Перейти до змісту

Палиця б"є і залякує активістів!

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку починаючи з четверга б"ють громадських активістів, членів атестаційної комісії Луцького УМВС і просто активіста. Так, в четвер побили Сергія Чурікова і намагалися побити Богдана Климчука. Через різницю в рості після першого удару Богдану вдалося відштовхнути нападника і втікти від переслідування на людне місце, де його перестали переслідувати. Натомість Сергію повезло менше, його було госпіталізовано і накладено 10 швів.

http://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-napaly-na-aktyvista-iakyy-atestuye-politsiiu-/. Дісталось і автівці Сергія Чурікова

Нащасття, через випадковість нападники залишили "крихти" на місці злочину побиття Срегія Чурикова, так як він теж не слабак і опирався, то по них вдалося взяти слід і встановити одного з нападників по якому не важко встановити очевидного замовника злочину! Ним виявився діючий член "Варти Безпределу". Ще 2м нападникам вдалося втекти.

інформація про це:

http://www.volynpost.com/news/65139-policiia-zatrymala-odnogo-iz-uchasnykiv-pobyttia-luckogo-aktyvista

Але нажаль правоохоронна система спасувала вчергове і фігурант - один з головних хероїв залишився на волі! 

Сьогодні між ним і Сергієм Рижковим відбулася шарпанина на вулиці. Через що сопливий повнолітній лоботряс неповірите! Пожалівся в міліцію! І тут почалося! Прискакала "важка кінота" Палиці у вигляді охорони, "варти беспределу" і адвокатури "захищати" урода! Купа тітушок було біля місквідділу захищали "свого". "Варта безпределу"

В суботу з ранку на склі авто в Сергія Рижкова було знайдено ось це: 

Спойлер

vysiol6tjahp.jpg

В час коли триває напружена переатестація колишнього ментовського складу і всі підозри могли б лягти на тих кого "люструють", тут:

Палиця - палицця!

Без його команди фас жодна його собака (су-а) не кусає в нашому місті.

Далі буде...

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а хто такий Палиця? як був бандюком так ним і лишився.......а правоохоронці особливою бистротою реагування у нас ніколи не відзначались......

Опубліковано

Пока писалася тема вийшов сюжет на громадському: Громадське

Відео:

Спойлер

В ночі бив людину, а зараз нехай суд доведе, ось головна апеляція товстого тітушки в кепці...

Опубліковано

ммм, не даремно сьогодні казали що місцева влада зашевелилася... починає готуватися до виборів :) 

походу по всіх фронтах... і на випередження :)

Опубліковано

Воістину наглість і тупість деяких персонажів немає границь. Палиця ще на щось сподівається після того як фактично знищив наш ФК? Чи він думає що люди настільки дурні що йому це пробачать?

Опубліковано

ну не може так робити палиця, він же майданчики робив, давай по піцот рубасів та кінець кінцем він же з укропу а це об"єднання патріотів і головний там був атєц всєх добробатів, який за нас в танкі горів, а зараз головний укропівець помічних царьова. ну нах не вірю що то все палиця :)

Опубліковано

зверніть ще увагу на відео на людину, що знімає на телефон - людина з пресслужби "Варти беспределу", щоб ні в кого не було ніяких ілюзій. ;)

Опубліковано

,,Благодійні,, фонди Палиці скоропочнуть працювати вже з дитсадками.

Найкращою відповіддю лучан на його експансію буде ігнор його закладів,цуму , та новобудов.

Опубліковано

Ні, Діма!

Гадаю він просто псих, помішаний на грошах і владі. :)

А ми для нього "ферма"  - основний вид доходів. 

Опубліковано
1 hour ago, Zevs_Isver said:

ага,

ще й жадібні :(

А може просто голодні? Люди помирають через те, що не можуть купити ліків, бо пенсія менше 50 доларів. А ж тут з*являється "благодійник". То за кого вони проголосують? Чи на округах єремєва-івахіва-мартиняка не те ж саме?

Опубліковано

Поки що це все виглядає як дешевий піар Рижкова. Та й ситуацію ти тут якось однобоко висвітлюєш. Вставив би хоча б для справедливості пояснення іншого учасника конфлікту. Збоку все виглядає так: Рижков наїхав на якогось пацана на зупинці. Останній викликав поліцію і Варту Порядку. Оскільки в Самооборони вже давно йде замєс з Вартою Порядку, то її учасниками робиться висновок, що Рижков - "маладєц", а Палиця - "не маладєц". 

Опубліковано
36 хвилин тому, aksm7 сказано:

Блін знову та самооборона вляпалася, ви докажіть а потім кажіть хто  вас побив, наклепи це тільки зараз без доказів!  Враховуючи те в яких стосунках ви з ментами і Шпигою  то причому тут Палиця? за шо він вас мав бити? от за, що??? За те, що ви свого Клімчука кругом пхаєте то в даї нове ото недавно то  ше кудись???  Як ви реально боритесь з корупцією прийшли покричали до Палиці і все?, Як тільки комусь з вас вділять рибні посади в Луцьку будете ви такі ж самі... Вас вже тиждень як побили, а новину так пізно тут скинули. Ви хлопці оприділіться чи ви проти корупції чи ви просто безпредєльшчікі які хочуть просто місця і її очолити,  вас вже били не один раз і толку від вас справді ніякого... Побили ваших тіпів а ви пішли до Шпиги корупціонера може ше до Романюка підете))))), розводять вас як котят а в вас так і далі розуму немає... Хлопці треба братися за реальні справи і боротися з системою а не за місця, будете боротися за місця і своє представництво , то і далі будуть вас бити і нічого ви не зміните, систему треба міняти так щоб палиця пішов з Луцька як і вся група Континіум, а це і контроль підприємств жкх і митниць волинських і бурштинових копанок, треба  усе це виводити з кримінально корупційних схем, а то ви боритесь з даї  чи ще з чимось мені наприклад всерівно на даї хто його очолює і де воно буде як для звичайного громадянина, бо я рідко коли продаю машини чи перереєстровую, а тим хто в автобізнесі це важливо вот і комусь це треба.... Хлопці оприділіться по житті, бо станите посміховищем з своїм Климчуком, в  вас жеш немає ніякої толкової аргументації, ви ж, що з форумом зробили, цілий підрозділ виділили самі для себе, тут на форумі вже попахує авторитаризмом, не підтримуєш самооборону будеш банєний, немає реальної влади то є хоч віртуальна... Хлопці всі фронтові заслуги це фронтові заслуги, у цивільному житті якщо не будете мати в голові щось, і хватку як у вовків, ніхто вас не підтримуватиме і отак позоритиметесь і весь час хтось буде бити періодично чи палити власність,  навіть ворогів поважають якщо в них є чітка позиція а якщо вони не риба не мясо а хочуть просто посад і контролю щоб самим влісти, таких б'ють...

Щоб не було видно зміни  тексту процетую,

Я є який є, ні закого не буду розпизписуватись, але мені за себе не соромно, про тих людей за яких пишу мені теж не соромно і буду стояти за стіною. Самооборона це громадське утворення близьких за духом людей, які прагнуть передусім змін в суспільстві і відійти від "совковської" свідомості до Європейської де основними цінностями є правда і закон!

Потихеньку спостерігаю, що всі корисливі "діячі" відсіялися за 2 роки, бо тут не платять! Навпаки, якщо поглянути на штабі, то там стоїть мій старий диван, Рижкова радянський холодильник, кимось з членів принесений принтер, чийсь домашній ноутбук. Патрулюють високовмотивовані люди, для яких найвищим приорітетом є порядок в місті, а не за бабло! Дивно, правда? не вписується такий вид свідомості  в твої заштамповані шаблони біомас де основним мотивом є гроші і влада? Бо пишеш про "вовчу хватку", ніби той скажений пес на ланцюгу господаря.

Якщо комусь видається, що Самоооборона не дуже добре виглядаємо в пресі, то це не означає те що воно так є, це просто означає, що ми не контролюємо і не маємо на меті  контролювати медіа.  Ну борда до Самооборони не має аж ніякого відношення, це приватний ресурс і тут є модер реальний "псих", що хоче те й творить! 

згадую був випадок:

Так наш побратим передав через одного деутатіка облради, на мехбригаду свого старого уазика, а через тиждень бачить як на ньому розписали "Новий Луцьк" і скликавши медіа під об"єктивом телекамер передали його ніби вже від фонду. Та ще якщо копнути це буде не поодинокий випадок. (бо ми то знаємо!). Мета фонду лише максимальний піар, бо піар це дивіденди, які приносять виручку на виборах.    

Ти вже хоч для себе вирішив: ти за бабло, чи нам на зло?

Опубліковано

І ще цікаво, чому, коли в Рижкова просять пояснити цей інцидент, він каже: "я всі пояснення дам через два дні"? Якщо там все чесно і прозоро, він мав би відразу представити своє бачення цих подій. А не йти до своїх юристів, щоб ті підготували йому правильну відповідь і тільки через два дні її оголошувати.

Опубліковано
13 minutes ago, Ukrainec said:

Ти вже хоч для себе вирішив: ти за бабло, чи нам на зло?

КарамбаАрамба ідейний, він за правду.

:D

Опубліковано
5 минут назад, Дмитрий Викторович Шума сказал:

А дальше Палыця стал мстить Самообороне. Начались избиения и угрозы. Все как уже писали выше в этой теме с подозреваемыми и уликами.

На даний момент - це лише інтерпретація подій членами Самооборони, яким перейшли дорогу представники Варти Порядку. В ЗМІ цей конфлікт висвітлений зовсім не так однобоко, як тут.

Опубліковано
35 хвилин тому, Savage сказано:

Поки що це все виглядає як дешевий піар Рижкова. Та й ситуацію ти тут якось однобоко висвітлюєш. Вставив би хоча б для справедливості пояснення іншого учасника конфлікту. Збоку все виглядає так: Рижков наїхав на якогось пацана на зупинці. Останній викликав поліцію і Варту Порядку. Оскільки в Самооборони вже давно йде замєс з Вартою Порядку, то її учасниками робиться висновок, що Рижков - "маладєц", а Палиця - "не маладєц". 

Чувака! 10-швів на голові і побите авто це тобі дешевий піар?!  Перш ніж клацати таке на клавіатурі пропіар себе об стінку намазану зеленкою! 

Вибачте шановні модератори -  не стримався, певно нахамив трішки?

2yu2007 не мішай, я зайнятий! чемно тролю ботів!:D

Опубліковано

Ukrainec, видихай.

Раз ти так впевнено звинувачуєш Палицю, то хотілося б побачити якісь докази або хоча б дочекатися кінця слідства. Також цікаво, чому ти висвітлюєш цю подію так, як вигідно, тобі чи Рижкову, а не як було насправді. Чому ти не написав, що Рижков перший наїхав на пацана і почав вимагати в нього гроші? І саме це стало причиною виклику поліції. Замість цього ти почав розкидатися какашками і принижувати цього пацана, що він буцім-то не мужик, сопляк і т.д.. 

Навіщо оці маніпуляціїї?

Опубліковано
36 хвилин тому, Savage сказано:

Ukrainec, видихай.

Раз ти так впевнено звинувачуєш Палицю, то хотілося б побачити якісь докази або хоча б дочекатися кінця слідства. Також цікаво, чому ти висвітлюєш цю подію так, як вигідно, тобі чи Рижкову, а не як було насправді. Чому ти не написав, що Рижков перший наїхав на пацана і почав вимагати в нього гроші? І саме це стало причиною виклику поліції. Замість цього ти почав розкидатися какашками і принижувати цього пацана, що він буцім-то не мужик, сопляк і т.д.. 

Навіщо оці маніпуляціїї?

І до чого тут Рижков? Ти просто відкидаєш і нехочеш бачити те, що сталося і до чого цей сцикун був причетний в четвер? 

http://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-napaly-na-aktyvista-iakyy-atestuye-politsiiu-/

Все є! апаждітє! Триває слідство ;) 

Далі буде... 

Опубліковано

Бля, люди, як Ви мене задовбали своїми тупими постами які прославляють владу нашого рошеновця і принижують так звану "опозицію", як колись була при владі партія ригів то опозиція сиділа в тиші, як зараз та "тиша" стала владою то всі кошти тих уйобків використовуються щоб принизити ту тишу і не дати зробити хочаб щось!.. Чому всі дивляться так прямолінійно, поміняйтеся місцями і оцініть ситуацію з іншого фронуту! А, ніяк?.. Фінансові ТУПОСТІ ?...

Опубліковано

Sp_RoNdo 

ну поясни як не прямо нам треба дивитися? В людини 10 швів і побите авто, іншиму дали трубою ззаду, але обійшлося обійшовся; ще одному погрожують. А коли через їх "тупість" вдалося вийти на на їх слід: в авто виявили, балаклави і інші предмети що вказують на причетність до злочину і ми раптом "стаємо" рошенковцями? Є злочин, є причетні особи, є докази. що ще треба?  Водій спільників машиною якого підвозили малого сцикуна додому тікав від автомобіля ГШР аж до Ківерець, де в дизельного рено кенго не було шансів його догнати.

Народ ми говоримо про злочин!  Є докази, є причетні маленька приватна армія палиці "Вата безпределу" і до чого тут шоколадний? Ну ніц не розумію

Опубліковано
7 годин тому, aksm7 сказано:

Я вам рождьонним на території Росії не повірю і не вірив ніколи.

От скажи мені чесно, дитино. Ти довбойоб?

Ти мабуть з історії в школі мав не 2 а 1.

Я тобі, поясню.

Я, для прикладу, також маю російські корені. І що ? Зробиш з мене ворога народу?

А якщо я поцікавлюся глибше, то зможу вияснити, що твої батькі також не коріні українці, а вихідці із росії. а все патамуша СССР.

Включи мозок.

Опубліковано
7 годин тому, Savage сказано:

дочекатися кінця слідства.

Хочеться згадати слова із "Спатанки"- "хто гроші має, той перемагає!".

ти подивися які вони тупі паро слів нормально звязати неможуть говорять як з маневицького району,

хто б казав....

бізнесмени не повинні іти в політику ніколи!!!!! І тоді буде порядок!!!!

Розумашка ти наш!

Дурню, ти неотесаний, Справжні бізнесмени і не лізуть у політику, я про це нещодавно одному твому клону писав, може ти не встиг прочитати. Вони купують собі депутатів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...