Перейти до змісту

Петиція:Харчування молодших класів

him

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу лучан підтримати петицію адже це покращення для наших діток.

З 1 вересня 2016 року батьки молодших класів за сніданок повинні платити по 15.40 грн за день це 77 грн на тиждень у порівняні з минулим роком (платили на тиждень 17грн.) це на 60 грн дорожче. Прохання хоча би частину витрат на сніданок покрити за рахунок держави. 
P.S. Для батьків які заробляють мінімальну зарплату платити за сніданок учня 1-4х класів 338,80 грн на місяць за одну дитину це дуже дорого, а що казати якщо їх в тебе двох?

Опубліковано
14 хвилин тому, him сказано:

З 1 вересня 2016 року батьки молодших класів за сніданок повинні платити по 15.40 грн за день це 77 грн на тиждень у порівняні з минулим роком (платили на тиждень 17грн.) це на 60 грн дорожче. Прохання хоча би частину витрат на сніданок покрити за рахунок держави. 

Я б краще просив +600-800-1000 грн до ЗП. Або зменшення податків на ту ж суму.

Бо в мене їх 2-є. І менше ще й на "продльонку" залишається. А це ще +15,4/день

І того 30,8+15,4= 46,2*22 дні = 1016 грн!

Скажу більше. Та порція з кожним місяцем буде меншати і меншати... А булочка, що входить у 15.4 грн, вартує 4.хх грн. І така дрібненька.. В будь-якому хлібному кіоску "теремно" чи "кічкарівка", за ці гроші виходить реально булка! 200г.

Тобто школа ще й добряче наварює на тих печених виробах!  А в піцу йдуть ті сосиски, що не дісталися дітям в порцію, це в кращому випадку...

Петицію підтримаю, бо хтось явно зажерся із цінами.

Опубліковано

Діти за булочками та смаколиками бігають в сусідні магазини - бо реально дешевше.

Підтримаю петицію бо то пи....дець. 

Опубліковано
2 hours ago, Zheny@ said:

явно зажерся із цінами.

Насправді про "підвищення цін" писали давно:

"З вересня цього року харчування луцьких школярів початкової ланки вже не фінансуватиметься з міської казни. Кошти планують закласти лише для дітей пільгових категорій."

2 hours ago, Zheny@ said:

Я б краще просив +600-800-1000 грн до ЗП.

- Тато, тепер ти будеш менше пити?

- Ні, сину. Тепер ти будеш менше їсти.

Опубліковано

В мого малого після тої піци болів живіт. Причому він сам визначив, що з нею було щось не так. Прийшов і більше їсти не хотів, хоча до того проблем з животом не спостерігав і піцу міг їсти кілограмами. Планую трохи промоніторити оте меню. Цікаво кому належать фірми, чи фірма яка готує їжу і на якій основі вони її там готують, принципи тендерів (ціна чи якість) і всьо таке.

Опубліковано
5 часов назад, iiron сказал:

Це здобуття стосується тільки луцьких школярів чи всієї вільної і незалежної?

Петиція на Луцьк

Опубліковано

Малий перейшов у 5-й клас то сказали 59 грн. на тиждень.

Виходить старшу дитину накормити дешевше чим молодшу? Чи в різних школах різні ціни?

Петицію підтримав...

Опубліковано

Трохи офтопу

Батьки, а вас не хвилює питання якості харчування у шкільних їдальнях?! Не хвилює той факт, що часто діти виходять з їдальні голодними?! Невже б ви не знайшли 200-300 грн у сімейному бюджеті на якісне та смачне харчування в школі для своєї дитини?

Не вірю я що шкільне харчування зміниться на краще у найближчі роки. Бачу такий вихід із ситуації. Знаходите у класі, наприклад, маму в декреті або бабусю на пенсії, яка любить готувати і за договірну плату хай вона готує сніданки для цілого класу. Щоб їжа була гарячою, закуповуєте термоси для їжі та пляшечки для компоту

Кожного дня ця людина приноситиме корисні та смачні готові сніданки діткам. Діти нагодовані. А батьки щасливі

Опубліковано
1 година тому, lilechka сказано:

Знаходите у класі, наприклад, маму в декреті або бабусю на пенсії, яка любить готувати і за договірну плату хай вона готує сніданки для цілого класу.

І при найменшому шухері вчителька і директор сідають в тюрму, ага.

Опубліковано
2 хвилин тому, difoto сказано:

І при найменшому шухері вчителька і директор сідають в тюрму, ага.

Коли належним чином все оформити ніхто нікуди не сяде

Опубліковано
2 годин тому, WebTraveller сказано:

Малий перейшов у 5-й клас то сказали 59 грн. на тиждень.

Є можливість (Я писав вище) харчуватися без булочки. 59 / 5 = 11,8, ціна порції без булочки)

1 година тому, lilechka сказано:

Знаходите у класі, наприклад, маму в декреті або бабусю на пенсії, яка любить готувати і за договірну плату хай вона готує сніданки для цілого класу.

І вони матимуть відповідну санітарну книжку? І де (і в яких умовах) вони готуватимуть? Вони знають технологію приготування в  до/шкільній їдальні? (І ага - є різниця! До прикладу, котлети після смаження - відправляються у духовий шкаф на 20 хв. Знали про таке? Впевнений, що  далеко не всі!)

Діфото правий.

10 годин тому, yu2007 сказано:

- Тато, тепер ти будеш менше пити?

- Ні, сину. Тепер ти будеш менше їсти.

Хтось явно судить по собі!  Ти мене не знаєш, щоб таку хуйню писати!

Опубліковано
6 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

а ще "госдеп" давно використовує таку штука як ланчбокс

Перших місяць чи два, будуть їсти там, а далі народ перейде на бутери. Як ти правильно підмітив - Ланчбокс. Маємо такий для малого. Носив з собою печиво в школу в минулому році.

Якщо ці ціни придумав виключно наш мер. То не довго йому бути мером.

Або Палиця зараз придумає, щось типу - дайте мені ваше бабло, а я буду ваших дітей харчувати дешевше :)

Опубліковано
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Маємо такий для малого. Носив з собою печиво в школу в минулому році.

мм, то щось "не той во" :(

нормальний ЛанчБокс має відділення для "пєрвого", основного блюда і салату(+невеличке для заправки) + вилка\ложка\ніж

тобто повноцінний обід

печиво на постійний основі то не наш вибір

Опубліковано
49 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

нормальний ЛанчБокс має відділення для "пєрвого", основного блюда і салату(+невеличке для заправки) + вилка\ложка\ніж

Нє. НЕ той во точно.

Салат, гарнір, фрукти і сік / кефір.

50 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

печиво на постійний основі то не наш вибір

я й не казав про "на постійну основу". зазвичай, щоб не валялося по портфелю.

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Якщо ці ціни придумав виключно наш мер. То не довго йому бути мером.

Або Палиця зараз придумає, щось типу - дайте мені ваше бабло, а я буду ваших дітей харчувати дешевше :)

В точку, сам бачив, як Романюк підписував. Наступні вибори голосую за Палицю - обіди відразу здешевшають і жити стане краще.

Опубліковано
9 годин тому, him сказано:

Петиція на Луцьк

Я пойняв, що петиція на Луцьк.Мене цікавить хто приняв рішення, місцеві у...оби, чи київські.

Опубліковано

На підручники за новою програмою у міській казні теж грошей не виявилось. На 30 учнів класу є лише 11 підручників. 

Опубліковано
20 minutes ago, Voland95 said:

На підручники за новою програмою у міській казні теж грошей не виявилось. На 30 учнів класу є лише 11 підручників. 

Пити, палити, заправляти авто треба частіше, тоді і гроші в міській казні на підручники і сніданки будуть, а не лише на ремонт тротуарів і подвір'їв. 

Опубліковано
On 03.09.2016 at 19:38, iiron сказано:
On 03.09.2016 at 10:19, him сказано:

Петиція на Луцьк

Я пойняв, що петиція на Луцьк.Мене цікавить хто приняв рішення, місцеві у...оби, чи київські.

Київські переклали вирішення цього питання на розсуд місцевих. Місцеві вирішили профінансувати тільки пільговим категоріям.

Опубліковано
2 minutes ago, sjapa said:

Київські переклали вирішення цього питання на розсуд місцевих. Місцеві вирішили профінансувати тільки пільговим категоріям.

Маленьке уточнення. Київські переклали на розсуд місцевих ще з січня цього року. В першому півріччі місцева влада все ж співфінансувала харчування всіх дітей, а ось у другому півріччі через брак коштів вирішила фінансувати лише пільгові категорії.

Опубліковано

Оффтоп. Десь там було про мамочку в декреті, яка наварить гаряченького на 30-тьох. Ржу німагу)))) перебуваючи в декреті іноді сама встигаєш поснідати увечері, бо цілий день зайнятий справами дитячими і домашніми. І цей випад у бік "мамочок в декреті", явно з душком мізогінії і сексизму.

Опубліковано

Мене хвилює ще й інше питання: фінансування перекидається на батьків, а як жеж змінилася якість (думаю, ніяк), як змінилися поставщики і ціни (дкмаю, ніяк)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...