Перейти до змісту

Військові навчання "Весняний грім - 2016"

IgorOkCJ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, vaz75 сказано:

Крім того ми певно в різних частинах Лучеська живемо, бо на 40-му при влетах мене дзижчать вікна.

Це правда,в різних частинах по різному-сьогодні з людьми розмовляв.А в загальному,так візьміть Ізраіль.Тільки не кажіть,що ситуації не схожі,в нас сусід ще більш непередбачуваний.Приїзджав в Луцьк друг дитинства,живе в Тель Авіві-вже й відслужив там,все нормально.Так про авіацію заговорили-більш престижної,та засекреченої професії як військовий пілот в Ізраілі не має.Може хто скаже,що євреї дурні?Робіть висновки

. Число только современных сверзвуковых истребителей-бомбардировшиков достигает почти 800 самолетов

количественному составу боевых самолетов израильские ВВС уступают только США, а вот по уровню летной подготовки и боевому мастерству израильские пилоты считаются лучшими на Западе.

* годовой налет израильских пилотов достигает 250 часов, тогда как у летчиков НАТО этот показатель не превышает 180 часов. *

Подготовка летчиков ВВС осуществляется в Академии военно-воздушных сил. Отбор канди-датов начинается еще со школьной скамьи в авиаклубах авиационной секции ГАДНА. Многочисленные испытания позволяют выявить не только физические и интеллектуальные способности будущего кадета, но и его лидерские качества, а также способность быть членом экипажа и работать в составе группы. Прошедшим этот этап испытаний предстоит недельный тест на выживание в экстремальных ситуациях. Только преодолевшие все эти барьеры приступают к освоению летного мастерства.

Яка територія Ізраїлю?Стільки літаків,стільки годин нальоту...Думаєте хоч один єврей в соцмережах напише-не літайте,мені сон не йде?Вчіться,

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

vaz75, потерпіть трохи (хай налітаються для практики).

Щоб вікна не дзеленчали покладіть на підвіконня ковдру чи якусь подушку. Це ж не назавжди.

Дітки - вони всі розумашки, розкажіть їм, що можна закритими очима уявляти як вони злітають разом з літачком і засинати...

Може беруші спробуйте...

Опубліковано
46 минут назад, LenKa сказал:

vaz75, потерпіть трохи (хай налітаються для практики).

Щоб вікна не дзеленчали покладіть на підвіконня ковдру чи якусь подушку. Це ж не назавжди.

Дітки - вони всі розумашки, розкажіть їм, що можна закритими очима уявляти як вони злітають разом з літачком і засинати...

Може беруші спробуйте...

:D

Опубліковано

На пробіжці й музики не треба, кращої мотивації за рів двигунів годі і шукати. Діти просто в захваті від тих літаків, розтавляють руки і пішли на взліт. Згадую, як в дитинстві з біноклем затерпав на балконі 5 поверху в очікуванні взлету. Побачите пілотів - передавайте вдячність.

Опубліковано

Сегодня вечером взлетали под солнце. Один из самолётов стал блестящим от его лучей :) Вошёл в зону и стал "Иридиумом" :)

Секунд пять летел, ярко сверкая. В виде диска, сферы. Если бы не звук - можно было бы свидетельствовать об НЛО :)

Опубліковано

Я просто кайф ловлю від цих звуків. Дитинство згадалось. Було й таке, що парашутисти на город до сусідів приземлялись коли вітер заносив ;). Хай хоч круглосуточно літають, лиш би з того толк був.  Орлам потрібно навчитись літати в різних умовах і піднімати і садити залізного птаха  і  уникати перешкод. 

Опубліковано
On 14.04.2016 at 22:17, vaz75 сказано:

цетільки мене ці польоти напрягають, особливо нічні.

біля 00:00  запускають дві червоні сигнальні ракети і все...

Опубліковано

Якби ти знала, якюи ж ти знала,

Як сумують руки по штурвалу.

Мрія є у льотчика одна-

Висота, висота.

Підігнали б нам амери F35 х, хоча б 50штук

Опубліковано

ахах)))

читала на волиньпості здається, що ще не довго вони так літати будуть...так що скоро все закінчиться)

Опубліковано

в діток печалька, питають чого більш не літають наші соколята і чому від нас полетіли і коли прилетять знов і що люблять може "їм відвезем" і коли виростуть теж хочуть йди вчитись на українських соколів

Опубліковано
32 хвилин тому, b0rg сказано:

в діток печалька, питають чого більш не літають наші соколята

А то видно деякі дописувачі(не буду пальцем показувати-самі знайдете) скаргу накатали.Їм спати мішали польоти.

Опубліковано
6 годин тому, b0rg сказано:

в діток печалька, питають чого більш не літають наші соколята і чому від нас полетіли і коли прилетять знов і що люблять може "їм відвезем" і коли виростуть теж хочуть йди вчитись на українських соколів

годину назад знову літали...

Опубліковано

Взлетали только что на форсаже снова. В весёлом разноцветном камуфляже. С огоньками из-под хвостов :)

Опубліковано
9 часов назад, ig_rok сказал:

А то видно деякі дописувачі(не буду пальцем показувати-самі знайдете) скаргу накатали.Їм спати мішали польоти.

Та не писав я, успагойся:0089:

Опубліковано

Чую тільки гул,ніц не ненапрягає,бачу ті самольоти тільки з відео,живу район Теремно,знайомі кажуть дійсно вікна дрижать)
П.С зараз навчаться літати,будуть папероскі на Польщу сунути:D

Опубліковано
15 хвилин тому, Taras21 сказано:

бачу ті самольоти тільки з відео,живу район Теремно

З вул. Січова прекрасно видно момент коли набирають висоту при взльоті

Опубліковано
1 година тому, veter сказано:

З вул. Січова прекрасно видно момент коли набирають висоту при взльоті

в дитинстві жили на Січовій

також прекрасно було видно з п'ятого поверху як заходять на посадку, в повній тиші

десь би дістати розклад польотів, я б з'їздив в район аеродрому повитріщатися :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...