AppMark Опубліковано 17 Травня, 2016 в 10:02 Поділитися #1 Опубліковано 17 Травня, 2016 в 10:02 Хотів розблокувати айфон від айклауду, у користувача юркін.Детальну інфу напишу у вечері з телефона не комфортно. Суть полягає в тому, що телефон не розблокували бо не працював сервіс, Юркін сказав якщо не розблокують то він верне гроші, гроші я чекаю вже тиждень, постійні відмовки і скачки день на день, телефон не піднімає відписує на борді що немає часу скинути гроші, і так кожен день починаючи з минулого вівторка. Можливо хтось знає де його знайти де він працює, за додаткову інфу буду дуже вдячний. Винен 2467 грн. ВСЯ ПЕРЕПИСКА Є У ПРИВАТНИХ ПОВІДОМЛЕННЯХ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurkkkin Опубліковано 17 Травня, 2016 в 16:29 Поділитися #2 Опубліковано 17 Травня, 2016 в 16:29 Дурня, звертались люди за розблокуванням . Якщо не хотіли чекати повертав гроші. Зараз пояснив вам що по певним причинам првернути зараз не можу. Сказав що завтра перекину. Чи ви гадаєте ваше повідомлення щось змінить і я зроблю неможливе? Я попереджав що на повернення потрібен час . На вихідних гроші повернулись у валюті на карту. Те що я не в змозі по причинам 'часу' вийти до відділення і зняти валюту, не значить що я не поверну вам кошти . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 17 Травня, 2016 в 16:50 Автор Поділитися #3 Опубліковано 17 Травня, 2016 в 16:50 18 хвилин тому, yurkkkin сказано: Дурня, звертались люди за розблокуванням . Якщо не хотіли чекати повертав гроші. Зараз пояснив вам що по певним причинам првернути зараз не можу. Сказав що завтра перекину. Чи ви гадаєте ваше повідомлення щось змінить і я зроблю неможливе? Я попереджав що на повернення потрібен час . На вихідних гроші повернулись у валюті на карту. Те що я не в змозі по причинам 'часу' вийти до відділення і зняти валюту, не значить що я не поверну вам кошти . вже тиждень обіцяєте скинути гроші, і перепригуєте з дня на день, вся переписка є, я людям можу показати що Ви мені писали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 17 Травня, 2016 в 16:54 Автор Поділитися #4 Опубліковано 17 Травня, 2016 в 16:54 Чекаю до завтра! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 18 Травня, 2016 в 17:44 Автор Поділитися #5 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 17:44 Дружина навмисне сьогодні з Ковеля поїхала до Луцька забрати гроші, приїхала додзвонилася до нього він сказав, що сьогодні на роботі, (хотя вчора мені сказав, що у нього сьогодні вихідний і він без проблем перекине гроші), домовилися, що через півтори години зустрітися, він передасть гроші, пройшло дві години, абонент "ЗАЙНЯТИЙ", дзвонили з 3 телефонів, підняв трубку сказав що не може передати гроші, бо він на роботі. Люди прошу допомоги скажіть де він працює, де його знайти? якщо вже так то я заплачу тому хто скаже де він знаходиться. Я дуже серйозно підставив людей які дали ті гроші, за які він повинен був розблокувати, допоможіть будь ласка. Прийдеться іти на крайні міри, писати заяву у Поліцію. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 18 Травня, 2016 в 17:48 Автор Поділитися #6 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 17:48 Є запис телефонної розмови. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 18 Травня, 2016 в 19:36 Поділитися #7 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 19:36 On 17 Травень 2016 р. at 18:54, AppMark сказано: Чекаю до завтра! https://www.youtube.com/watch?v=2-ifU6NbzTY Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 18 Травня, 2016 в 20:05 Автор Поділитися #8 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 20:05 Їду завтра до Луцька писати заяву, чеки на перерахування грошей йому я маю, розмову яка підтверджує, що він отримав гроші маю. Буду надіятись що хоть ХТОСЬ допоможе!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurkkkin Опубліковано 18 Травня, 2016 в 22:44 Поділитися #9 Опубліковано 18 Травня, 2016 в 22:44 Ви завжди такий ємоційний? По скаргам що ви відкривали , і як реагували на мої слова по телефону гадаю що завжди . Я вам дзвоню , відписую . Не ховаюсь , прошу тільки адекватно почекати. Бо є певні проблеми , які я стараюсь вам пояснити ,А ви кричете в трубку та погрожуєте. Не переживайте, я не відмовляюсь від своїх слів і забов'язанням повернути вам кошти. Все повернется. Конкретно - на протязі 24 годин. пишу тут - бо ви любите на публіці про все говорити . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 05:06 Поділитися #10 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 05:06 6 годин тому, yurkkkin сказано: Ви завжди такий ємоційний? По скаргам що ви відкривали , і як реагували на мої слова по телефону гадаю що завжди . Я вам дзвоню , відписую . Не ховаюсь , прошу тільки адекватно почекати. Бо є певні проблеми , які я стараюсь вам пояснити ,А ви кричете в трубку та погрожуєте. Не переживайте, я не відмовляюсь від своїх слів і забов'язанням повернути вам кошти. Все повернется. Конкретно - на протязі 24 годин. пишу тут - бо ви любите на публіці про все говорити . а може AppMark, на відміну від тебе людина, яка дотримується слова. дав слово клієнту повернути кошти, і хоче свого слова дотримати. а не годувати завтра-ками цілий тиждень. тим більше, що його дружина їздила з Ковеля в Луцьк, щоб забрати кошти, які ви пообіцяли віддати. надіюсь, ви ж порядна людина і компенсуєте йому витрати на цю та послідуючі поїздки? і взагалі, 100дол це не 1000дол і не 10000дол, щоб могла б бути така складність з поверненням більше тижня часу. і не треба писати брєд про роботу з 7 год до 23 год. є перерви, обід, є час на дорогу, завжди можна часу 5 хв на банкомат Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 06:43 Поділитися #11 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 06:43 7 часов назад, yurkkkin сказал: Ви завжди такий ємоційний? По скаргам що ви відкривали , і як реагували на мої слова по телефону гадаю що завжди . Я вам дзвоню , відписую . Не ховаюсь , прошу тільки адекватно почекати. Бо є певні проблеми , які я стараюсь вам пояснити ,А ви кричете в трубку та погрожуєте. Не переживайте, я не відмовляюсь від своїх слів і забов'язанням повернути вам кошти. Все повернется. Конкретно - на протязі 24 годин. пишу тут - бо ви любите на публіці про все говорити . Давай так - ти при всіх кажеш: поверну кошти такого то числа, слово пацана! І повертаєш. Нормальні продавці, які дають манібек, отримавши кошти, тримають їх до закінчення терміну. В разі проблеми - мають звідки повертати. Те, що ти розблокування робиш через сторонні сайти\фірми має означати, що ти повинен мати якийсь фонд для повернень. Тоді твоя репутація чиста і не заплямована. А то я вже починаю розуміти АппМарк'а. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurkkkin Опубліковано 19 Травня, 2016 в 07:52 Поділитися #12 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 07:52 До 21.05 включно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurkkkin Опубліковано 19 Травня, 2016 в 07:54 Поділитися #13 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 07:54 2 часа назад, rl72 сказал: а може AppMark, на відміну від тебе людина, яка дотримується слова. дав слово клієнту повернути кошти, і хоче свого слова дотримати. а не годувати завтра-ками цілий тиждень. тим більше, що його дружина їздила з Ковеля в Луцьк, щоб забрати кошти, які ви пообіцяли віддати. надіюсь, ви ж порядна людина і компенсуєте йому витрати на цю та послідуючі поїздки? і взагалі, 100дол це не 1000дол і не 10000дол, щоб могла б бути така складність з поверненням більше тижня часу. і не треба писати брєд про роботу з 7 год до 23 год. є перерви, обід, є час на дорогу, завжди можна часу 5 хв на банкомат ми домовились що гроші переведуться на карту. Поїздка була чистою ініціативою клієнта , мені не казали що людина буде їхати в місто Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 08:15 Поділитися #14 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 08:15 23 minutes ago, yurkkkin said: До 21.05 включно 2017 року? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 19 Травня, 2016 в 08:43 Поділитися #15 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 08:43 9 годин тому, yurkkkin сказано: Конкретно - на протязі 24 годин. 42 хвилин тому, yurkkkin сказано: До 21.05 включно π ... м'ячик. По-моєму, якщо займаєшся мутними справами типу розблокування айклауду, то слід очікувати, що справу доведеться мати з нечесними людьми. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 19 Травня, 2016 в 10:20 Автор Поділитися #16 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 10:20 11 годин тому, yurkkkin сказано: на протязі 24 годин. до 21.05 це означає 24 години? ти Ска і після 21 будеш казати що через 24 години, я в Луцьку зараз жду слідчого буду писати заяву. "А шо дєлать"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yuraa Опубліковано 19 Травня, 2016 в 10:34 Поділитися #17 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 10:34 На скільки я знаю yurkkkin адекватна людина. Розводити когось на 100 доларів, потім ховатися, я думаю йому немає сенсу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 19 Травня, 2016 в 10:59 Поділитися #18 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 10:59 24 хвилин тому, AppMark сказано: жду слідчого буду писати заяву. Була письмова угода? Якісь свідки? Чи ти розкажеш як ти хотів крадений в америці айфон розблокувати за гроші? І хтось тут вирішив тобі із цим допомогти? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slate Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:06 Поділитися #19 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:06 5 минут назад, Zheny@ сказал: Була письмова угода? Якісь свідки? тут суть не в угоді. якщо маєш домовленість про манібек, то вертай гроші в строк. якщо не можеш, так і кажи, що витратив (не маю зараз грошей і т.д.). а то виходить м'яко кажучи не порядно по відношенню до тс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:07 Поділитися #20 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:07 Тут як би важко щось прив'язати до слідства. Ну, хіба 51 грн як дрібне хулфганство. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slate Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:11 Поділитися #21 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:11 справа не про слідство. слідством лякати в останню чергу в цій справі, звісно) а от репутація "старого" користувача борди під питанням. хоча з мого досвіду були і такі продавці, що порядно надавали послуги (продавали) багато років, а потім "внєзапно" почали когось "кидати" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurkkkin Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:38 Поділитися #22 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 11:38 ситуація слідуча - проблема пов*язана з виводом коштів назад на карту. Шоб людині не морочити голову і не кормити завтраками (хоча так і вишло) я *ляпнув* що переведу свої особисті , но нажаль форс мажор стався невчасно і довелось ті кошти діти в інше русло. до субботи розберусь з цією проблемою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sandro Опубліковано 19 Травня, 2016 в 14:36 Поділитися #23 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 14:36 Занесіть щось в ломбард, зробіть повернення і закрийте тему. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 19 Травня, 2016 в 15:44 Автор Поділитися #24 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 15:44 4 годин тому, yurkkkin сказано: ситуація слідуча - проблема пов*язана з виводом коштів назад на карту. Шоб людині не морочити голову і не кормити завтраками (хоча так і вишло) я *ляпнув* що переведу свої особисті , но нажаль форс мажор стався невчасно і довелось ті кошти діти в інше русло. до субботи розберусь з цією проблемою. Чувак ти ляпнув що гроші прийшли ще у неділю, а зарз ти говориш що їх НЕМАЄ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AppMark Опубліковано 19 Травня, 2016 в 15:45 Автор Поділитися #25 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 15:45 4 годин тому, Zheny@ сказано: Була письмова угода? Якісь свідки? Чи ти розкажеш як ти хотів крадений в америці айфон розблокувати за гроші? І хтось тут вирішив тобі із цим допомогти? Айфон з документами з коробкою, імей і модель збігаються, айклауд заблокувала старша людина яка у цьому ніхіра не розуміє. І я блін як добра фєя згадав що бачив на борді оголошення з розблокуванням, і на тобі допоміг людині! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.