Чудо"???

ХтоЗна. десь тут

Ну і тут

Оскільки то правдиві події!

805650.jpg

Принаймні саме так я читав описи зе кілька місяців тому. Можливо, то була робоча назва.

Опубліковано

Перевести "Нерасказанная история про то, что осталось за кадром "Чуда на Гудзоне" как "Правдивая история о чудесном спасении"... 

Дебилы - россияне. 

Украинские прокатчики стократ адекватнее: "Невідома історія про Диво на Гудзоні" и название фильма - как в оригинале, без идиотской отсебятины.

Опубліковано
14 часа назад, ForZa сказал:

Ну а якщо вдома класний телік і звук з домкінотеатру - то ніякий кінотеатр не потрібний! :) І погодьтесь, що у кінотеатрі картинка тускловата і кольорів не вистачає, а у Full HD або UHD - це цяцька!!! :)

Погоджуюсь

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Діліться порадами стосовно того, що зараз тарнслюється на широких екранах, хочеться на тижні в кіно мотнутися і щоб опісля не йо...катися)))

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
Опубліковано
2 часа назад, Такер сказал:

Був, сподобалось. Судячи з реакції залу після фільму - варто піти.

Цікавить відгук на:

Скрытая красота

на кінопошуку поки мало інформації, а трейлер сильний

Опубліковано
2 годин тому, Такер сказано:

що з того, що зараз є варте уваги: 

Нічого, хіба "шпигуни"але то так ;) трішки мильне, жінка протащілася, я просто подивився на гарних акторів.

Опубліковано

"Фантастичні звірі і де їх шукати" хтось бачив? враження? трейлер сподобався, подобається таке але сеанси вечірні пройшли, а вдень на роботі.

Опубліковано

Меньш-більш.Така собі,фантастична казочка.Вартує потраченого часу і потрачених грошей на квиток.Можна глянути.

Опубліковано

Зараз в прокаті йде "Пробудження" я щойно прийшов,я не радник і нічого не раджу да і просто немає слів описати який афігєнний фільм, кайф пісєц,десь приблизно так я кайфував при перегляді марсіянин,ото якщо пре така фантастика, треба дивитися,але тільки йти в кінотеатр, тут навіть не спорьте, тільки широкий  3D екран,але там і вєщі).

Опубліковано
9 часов назад, yura-patriot сказал:

Зараз в прокаті йде "Пробудження" я щойно прийшов,я не радник і нічого не раджу да і просто немає слів описати який афігєнний фільм, кайф пісєц,десь приблизно так я кайфував при перегляді марсіянин,ото якщо пре така фантастика, треба дивитися,але тільки йти в кінотеатр, тут навіть не спорьте, тільки широкий  3D екран,але там і вєщі).

тепер точно піду

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 22.12.2016 at 23:55, yura-patriot сказал:

Давно не було такого щоб виходив задоволений з кінозали. хороший фільм. Зараз більше нічого вартого уваги не бачу в прокаті. Мовчки чекаю "Мовчання"

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 16.12.2016 at 00:26, zigorko сказал:

Меньш-більш.Така собі,фантастична казочка.Вартує потраченого часу і потрачених грошей на квиток.Можна глянути.

Знайшов в хорошій якості "Фантастичні звірі і де їх шукати" проте додивитись не зміг, як на мене то нудновато.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...