Перейти до змісту

А яким таксі Ви користуєтеся?

n3gative

Що скажите про їх роботу?  

111 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Стало цікаво, хто користується у нас попитом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вскидку знайшов 2 теми про таксі - нахіба їх плодити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрив тему, орфографію виправив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай користувався послугами Морячка, або Євро Таксі, але одного ранку обидві служби не мали вільних авто у моєму районі і я знайшов в інтернеті Козачок Таксі.

Перечитав відгуки, зацікавила велика кількість негативу на тій сторінці, де знайшов їхні контакти. Замовив машину :)

З мого досвіду - диспетчери ввічливі і працюють як слід, авто подають швидко, водії відносяться до клієнта з повагою, ціни... ціни звичайні, різниці з іншими таксі не помітив.
Останнім часом користуюся послугами цього таксі 4 рази на день — МІНІМУМ (дім — робота; робота — обід; обід — робота; робота — дім), тому маю змогу скласти об'єктивну думку про роботу служби. 

Євро Таксі подобається тим, що ціну дають зарання, у СМС, і здається, мають якісь бонуси для постійних клієнтів (не вникав, деталей не скажу), але диспетчери.. не те щоб хамовиті, але якісь трохи грубі - ніби це не ти їм гроші даєш і бізнес робиш, а вони тобі безкоштовно якусь послугу надають і ти ще маєш бути вдячним :huh:. В цьому плані - Козачок має трохи кращий сервіс і приємніших людей "на телефоні". 

Морячок.. їхніми послугами я користувався (та іноді користуюся), бо "звик" :) . Просто хороша служба, ніяких нарікань, але і нічого особливого. 

Ще, було, кілька разів брав Люкс Таксі.. здається, вони явно дорожчі. Точно не скажу, бо їхав не по своєму "стандартному" маршруту, але як на ту відстань і тривалість поїздок, які з ними мав - то виходило дорогувато. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же таксі - "твереза дружина"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корустуюсь "Морячок Таксі" ціни і сервіс вроді адекватні (хоча на таксі рідко їжджу, нема особи з чим зрівняти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два рази з-під дощу треба було малят забирати з танців. Хрєна лисого! Як дощ, так у жодній службі машин немає..... А в погоду вони мені не тра...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Сьогодні мудило на Опель Інсігнія (чи Астра) в кузові універсал чорного кольору із шашечкою "Максім" чуть не збив мене з дитячою коляскою на зебрі біля Досафу, і людину яка переходила мені на зустріч від Історичного факультету. Лівий ряд зупинився, машин з п'ять, цей поц по правому ряду рвонув, як самий хитрожопий. Проїхав, піддаючи газку практично між нами. Точно бачив що всі когось пропускають. Поліз в інтернет шукати телефон до них, серез відгуків - лучікі ненависті в адресу цього мудака ще за 14 рік. Диспечер номерок до директора дати поморозилась. Прополоскав мозок їй. Питаю чого з 14 року нічого щодо нього не вдіяли - у відповідь мороз мінус 20.

ceb2eda68ff74261bc3aef3e9a9e059d.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Чумак - то взагалі абздець!!! Старі і грязні машини, водії так і хочуть повезти шляхом щоб подовше і постійно вказуєш їм кудою їхати, ціни назначають як захочуть (однаковий маршрут їхав одним і Чумаком і різниця 10-15 грн.) - це нормально? Гнати таких взагалі треба!!! Є ринок і кожен сам собі обере, но Чумак - ні-ні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь Євро таксі, по моєму стандартному маршруту -найдешевше. присилають смс з вартістю і номером-маркою авто, часто їдуть ті самі хлопці, вже рахуй знайомі))) Диспетчери троха бурмотливі але то дурниця. прораховував ще таксі через приват 24, на десятку з гаком дешевше але не користувався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 13.06.2016 at 09:38, legolas_soi сказал:

А як же таксі - "твереза дружина"?

коли одружувався то на цій моделі в комплектації такої функції не було, прошивка буде вартувати мінімум 5000 грн. і чверть року, Треба буде якось зайнятися і доукомплектувати.))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Потрібний бус пасажирський на 8-10 чоловік, хто має номера таксистів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Добавлю ще від себе. Вже не перший раз їду у Львів, поїзд відправляється о 6:10 і кожного разу проблеми з викликом таксі.

Сьогодні була така картина:

•козачок - всі номери не доступні абсолютно (навіть гудки не йдуть)

•морячок - не відповідають на дзвінки

•євро таксі - прийняли замовлення і прислали смс що немає машин.

Відчуття що не місто а село якесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Amor багато разів багато служб підводило в ранкові години (з 6 по 7). Зупинились на Люкс-таксі, поки жодного разу не підвели. Хоча кажуть воно дорогувате.

А взагалі, кум часто катається на Львів з Луцька, мінімум щотижня, пробував і маршрутки, і поїзд. Але, каже, рулить бла-бла кар - гроші ті самі, а їдеш буває в авто престиж-класу, або в хорошому пасажирському бусі, не переробленому з вантажного. І ніяких жигулів-ланосів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Amor сказано:

•морячок - не відповідають на дзвінки

не знаю як зараз, а колись (рік назад так робив) в них можна було ввечері замовити машину на ранній ранок - приїжджали точно на вказану годину/хвилину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за "Євро - таксі",Сервіс хороший, ціна низька.(60грн від міської лік до райвідділу на мамсурова), через приват24 замовив то нарахували 90грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, AID сказал:

не знаю як зараз, а колись (рік назад так робив) в них можна було ввечері замовити машину на ранній ранок - приїжджали точно на вказану годину/хвилину.

Пів року тому телефонував до них за годину, вирішив попередньо замовити. Так мені сказали "телефонуйте за 5-10хвилин до відправлення, ми таким не займаємось"

Це конкретно ситуація з морячком.

А в загальному таксі я ж шукав біля заксу, а тут машин завжди багато. Незнаю в чому була проблема знайти авто і чому самі популярні служби просто не відповідають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Хто вже має досвід користування сервісом "Тачку!"? Розкажіть трохи за ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 minutes ago, pashka05 said:

Їхали одним і тим ж маршрутом на Морячку і на "Тачку". Туди заплатили 48 грн, враховуючи хвилин 8 очікування (не знаю скільки коштує 1 хв в морячку). 

Коли їхали назад, то вказав 40 грн в "Тачку" і за секунд 20 знайшов водія. Маршрут Show Basilic -> 40-ий.

Правда, водій - це просто таксист. Дуже колоритний - першу передачу до відсічки завжди лупить, другу теж, так швидко по Луцьку ще ніколи не їздив, а коли доїхали до мого дому і я сказав який під'їзд, то він спочатку хотів довезти, а потім сказав, що, цитую, "єб*в везти далі, бо х*й поймеш де тут який під'їзд". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Superman said:

Правда, водій - це просто таксист. Дуже колоритний - першу передачу до відсічки завжди лупить, другу теж, так швидко по Луцьку ще ніколи не їздив, а коли доїхали до мого дому і я сказав який під'їзд, то він спочатку хотів довезти, а потім сказав, що, цитую, "єб*в везти далі, бо х*й поймеш де тут який під'їзд". 

Яка країна, такий і Убер))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, pashka05 сказал:

користувався "тачкою" - теж приїхав таксист "таксі 828". Приїхав дуже швидко. Я його розпитав, що і до чого - він розказав, що через диспетчера було б дорожче) і таким чином таксисти оминають його (диспетчера) щоб менше % сплачувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 minutes ago, Saddy said:

користувався "тачкою" - теж приїхав таксист "таксі 828". Приїхав дуже швидко. Я його розпитав, що і до чого - він розказав, що через диспетчера було б дорожче) і таким чином таксисти оминають його (диспетчера) щоб менше % сплачувати

Але ж он-лайн сервісу теж якусь копійку із замовлення мають віддавати або рано чи пізно почнуть, якщо там зараз "ґратіс-період".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я таксую вночі на 579 та тачках. Зараз на тачках для клієнта золоті часи. Поки іде період розкрутки служби то немає і ніякої комісії. Тому і вивозяться замовлення трохи дешевше ніж навіть у таких дешевих службах як 828, 579. Але ніщо не вічне під...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже рідко користуюсь послугами таксі, але коли доводилось - таксі оптимальне - не погане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...