Перейти до змісту

Вибори президента США 2016-20..

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 minutes ago, Zevs_Isver said:

я мав на увазі Україну....

В Україні буде все добре, на наступних виборах Петро Олексійович порве циркового клоуна як Байден Трампа. 

Але, про всяк випадок, всім свідомим українцям варто вже починати зубрити англійську і відкладати гроші для релокації на Торонтівщину (для неайтішніків, звичайно, доля значно сумніша, доведеться їхати мити унітази єврогеям). 

Другої Чорної ради країна не витримає ((

• Відповідей 459
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 годин тому, yu2007 сказано:

Спробую трохи тебе розвеселити.

Штаб Байдена пригрозив Трампу примусовим виселенням з Білого дому

Hide contents

На тлі повідомлень, що президент США Дональд Трамп не планує "здаватись" на виборах, виборчий штаб Джо Байдена попередив, що Трампа можуть примусово випровадити з Білого дому.

Про це заявив речник штабу Байдена Ендрю Бейтс, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на CNN.

"Як ми сказали 19 липня, на цих виборах рішення приймає американський народ. І уряд Сполучених Штатів цілком здатний вивести порушників з Білого дому", - заявив Бейтс, очевидно маючи на увазі президента-республіканця.

Цю заяву Бейтс зробив у відповідь на повідомлення про те, що Трамп не планує визнавати поразку, якщо Байден буде визнаний обраним президентом США у п’ятницю.

А так це буде виглядати:

Походу Трампа треба було назвати Вовочкою.

Опубліковано

Скажіть будь ласка, якщо Трамп програє зараз вибори то на наступних він знову може на 2 терміни піти чи вже тільки на один?

Опубліковано
10 минут назад, Cherman сказал:

Плиточники елітного рівня там теж треба.:lol:

Плиточникиелітного рівня і тут добре заробляють. Кладуть все і на все.

Опубліковано
20 годин тому, Zevs_Isver сказано:

(для тих хто не дуже в школі вчився - картинкою)

на тих фотках ще можна використати прізвища порошенко і зеленський, буде те саме  

Опубліковано
29 minutes ago, Cherman said:

Неграм та Україна нафіг здалася. Чи ти боїшся, що, як в Патайї, по вулицях будуть ходити транси та шльопати тебе по дупі?

Я не про безпосередньо негрів чи трансів, а про любителів їх захищати без їх на це згоди. Про любителів придумати собі статус жертви і почати в цьому звинувачувати інших, волаючи в ЗМІ які вони бідні-нещасні і називаючи -фобами і іншими вигаданими словами тих, хто задає питання та вимагаючи у зв'язку з цим собі додаткових плюшок. Про любителів переписувати поняття по принципу "сто раз повторена брехня стає правдою". 

Та блін, єжу понятно що я, нефіг прикидатись.

Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

може ти забув як байдену доводилось пороха нагинати?  

Ви не в темі. Всі на Борді знають, що то Порошенко призначив Байдена по пост президента США.

On 04.11.2020 at 11:16, weldermaster сказано:

Трамп людина Зеленського, Байден - Порошенковий. 

Опубліковано

Європа святкує перемогу Байдена.

Салюти в Лондоні:

Спойлер

Таке враження, що обрали президента світу. Мені таке не подобається.

Europe celebrates Biden win with fireworks, church bells

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Байден нагинатиме Порошенка приблизно так,як Коломойський Палицю.

Так і знав що слово балабола нічого не варте

В 10.12.2019 в 10:44, Nokian сказал:

Можна сказати ,не втримався.

Але якщо комусь легше,що я не пишу в РОЗДІЛІ ПОЛІТИКА, то в знак визнання своєї неправоти ,я не буду писати ТАМ  півтора року.

Опубліковано
35 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

то вже дійсно, слава Богу, що вони в росії живуть, в америці і своїх довбограїв вистачає

Путя йде по кривій дорозі Льоні космоса( нагадало-Черновецкий и его бабушки) ))))

Опубліковано
В 05.11.2020 в 20:23, yu2007 сказал:

Іде!

EF4DA0F5-79D3-4329-89B4-83B34987450B.jpeg.b4a6cf6de6dc35528ea65f9ab8870110.jpeg

Сам я за Трампів, особливо за Меланію))

Але клятий Байден з Порохом зробили все, щоб Дональд не переміг. Розцінюю шанси Байдена на перемогу все ж вищими.

судячи по всьому я програм пляшку Паулянера, як передати?

Опубліковано
17 minutes ago, MACCEN said:

судячи по всьому я програм пляшку Паулянера, як передати?

Дочекаємось офіційного оголошення, може печерський суд ще присудить перемогу Трампу)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...