Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Крім того,  дайте відповідь на просте запитання:  Як ви , фактично без стажу, а лише з освітою (чи мо' з двома) , збираєтеся отримувати пенсію?  

Набагато вигідніше відкладати пенсійний збір на свій персональний рахунок і користуватися цими грошима (+ відсотками) на пенсії, ніж потім чекати на подачку від держави. Я колись рахував, держава на пенсії тобі заплатить як мінімум в 2 рази менше, ніж ти кашляв в пенсійний фонд протягом свого життя. А враховуючи те, як швидко знецінюється гривня і збільшення пенсійного віку, різниця виявиться навіть ще більшою.

На жаль, в існуючому вигляді пенсійна система в Україні - це велика на*обка людей. 

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, Savage сказано:

На жаль, в існуючому вигляді пенсійна система в Україні - це велика на*обка людей. 

є вааріанти ?

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

є вааріанти ?

Один з них ти вже сам вище згадував (про оплату лише мінімального пенсійного внеску чи заниження реального доходу). Так, теоретично це виглядає як порушення закону. Але коли закон - це афера, то, на мою думку, порушення закону цілком виправдане. 

Опубліковано
On 13.08.2016 at 11:40, Zheny@ сказано:

і ти мене неуважно читаєш!  Забрали буду на старому базарі - видали аналогічне на новому! Все.

що не ясно ?

Там ситуейшин така що на новому ніби потрібно купити по-новому будку і це є головною перепоною щоби продавці перейшли від Замку.

Опубліковано
Щойно, Vikvik Mawr сказано:

Там ситуейшин така що на новому ніби потрібно купити по-новому будку і це є головною перепоною щоби продавці перейшли від Замку

Є варіанти інших місць. Правда, їх необхідно обладнати.

Опубліковано
13 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

оце воно саме і є...

якраз відкладенться до перевиборів. А там Оп-па! і я на білому коні - зробив новий ринок, і срач прибрав. переніс все - любіть мене!

Опубліковано
22 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

а є статистика по туристах Замку?

наших більше :)

мєсних ,які раді базара там

Опубліковано
27 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

то я до того веду що "вигляд з стін Замку" то діло третє....

Щоб туристи поперли до Луцького замку - їм потрібно хоча б сказати: "А ще в нас офігенний вигляд зі стін замку!"

Опубліковано
В 15.08.2016 at 08:29, Zheny@ сказал:

Не можуть вони цього зробити апріорі. Ніхто їм не дасть. Це є комерційна земля. Комунальна.  Для оренди. А не для продажу.

Справа в тому, Женя, що дані "радянські" магазини будувала Облспоживспілка, і вона могла викупити ці магазини в ті роки, коли потрапляли в приватні руки заводи, фабрики, дитсадки, музична школа, ДОСААФ, стадіон, гастрономи і кафе. Навіть кафе на виході з парку ім.Лесі Українки, яке в народі називали "Жаба" - і те приватизували. Деякий час це було кафе, а тепер там магазин "Ірен".
Чомусь нас не дивує, що комунальний стадіон "Авангард", ательє "Зося", "Будинок побуту", готель "Україна", перукарні в центрі міста в приватних руках прямо з землею. То чому ж магазини "Ірен", "Меркурій", "Дім, сад, город", бар "Сервіс", та й, зрештою, павільйони ринку не можуть бути викуплені?
На вулиці Плитниця,7 (колишня Зорге,7) (В Старому місті!) була у часи мого дитинства комунальна дитяча стоматполіклініка. Історичний будинок в заповіднику викупили і покинули напризволяще.
http://www.volynpost.com/news/9314-u-lucku-rujnuietsia-pamiatka-18-go-stolittia-foto
Так що чого дивуватися, якщо споживспілка викупила ті "радянські" магазинчики і потім продала їх окремим підприємцям. 

Опубліковано
В 15.08.2016 at 08:40, Zheny@ сказал:

Якщо заберуть звідти зупинку, з якої курсують маршрутки в район і далі, то їм туди не буде чим доїхати. І доїжджати будуть туди, де базар. А якщо 2-3-5-8 разів прийде муніципал і вижене, то точно перестануть.

Тоді доведеться забирати зупинку "Данила Галицького", бо звідти йдуть маршрутки на Ківерці, Жидичин. Зупинку "Майдан Братський міст". Зупинку "Аптека" (кінотеатр "Зміна"). Зупинку "Залізничний вокзал".

Опубліковано
В 15.08.2016 at 10:38, keepo сказал:

ну те, що є бажання жити в свому болоті чим подовше вже усі зрозуміли.

в нашій країні вища освіта і навіть вища освіта в квадраті, ніразу не є показником інтелекту

я бачу, аргументи вичерпались, раз на особисті образи переходите :)

ну власне ваші аргументи мало чим від бабчиних втікли, тільки вища освіта дозволяє їх гарніше подавати :)

Так хто з нас переходить на особисті образи? Для початку, шановний, виправте орфографічні і стилістичні помилки, розставте коми і знайдіть на клавіатурі клавішу Shift
:)

Опубліковано
В 15.08.2016 at 13:39, Zheny@ сказал:

Я знаю людей і без вищих освіт, але вони мають роботу. Мають (хтось) бізнес. І це не стояння на базарі. 

А ще, я зустрічаю колишніх "базарників" на фірмах, і вони там менеджери, директори, прості працівники. І на запитання "А як же базар?" відповідають, "Да ну його!"

Не можна прив'язувати освіту до бізнесу чи бізнес до освіти. Дуже багато чинників впливають на здібність людини в нашій країні розпочати бізнес. Починаючи з виховання батьками і життєвого досвіду.
В селі люди без освіти заробляють - на теплицях, перепілках, горіхах,- і це бізнес.
У мене знайомий закінчив МВТУ імені Баумана в радянські часи, та все життя працював зварником, на порізці металу, на ринку торгував...
Якось я наштовхнулася в газеті на оголошення про потребу в продавцеві в магазин з досвідом роботи якраз за моєю групою товарів. Пропонувалося 4000 гривень зарплати. Вирішила не дзвонити. Подумалось: зараз почнуться оті приколи із здібністю продати авторучку. По-друге - група товарів - розрахована на "чоловічу" аудиторію, а я жінка поважного віку, може, не довірять жінці, може, не пройду за віком, може, за ті гроші доведеться ще й вантажити... По-третє, не хочеться за такі гроші прощатися зі свободою. Найманий працівник - підневільна людина. А часом треба відпроситися, або прихворієш.
Траплялося з двома близькими людьми таке, що в якості торгового представника вони допомогли розкрутити в Луцьку продукцію нелуцьких виробників, а потім їх, при хороших показниках роботи, просто викинули, взявши подружку чи підвищивши підлабузницю.

Опубліковано
В 15.08.2016 at 13:39, Zheny@ сказал:

Крім того,  дайте відповідь на просте запитання:  Як ви , фактично без стажу, а лише з освітою (чи мо' з двома) , збираєтеся отримувати пенсію?  Ви ЧЕСНО сплачуєте УСІ податки? чи просто 400+ грн  мінімального пенсійного внеску? І потім не будете у віці 60 років питатися "А чого ж у мене така мала пенсія??"  Більше того, і ту вам будуть платити із відрахувань з ЗП Ваших же дітей.

Я чесно все життя сплачую усі податки, на єдиному податку "зістрибнути" нікуди, а єдиний соцвнесок ми сплачуємо навіть тоді, коли у відпустці чи в лікарні лежиш.
Пенсія державна (1 рівень пенсійної системи) у нас у всіх базарників буде мала. Але я сплачую пенсійне страхування в(3 рівень пенсійної системи), ці гроші "працюють" в економіці (не обов'язково українській), приносять гарантований прибуток (держава гарантує 4% та щонайменше 17% інвестиційний дохід), який капіталізується впродовж 20 років, а в разі моєї смерті успадковується.
Люди в Європі саме тому мають змогу за свою пенсію найняти українку мити собі с-ку, що за 15 років до пенсії подбали про близьких і відкладали гроші в страхові фонди.

А чому ти не запитуєш, які пенсійні внески сплачує людина з офіційним доходом 100 000 гривень на місяць? Відповідь: багачі сплачують - максимум з суми 36250 гривень (близько 8000), решта не оподатковується пенсійним фондом...  

Опубліковано
32 хвилин тому, Ivanna сказано:

Не можна прив'язувати освіту до бізнесу чи бізнес до освіти.

Що Ви, шановна, успішно й зробили своїм же постом.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Що Ви, шановна, успішно й зробили своїм же постом.

В якому сенсі?

Опубліковано
4 годин тому, Ivanna сказано:

Не можна прив'язувати освіту до бізнесу чи бізнес до освіти.

On 15.08.2016 at 00:20, Ivanna сказано:

На ринку стоять люди з вищою освітою у тому числі. Є колишні вчителі (дуже багато), медики, кухарі, перукарі, є люди, які отримали освіту, вже будучи підприємцями.

і хто ж це сказав?  може я?

Опубліковано
On 8/15/2016 at 17:42, difoto сказано:

Щоб туристи поперли до Луцького замку - їм потрібно хоча б сказати: "А ще в нас офігенний вигляд зі стін замку!"

та не всі знають що в нас замок є.... і були офігенно здивовані коли побачили... бо такий самий на 200 грн

Опубліковано
3 годин тому, Zevs_Isver сказано:

та не всі знають що в нас замок є...

В всій час був конкурсантом "Чудес України" Чи то переможцем... не знаю.

Але В Екскурсію Замками України - Луцький замок не той во..

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

В всій час був конкурсантом "Чудес України" Чи то переможцем... не знаю.

Але В Екскурсію Замками України - Луцький замок не той во..

угу,

і наші місцеві маркетоїди теж саме :( - не той во...

і ринок тому не разу не завада...

просто земельку хочуть переділити під шумок

Опубліковано
1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано:

просто земельку хочуть переділити під шумок

яКЩО ЧЕСНО - мене лякає кількість тої землі, яку продали за останні 5-6 років. І де саме продали і побудували...  це реальний ужас.

Є хороші місця, якраз під забудівлю. А є такі, що то ппц.

І головне всі хавають все. Сказли буде ЖК для АТО-вців. Всі "ааа! для атовців! хорошо! "  Єдині АТО-вці, які матимуть там квартири, це вищого чину мєнти і прокурори, яким поставили штамп "учасника" за те, що 7 днів посидів на блокпосту.  і 2 рази був на лінії розмежування.

Реальним воякам ніхто нічого не дасть. Хоч гопки скачи.

А повертаючись до теми, скажу, повторюся, історичну частину міста потрібно привести до того вигляду ,який він має мати. У Львові ж змогли? 

Але ж Луцьк - то окрема республіка... тут все втридорога...

Місце, для перенесення базару - є!  І варто його облагородити і зробити все, щоб на місці срачу став таки культурний осередок.

Опубліковано
39 хвилин тому, Zheny@ сказано:

історичну частину міста потрібно привести до того вигляду ,який він має мати.

історично - немалу частину сучасного ринку займало болото. тобто, треба повернути туди болото?

40 хвилин тому, Zheny@ сказано:

облагородити і зробити все, щоб на місці срачу став таки культурний осередок.

болото стане культурним осередком? чи ти любіюєш нові бюджетні витрати на десятки мільйонів гривень під "розпил" - на "культурний осередок"

який такий в дупу "культурний осередок" на місці Старого ринку? він колись там був історично???

зі срачем треба боротись - напиши петицію, щоб компетентні органи (в першу чергу - муніципальна поліція, яка підзвітна й підконтрольна міській раді) проконтролювали дотримання правил торгівлі та санітарного стану на Старому ринку

в Любліні торговище видно від замку (і не тільки від замку - і з інших місць Старого міста). але поляки цим не заморочуються - зі зростанням доходів, будівництвом нових торгових центрів, приходом дешевих (і не тільки) мереж - все більше люблінців затарюються якраз в ТЦ. зате за бюджетні (грантові, "унійні" і т.д.) кошти - створюється інфраструктура: транспортні розв’язки, приватно-комунальний оптовий ринок сільгоспппродукції, кооперативи сільськогосподарських виробників, і т.д.

в першу чергу - передумови (в т.ч. зростання реальних доходів) й інфраструктура, а "базарні" ринки затухають самі по собі - колись на закупи (й продажі)в Польщу їздили тільки на базари на стадіонах, тепер - бєдронки, теско та інші ашани, про польські базари вже багато років як всі забули.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

історичну частину міста

40 хвилин тому, rrid сказано:

історично - немалу частину сучасного ринку займало болото.

Різницю відчутно?

41 хвилин тому, rrid сказано:

болото стане культурним осередком?

вчепився до болта! Я про болото нічого не казав!

57 хвилин тому, rrid сказано:

чи ти любіюєш нові бюджетні витрати на десятки мільйонів гривень під "розпил"

Ну да. Я ж з того (Як  і ти) получу відкат! Купу грошей! От і лобіюю!  А чо?

57 хвилин тому, rrid сказано:

який такий в дупу "культурний осередок" на місці Старого ринку? він колись там був історично???

НЕ доходить до людини... просто капєц.. ТИ поруч із Іванною торгуєш ?

Знести під три чорти всю ту срань, якою обросла тая стара і нова торгівельна площа.

Там місце під:

- приїздний цирк / лунапарк

- мистецькі крамниці і виставки

- Мистецькі майстерні.

- ресторанчики (літні і перманентні) і кафешки.

Щороку в Луцьку в Замку проводять "Меч Луцького замку" та "НІч у Луцькому замку".   Подібних дійств я не особо і зустрічав.  Правда, проводять на Хортиці, куди

з'їжджається купа людей (туристів ,  читай). І в Києві подібне часом десь там.

І дуже класно туристам вийти із замку, повернути праворуч і ... вступити в гівно ,яке завжди там є, патамуша базар!

1 година тому, rrid сказано:

будівництвом нових торгових центрів, приходом дешевих (і не тільки) мереж - все більше люблінців затарюються якраз в ТЦ.

А ти чиї інтереси лобіюєш? Палиці? Токарського? ЩЕ БІЛЬШЕ ТОРГОВИХ ЦЕНТРІВ У Луцьку!!!  А чо? там і будемо таритися!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...