silfida Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 09:53 #1 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 09:53 Про вечерю тема є, але невже ж кулінарне натхнення прокидається лише аж надвечір??? Де ж тема про сніданок?:) Наш ранок повинен бути приємним! Адже від нього залежить, як пройде день
vaz75 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 11:17 #2 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 11:17 Зранку розігріваємо те, що не доїли увечері з теми.
drap Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 11:36 #3 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 11:36 У меня завтрак всегда одинаковый, овсянка на воде с солью.
Юріч Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 11:41 #4 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 11:41 Найчастіше яєчня (або з ковбасою, або з бочком, або просто...деколи помідори, цибульку туди ж...), бутерброди (батон, масло, ковбаса молочна, сир ), ну і чай, куди ж без нього)).
jack74 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 13:59 #5 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 13:59 2 годин тому, vaz75 сказано: Зранку розігріваємо те, що не доїли увечері з теми. не сміши! В тебе там такі "великі" порції, що, певно, і на вечерю не вистачає До ранку ще не один раз набіг на холодильник, певно, робиш
vaz75 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 15:03 #6 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 15:03 1 час назад, jack74 сказал: не сміши! В тебе там такі "великі" порції, що, певно, і на вечерю не вистачає До ранку ще не один раз набіг на холодильник, певно, робиш Помиляєшся в усьому: якраз лишається (правда, не багато), по холодильникам вже давно не має звички набігів робити, так, інколи яблочко-печеньку
silfida Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 06:45 Автор #7 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 06:45 Для любителів вівсянки
vaz75 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 07:15 #9 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 07:15 @yura-patriot бідолага! Головця бо-бо?
silfida Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 07:36 Автор #10 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 07:36 yura-patriot я випиваю таких 2 стакани води перед кожним сніданком.
vetalforever Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 07:49 #11 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 07:49 хм... помоему цеп стопка
yura-patriot Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 08:02 #12 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 08:02 38 хвилин тому, vaz75 сказано: @yura-patriot бідолага! Головця бо-бо? ))) Нє,нічого не бо-бо. Це стакан звичайної води,я зранку снідати не можу, то п'ю водичку,то тільки після неї через годинку починає "смоктати". 22 хвилин тому, silfida сказано: yura-patriot я випиваю таких 2 стакани води перед кожним сніданком. Кажуть то правильно,я сам не знаю. 9 хвилин тому, vetalforever сказано: хм... помоему цеп стопка упаси Господи,щоб у понеділок зранку то була стопка.
Zevs_Isver Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 09:16 #13 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 09:16 1 година тому, yura-patriot сказано: Це стакан звичайної води,я зранку снідати не можу, то п'ю водичку,то тільки після неї через годинку починає "смоктати". Кажуть то правильно,я сам не знаю. ще кажуть що треба тепленьку воду пити, вони промиє шлунок, і потім їжа краще перетравлюється
silfida Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 13:35 Автор #14 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 13:35 по правильному, як розповідав лікар, щоб запустити організм і почав роботу жовчний обов'язково потрібно, випити теплої води, з'їсти жовток і маленький кусочок масла інколи чайна ложка меду.
kayot Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 19:14 #15 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 19:14 12 часа назад, yura-patriot сказал: Юрась...ну стаканюру горілякі...та ще й зранку..а потім на Гряду за кермом!!!! Згадався анекдот: " — Налей мне виски!— Вообще-то сейчас восемь утра?!— О'Kей, - кинь туда хлопьев! "
kayot Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 19:16 #16 Опубліковано 12 Вересня, 2016 в 19:16 Юрка...ну і ще - Діти....Жінко....ідіть спробуйте, яка сьогодні із крана смачна вода!!!!! Ну або , кампот із білих вишень! Юрчік.....треба їсти!!!!!!!!!!!!!
silfida Опубліковано 14 Вересня, 2016 в 05:55 Автор #17 Опубліковано 14 Вересня, 2016 в 05:55 Всім доброго ранку і смачного
silfida Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:19 Автор #18 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:19 Здоровий сніданок. Пшенична каша з маслом і буряковий салат. І маленький секрет приготування буряка. Плоди середнього розміру. Варити 30 хв., а потім на 15 хв. під холодну воду. Різкий перепад температури пришвидшує приготування і шкірка чудово відстає. Зазвичай його варять близько 2-х годин, але тоді ми втрачаємо всі цінні вітаміни.
vaz75 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:28 #19 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:28 Сьогодні зранку палента з бринзою + кров'янка. Фото зранку було влом робити.
jack74 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:32 #20 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:32 Крылья... Ноги... ХВОСТ!!! Hide
vaz75 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:56 #21 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 07:56 @jack74 це точно зранку?
jack74 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:07 #22 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:07 ну, "ранок", це ж поняття розтяжне Все, що ДО обіду - РАНОК
vaz75 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:15 #23 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:15 7 минут назад, jack74 сказал: ну, "ранок", це ж поняття розтяжне Все, що ДО обіду - РАНОК І так щоранку?
jack74 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:17 #24 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:17 НЄЄЄ, ти шо! Лише коли ... гарна погода
Deemon Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:19 #25 Опубліковано 15 Вересня, 2016 в 08:19 запасна печінка є?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.