Перейти до змісту

Сегодня одним ангелом на небе стало больше…

foma144

Рекомендовані повідомлення

Прочитав сьогодні на сайті https://www.drive2.ru/ статтю, та згадав, що постійно бачу таку картину у нас в місті та й в дворі, точно такий самий таксист-сусід возить 3-х річну дити стоячи перед бардачком, і головне не він один.

Привожу текст з сайту:

Сегодня одним ангелом на небе стало больше. Сегодня Господь забрал к себе ребеночка, которому всего 3 месяца от роду. Дочку моего друга. Она умерла не приходя в сознание после нескольких дней в коме.

Таковы последствия удара от подушки безопастности, который получила малышка, будучи на руках у мамы, сидевшей на переднем сиденье.

Это не было ДТП в прямом понимании этого слова — никто не в кого не врезался. Подушки сработали от того, что машина ударилась рычагом об трубу, торчащую из земли, даже не ударилась — задела. И подушки сработали. Я не знаю, на какой машине он в тот момент был. Он работает в такси и мог быть на любой из таксопарка. Я не знаю всех подробностей где и как это произошло. Я не могу сейчас с ним об этом говорить. Не до этого ему.

Я пишу сейчас эти слова вам, читающим эти строки — НЕ ПОВТОРЯЙТЕ ЧУЖИХ ОШИБОК!

Комментарии я закрою что бы особо критично настроенные читатели не развели тут срач из обвинений — он понимает свою ошибку, он понимает цену своей ошибки, но уже поздно критиковать и его, и мать, и ситуацию.

К сожалению ПОЗДНО.

Оригінал - https://www.drive2.ru/l/454441076095190132/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди знають про небезпеку, але впевнені шо з ними такого трапитись не може, а правила безпеки написані кров'ю. це як по прикладу, ніхто не пристібається, зато всі іконки вішають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також дуже часто бачу дебілів і дебілок з дітьми на передньому сидінні. На руках. (І якщо ви так робите і це читаєте - то знайте, що ви дебіли!) - Чи сама дитина на передньому сидінні. Про ремінь безпеки взагалі мова не йде!

Це просто феєрично. Дитина-подушка безпеки! Або дитина-торпеда!  У разі чого, мамаша / папаша собою ж, власною вагою розчавить дитину! Виживе саме, а от у дитини - шансів вкрай мало.

Часом так хочеться провчити, різко смикнутися в сторону дороги, щоб воно загальмувало, але дитину шкода!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 хвилин тому, Zheny@ сказано:

також дуже часто бачу дебілів і делілок з дітьми на передньому сидінні. На руках. (І якщо ви так робите і це читаєте - то знайте, що ви дебіли!) - Чи сама дитина на передньому сидінні. Про ремінь безпеки взагалі мова не йде!

Це просто феєрично. Дитина-подушка безпеки! Або дитина-торпеда!  У разі чого, мамаша / папаша собою ж, власною вагою розчавить дитину! Виживе саме, а от у дитини - шансів вкрай мало.

Часом так хочеться провчити, різко смикнутися в сторону дороги, щоб воно загальмувало, але дитину шкода!

провчання на дорозі - це ще один прояв дибілізму (життя саме рано чи пізно провчить того, хто щось робить не так за кермом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почалось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, steelk сказано:

(життя саме рано чи пізно провчить того, хто щось робить не так за кермом)

А ти не задумуєшся над тим, що коли пізно - то уже пізно. Життя не стало! Тим паче на дорозі.

Краще один раз провчити недоумка і для нього пізно уже може не настати. Бо вже навчений.

18 хвилин тому, Slavco сказано:

почалось...

Ні, це продовжується. Почалося воно вже давно. Не можу знайти статтю. Вже про це мова йшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, steelk сказано:

провчання на дорозі - це ще один прояв дибілізму

Я так зрозумів, що ти водій, якого час від часу водії "вчать / наказують" ?

Інакше б ти такого не написав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більшість просто не задумується, до речі найбезпечніше місце для дитячого крісла, на задніх сидіннях по центру (якщо авто дозволяє)

Осторожно, современные мамаши (Мамочки с колясками)  
Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А ти не задумуєшся над тим, що коли пізно - то уже пізно. Життя не стало! Тим паче на дорозі.

Краще один раз провчити недоумка і для нього пізно уже може не настати. Бо вже навчений.

Ні, це продовжується. Почалося воно вже давно. Не можу знайти статтю. Вже про це мова йшла.

Зараз мова не про те, як і кому, кого вчити на дорозі.... Щодо запитання про вчать, то ні, не вчать, але неодноразово бачив з сторони пасажира і будучи пішоходом той хто "вчить/наказує". На дорозі багато спірних ситуацій, але краще вже посигналити, ніж своїми віражами і маневрами створити ще одну аварійну ситуацію чи скинути когось з дороги (чим тоді ти кращий будеш від першовинуватця?). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, Zheny@ сказал:

Проблема в тому, що недоумок впевнений, що він робить все правильно, і тому навряд чи з твоїх "навчань" він зробить правильний висновок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Savage сказано:

і тому навряд чи з твоїх "навчань" він зробить правильний висновок.

Ну, можна спинити машину і спитати, що буде коли хтось перед ним різко загальмує?  (дитина на руках в жінки на передньому сидінні) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минуты назад, Zheny@ сказал:

Ну, можна спинити машину і спитати, що буде коли хтось перед ним різко загальмує?  (дитина на руках в жінки на передньому сидінні) .

Тільки настрій собі зіпсуєш. Сумніваюсь, що дегенерати зможуть збагнути елементарні закони фізики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Більшість знає про небезпеку, але вважає, що з ним цього не трапиться. Навчити, перевчити чи переконати не реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Savage сказано:

Сумніваюсь, що дегенерати зможуть збагнути елементарні закони фізики.

Збагнуть - коли ті закони примінити на них же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 20.09.2016 at 10:49, Savage сказал:

Проблема в тому, що недоумок впевнений, що він робить все правильно, і тому навряд чи з твоїх "навчань" він зробить правильний висновок.

Власне на те він і недоумок, тобто людина із затримкою розумового розвитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.09.2016 at 8:31 AM, Zheny@ said:

Часом так хочеться ...

Цікаво, Женя, в тебе ж не одненька дитина? Возиш їх в машині? Кожна дитина зростом до 145 см. сидить в автокріслі?

On 20.09.2016 at 8:31 AM, Zheny@ said:

Чи сама дитина на передньому сидінні.

Можна. В автолюльці (закріпленій задом неперед) і лише в машинах, де є функція деактивації передньої пасажирської подушки безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, yu2007 сказано:

Кожна дитина зростом до 145 см. сидить в автокріслі?

ні. Але й не на передньому сидінні. Малому ще 8 см.

А, точно, старша уже може через 2 роки на права здавати. Забув.

4 годин тому, yu2007 сказано:

Можна. В автолюльці

про це мова не йшла!  Я говорив про взагалі сама без крісла чи люльки чи будь-яких засобів. Просто на сидінні дитина. Часом стоїть і дивиться вперед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...