pashka05 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 19:21 Поділитися #26 Опубліковано 2 Лютого, 2016 в 19:21 Віднедавна користуюсь Джокером - поїзки в них таки дешевші, ніж в Морячка, Максим і Козачок. Решта фірм ще більш завищені ціни ставлять Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PEPER Опубліковано 3 Лютого, 2016 в 21:59 Поділитися #27 Опубліковано 3 Лютого, 2016 в 21:59 МОРЯЧКОМ - не рекомендую! Пользуюсь больше 4лет! каждую ДЕСЯТУЮ выбить с трудом!!!! + ЦЕНА!!!! Оператор цену сказать не может/это в нашем то "селе"!!! Заказал только что для гостей такси по Луцку с адресом ОТ и ДО, оператор говорит 27грн. Приезжает ТАКСИ - уже 35грн!!!! это же +30%!!!! Долгие переговоры с оператором мол как так?! И...- ответ : ТАКСИСТ скажет сколько!!!! на вопрос: А, если 100грн.?- Ответ:стоимость скажет таксист, смотря какой дорогой ехать будет (???) )))) И слова оператора ... ВЫ, НАВЕРНОЕ, НАМ НЕ ПОДХОДИТЕ И НЕ ПОЛЬЗУЙТЕСЬ УСЛУГАМИ НАШЕГО ТАКСИ!!! ))))))))))) Ну, почему в Киеве скажут до копейки, дешевле и тактично!? Просто смешно!!! А, ВАМ РЕШАТЬ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sens Опубліковано 29 Березня, 2016 в 08:19 Поділитися #28 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 08:19 Таксі користуюсь рідко, але мені подобається можливість замовлення таксі онлайн (через додаток), де навіть можна відслідкувати вільні автомобілі на карті міста. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickanicka Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 21:31 Поділитися #29 Опубліковано 11 Вересня, 2016 в 21:31 Пользуюсь такси довольно часто. Перепробовала уже многие фирмы-перевозчики, и остановилась на одной, которая и быстро подает машину и водители не хамят. Да и цена у них нормальная, а еще очень удобно тем, что можно заказать такси онлайн, вот здесь их сайт http://www.taxi-797.com.ua/deshevoe-taksi-kiev Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 06:19 Поділитися #30 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 06:19 Вчора біля 18.30 намагався викликати таксі, так от люкс, козачок та 579 ----нажаль не мали машин!!!!! Що за сервіс, я розумію на різдво і новий рік всі бухають, а тут....такі громкі служби і мля, машин нема!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 06:27 Поділитися #31 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 06:27 7 хвилин тому, kayot сказано: Вчора біля 18.30 намагався викликати таксі, так от люкс, козачок та 579 ----нажаль не мали машин!!!!! Що за сервіс, я розумію на різдво і новий рік всі бухають, а тут....такі громкі служби і мля, машин нема!!!!! Вже давно так і не тільки на свята, принаймні останній рік точно. Це просто зубожілий народ не має часу їздити громадським транспортом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amor Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 09:32 Поділитися #32 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 09:32 3 часа назад, Віталій СК сказал: Вже давно так і не тільки на свята, принаймні останній рік точно. Це просто зубожілий народ не має часу їздити громадським транспортом. Не завжди люди мають можливість їхати громадський транспорт. Наприклад з місць які віддалені до зупинок, або з габаритним вантажем і т.д. Якщо збільшується попит на таксі то і відповідно кількість автомобілів теж треба збільшувати? Сенс в тому що коли ти дзвониш в службу, тобі не допоможуть знайти таксі. Глянуть тільки чи є десь неподалік авто, а далі шлють на "йух". Навіть попередньо не можна забронювати авто і в чергу не можна встати. Тут тільки діє повезло чи ні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 09:54 Поділитися #33 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 09:54 3 годин тому, Віталій СК сказано: Вже давно так і не тільки на свята, принаймні останній рік точно. Це просто зубожілий народ не має часу їздити громадським транспортом. До чог отут час? З якого дива користування таксі є показником розкоші?) ПО вашому власники власних авто взагалі олігархи) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 10:14 Поділитися #34 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 10:14 8 хвилин тому, Dima4s сказано: До чог отут час? На таксі швидше ніж громадським транспортом. 8 хвилин тому, Dima4s сказано: З якого дива користування таксі є показником розкоші?) Я так не вважаю, але спроможність більшості оплатити в десятеро більшу ціну за доставку з пункту А в пункт Б, приводить до думки, що не так і бідно ми живем, як всі навколо розповідають. 19 хвилин тому, Dima4s сказано: ПО вашому власники власних авто взагалі олігархи) Та ні, до олігарха я ще не доробився. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 11:23 Поділитися #35 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 11:23 51 хвилин тому, Dim@ сказано: Значить ціна не відповідає, якщо кількість авто не збільшується. та ладно) он ціна на маршрутки виросла- а тормоза і двері як були поломані в половини так і залишились. Жмотство править світом)_ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 12:31 Поділитися #36 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 12:31 Бо більшість таксистів перейшли "сірі" перевезення, типу "євротаксі" чи онлайнсервісів"блабакар". Якщо треба їхати, то телефонуйте до них, ви здивуєтесь, але чомусь у них завди буде авто. Ну хіба що виключенння між 4 і 5 ранку Чому так, бо в в нинішніх таксомоторних сервісах ти платиш за частоти і рацію, податки за перевезення, за підприємця, тощо. В таких сервісах він лише отримує повідомлення і ніякої простежуваності, один лиш сумнівний ризик, аби ніхто не здав! Сумно, але нажаль так Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amor Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 12:58 Поділитися #37 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 12:58 25 минут назад, Ukrainec сказал: Бо більшість таксистів перейшли "сірі" перевезення, типу "євротаксі" чи онлайнсервісів"блабакар". Чому так, бо в в нинішніх таксомоторних сервісах ти платиш за частоти і рацію, податки за перевезення, за підприємця, тощо. Так вигода не тільки для таксиста, а й для кінцевого споживача. Тому що підприємець не сплачує податки і т.д. відповідно споживач на виході отримує нижчі ціни Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 13:04 Поділитися #38 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 13:04 4 хвилин тому, Amor сказано: Так вигода не тільки для таксиста, а й для кінцевого споживача. Тому що підприємець не сплачує податки і т.д. відповідно споживач на виході отримує нижчі ціни А потім підприємець хоче безкоштовної медицини, чи безкоштовної освіти для свої дітей... на песшію вийти і гарну пенсію отримувати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 14:24 Поділитися #39 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 14:24 1 час назад, Basil сказал: А потім підприємець хоче безкоштовної медицини а в нас є безкоштовна медицина ? Те що вона є номінально, не означає, що вона безкоштовна по факту. Безкоштовно в нас можна лише здохнути в коридорі. Про те, що більше 50% ліків, в кращому випадку розбавлені в три рази, а в гіршому - просто пустишка, я вже мовчу. 1 час назад, Basil сказал: безштовної освіти для свої дітей... на тракториста ? й то не факт. 1 час назад, Basil сказал: на песшію вийт до неї ще дожити треба 1 час назад, Basil сказал: гарну пенсію отримувати... гарну пенсію НІКОЛИ не отримували ні мої батьки, ні діди, ніхто взагалі й ніколи, не дивлячись на неможливість не платити податки в той час. Таку пенсію мали(ють) лише військові, спецслужби ну й інші привілейовані касти. То з якого перепугу я маю сподіватись на гарну пенсію ? Зі я не включаю дурачка, я розумію, про що ти говориш й то є правильно, але реформи треба робити з верху вниз, а не знизу вверх, тіпа спочатку населення податками задушим, а може колись, наші діти й будуть жити достойно, а те що нагребли можновлладці нє, трогать ніззя, то ж тепер воно вже їхнє, а яким способом воно до них попало, скільки там трупів під стінами закопано, то вже не важливо. Так получаєтся ? ЗІ2 Вибачте за спіч, просто недавно цуть цуть *Наші гроші* подивився, монітор захотілось задушити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 14:54 Поділитися #40 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 14:54 27 хвилин тому, MANJAK11 сказано: я не включаю дурачка, я розумію, про що ти говориш й то є правильно, але реформи треба робити з верху вниз, а не знизу вверх, тіпа спочатку населення податками задушим, а може колись, наші діти й будуть жити достойно, а те що нагребли можновлладці нє, трогать ніззя, то ж тепер воно вже їхнє, а яким способом воно до них попало, скільки там трупів під стінами закопано, то вже не важливо. Так получаєтся згідний... тут малось на увазі ухилення від сплати податків... дойде і до них час, треба спочатку кордони закрити... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 17:58 Поділитися #41 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 17:58 24 минуты назад, Dim@ сказал: А схоже, що включаєш. Таксисти якісь особливі, що не повинні платити податків. Скоріше б податкова за них взялась. Вже он одного прєдпрініматєля штрафанули за неоформлених працівників. Може й до цих добереться. А на рахунок освіти і медицини, то якшо ти користуєшся платними школами і лікарнями, то це твої проблеми. я писав впринципі, а не за таксистів взагалі й не про конкретний випадок в часності Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 18:00 Поділитися #42 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 18:00 25 минут назад, Dim@ сказал: А на рахунок освіти і медицини, то якшо ти користуєшся платними школами і лікарнями, то це твої проблеми. а ти бесплатними ? взносів в школі нема ? ремонта за свій рахунок нема ? кожен пук в лікарні коштує бабла. нащо та мова ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 20:05 Поділитися #43 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 20:05 2 годин тому, MANJAK11 сказано: а ти бесплатними ? взносів в школі нема ? ремонта за свій рахунок нема ? кожен пук в лікарні коштує бабла. нащо та мова ? Заміть, що вчитель за свої уроки грошей не бере, лікар за прийом також не бере. Хоча з такими прийомами, встановленням діагнозу та ставленням в поліклініці я волію звертатись до платних лікарів. У тому ж Благомеді за відносно невеликі гроші ледве в дупу не цілують. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 3 Серпня, 2017 в 06:09 Поділитися #44 Опубліковано 3 Серпня, 2017 в 06:09 8 годин тому, Dim@ сказано: Я бесплатними користувався. В школі здавали тільки по декілька грн на ремонт, в поліклініці і лікарні безкоштовно, вища освіта - безкоштовно, посвідчення водія - без хабарів і т.д. А через таких, хто живе за принципом "не підмажеш - не поїдеш", незабаром і мені доведеться платити. Самі цю срань з корупцією розводять, а потім ниють, що за все треба платити. Я теж тільки декілька грн на ремонт, але це було коли я вчився(15 років тому ) і то по причині!!!!!! - що не було з відки більше здавати. А от чи здавали інші-Так! Бо могли і Хотіли. Це було давно. Зараз думаю здають усі. На рахунок лікарні, сказали все вірно, 11 годин тому, MANJAK11 сказано: кожен пук в лікарні коштує бабла. нащо та мова ? Прийшов до лікаря, йому можеш і нічого не дати, але все що він назначить платне. Щоб перевірити все по направленню за добровільні внески. Якщо ви справді вносите їх добровільно, і саме таку суму як вам сказали ви і хотіли подарувати закладу, то для вас так, все безкоштовно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 20 Вересня, 2017 в 12:15 Поділитися #45 Опубліковано 20 Вересня, 2017 в 12:15 Лише двічі користувалась послугами Євро-таксі і 2 рази було авто на бляхах... Мене це вже починає дратувати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kuper11 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:22 Поділитися #46 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:22 Так і хочеться відповісти відомою фразою: "Вам шашечки или ехать"?!) p.s. аж ніяк не прихильник евро таксі ера Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amor Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:46 Поділитися #47 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:46 17 часов назад, natalka) сказал: Лише двічі користувалась послугами Євро-таксі і 2 рази було авто на бляхах... Мене це вже починає дратувати... Вам більше подобається їхати на жигулях, але з українськими номерами? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:54 Поділитися #48 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:54 4 хвилин тому, Amor сказано: Вам більше подобається їхати на жигулях, але з українськими номерами? я думаю жоден з таксистів на євробляхах не оформлений як слід в таксі відповідно якщо щось станеться (та ж ДТП) щось комусь доказати і вибити якусь компенсацію за травми буде нереально Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ZLOvSmetane Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:54 Поділитися #49 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 05:54 6 хвилин тому, Amor сказано: Вам більше подобається їхати на жигулях, але з українськими номерами? Ти темою промахнувся. Про жаб і ланосів в іншій темі. Про страховку пасажирів йдеться мова. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 08:21 Поділитися #50 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 08:21 2 часа назад, Amor сказал: Вам більше подобається їхати на жигулях, але з українськими номерами? А давно бачили жигулi на таксi в Луцьку? В конкретному випадку - так. Реально по-перше не маэ в мене бажання ïздити на тих корчах ще й на бляхах. А по друге, нiякого сервiсу, нiякоï вiдповiдальностi, нiяких податкiв i якось менi не хочеться це фiнансувати. А хтось же це все б-во кришуэ i отримуэ надприбутки. I ще, я ж не на вулицi спiймала це таксi, я ж звернулась в офiцiйну юр.структуру яка нiби то працюэ легально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.