Перейти до змісту

Запитання до народного депутата Лапіна І.О.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Забанити недоумка - від його писанини жодної користі. Ми можемо по різному думати, мати різні погляди, спілкування з розумним опонентом дає користь обом. Але тут повна клініка - його читати це лише шкодити власному здоров'ю.

• Відповідей 394
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 10.04.2017 в 14:44, Sh_Ok сказав:

пс. опція "поскаржитись на повідомлення" не працює.

Показати  

після зміни двіжка багато функціоналу не працює :(

ідіотен-крітінет, то без сумнівів

але в ситуації хотілося б розібратися

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 14:44, Sh_Ok сказав:

Повідомлення  dedid  суцільний офтоп, містять ненормативну лексику, що суперечить правилам розділу. меседжі цього користувача ображають мої почуття як читача, громадянина і виборця, прошу відправити в бан. бажано довічно. 

пс. опція "поскаржитись на повідомлення" не працює.

Показати  

А ненорматив супротивної сторони твої почуття неображає:D

Опубліковано

А по ділу, моє імхо, в дописувача проскакують цікаві ідеї і конструктив. Но...в тій писанині- зерна від плевел ...

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 16:05, Zevs_Isver сказав:

до Ді ми вже звикли

Показати  

Ти вже з діаспори пишеш?:)

P.S. знову моє імхо- правил варто б всім дотримуватись. 

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 16:08, EleKtrik сказав:

Ти вже з діаспори пишеш?:)

Показати  

я й не переставав писати

борда ж робить звідки завгодно

В 10.04.2017 в 16:08, EleKtrik сказав:

P.S. знову моє імхо- правил варто б всім дотримуватись. 

Показати  

ну бувають винятки,

я також часто називаю "підарасів_із_Маскви" підарасами із Маскви - без цього нікуди

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 16:03, EleKtrik сказав:

А ненорматив супротивної сторони твої почуття неображає:D

Показати  

Від супротивної сторони дещо страждають мої очі, правил звісно варто дотримуватись всім, але не кожен може бути коректним з таким нахабним провокатором. Лайно святою водою відмити важко. 

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 16:16, Sh_Ok сказав:

Від спортивної сторони дещо страждають мої очі, правил звісно варто дотримуватись всім, але не кожен може бути коректним з таким нахабним провокатором. Лайно святою водою відмити важко. 

Показати  

До коми ніц не зрозумів!

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 16:17, EleKtrik сказав:

До коми ніц не зрозумів!

Показати  

) трохи Т9 допомагає. Я виправила. Мала на увазі що очі спотикаються об лайку Ді, але зміст сказаного підтримую. Форма могла б бути іншою, але він відповідає на образи і непідтведжені звинувачення. Тут слова добирати важко. 

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 15:07, Zeuss сказав:

У мене запитання до сторони захисту:

Так все-таки, Лапін виріб намбе ту чи наш чєловєГ?

Показати  

сторона захисту є лише в уяві певних персонажів. Все інше мало б бути на розсуд публіки.

Я створив цей топік з ціллю розвіяти певні дурні публікації, думки і т.п. оскільки маю зв'язок з адресантом. Нині ця помойка - просто помойка.

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 17:08, difoto сказав:

Я створив цей топік з ціллю розвіяти певні дурні публікації, думки і т.п. оскільки маю зв'язок з адресантом. Нині ця помойка - просто помойка.

Показати  

ну Лапін втратив інтерес (а може й ніколи не мав) майже зразу

коментуваваті відбірне говеноцо з ВолиньНьюса важко, напевно, але мовчанка і відсутність інформації - породжує всілякі думки. 

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 17:21, Zevs_Isver сказав:

ну Лапін втратив інтерес (а може й ніколи не мав)

Показати  

Це дуже погано, Гузь себе краще показує як нардеп.

В 10.04.2017 в 17:21, Zevs_Isver сказав:

мовчанка і відсутність інформації - породжує всілякі думки. 

Показати  

Саме так і є, саме цей момент використовують проти самооборони. Вчасне та повне подання інформації значно покращило б імідж ГО.

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 18:56, dedid сказав:

Вадік, хватить, я тебе вже всповнив який ти у реальному житті то я переплутав тоді, колись давним давно бордовочка була ти був в окулярах здається затемнених продовгуватих,   Вадік щастя, здоровля, успіхів в житті,  ну і щоб все складалось, щиро від серця, не підйобую.  в мене вже просто згас запал до тебе, бо здається я тебе згадав, тай ти не такий цинічний буваєш як сандалов, іногда. Кароч всього самого кращого,  шо було тей загуло.

Показати  

і як я буду тепер жити знаючи що в когось згас запал.....

Опубліковано

@dedid Структуруй свій текст. Перечитай, що пишеш і хоча б абзаци роби.

І перестань брудом розкидатись без доказів - у багатьох є якісь сумніви, догадки, підозри. Але без фактів це ніщо, пусті слова.

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 18:47, dedid сказав:

Але сандалове оточення, лєсні всякі

Показати  

мене викреслюй, вважай, що я *сандалове оточення*, та і *лєсні всякі* мені не байдужі. Ну і те, що мене в один ряд з Нокіаном ставити не треба, то окрема тема

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 19:11, dedid сказав:

Не треба будьласка я тебе прошу не давай мені причин  робити твій психологічний портрет, викреслювати небуду. Ти просто добрий , і наївніший, А сандальов тіпа добрий і на доброту давить, але в тих голубих очах ще цинізму хватає.  Ти деяких речей просто нерозумієш внаслідок своєї моральності і доброти душевної, і тобі хочеться бачити у інших такі ж самі риси.

Показати  

да да, я отакий :)

Kot_v_sapogah-1.jpg

зате я точно знаю, який ти, без варіантів

1463734303_vlastelin-kolec-vozvraschenie

Опубліковано

Радили вище не читати цього лайна, погано для психіки, не послухав блін.

В 04.04.2017 в 21:31, dedid сказав:

Я за Палицю, був , є і буду. Методи в нього не чисті інколи, але в нього голова робить дуже добре, знаю його ще з років студенства, ця людина знає, що таке справді децентралізація, і правильно він робить що все намагається контролювати...

Тому краще Палиця, ніж таке чудо при владі на верху. 

Правильно Палиця робить все! 

Показати  

Палицебот не любить порохоботів і лапіноботів, кумедно.

В 09.04.2017 в 18:35, dedid сказав:

Краще в Палиці ніж в пенсіонера гунчака і його патрона Пороха Безвізового.

Показати  

В 10.04.2017 в 08:41, dedid сказав:

Я не йду ні наякі компроміси з брехунами, ...  але підтримка бандюків зводить все на нівець

Показати  

Про джерела статків твого ідола знаєш, чи розповісти знову?

В 10.04.2017 в 18:47, dedid сказав:

Друге сармат їх в хату не пустив і це правда, 

Показати  

Ти вже це вчетверте пишеш. Як ти можеш знати, що каже\не каже Сармат (в тебе всюди сармат, сармат, сармат), якщо ти не в Україні, не в Луцьку? з ВН?

Опубліковано

dedid, я рідко коли на образи зриваюся, але....

Ти, хитровичпокана бидлота, яка мало чим від наших провладних  відрізняється. Як гарненько обтікаєш невигідні тобі, незручні теми і питання - зате як файно рвеш горлянку своєї "передвиборчої програми".... "той-то гандон, той-то брехун, той-то крадій.."  - на всіх, ніби, нарив досьє, всіх потужно "мочіш в сартірє" - супермен схрещений з робінгудом.

Я задав чіткі, конкретні питання, навіть без стьобу - де відповіді?..А нема їх. І чим ти від того ж "по-руки-в-крові-в-криміналі лапуна" кращий? 

Пішов би ти краще в еротичну подорож. Пішки.

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 19:55, dedid сказав:

В мене чіткіше питання, звідки квартири  машини і тд і тп? у Лапуна? І ствол від Авакова.

Чому Мельничук агітував у відеозвернені голосувати за Лапіна?

Показати  

Конкретизуйте будь-ласка якщо хочете отримати відповідь. Мова йде про якісь розкішні маєтки? Про елітні авто? 

І почитайте хоча б буквар, який ви, очевидно, використали не за призначенням . Яка у вас освіта, пане психолог? Бо враження таке, що в клас ви не заходили, обмежились коридором. Ваші набори літер неможливо читати.

Опубліковано
  В 10.04.2017 в 20:13, dedid сказав:

А значить як казав пан Шпига, друг самооборінівців  "1000грн це не хабар", тобто якщо у нього беха 12 року а не 16-ого , а замість маєтків, квартири, то ця людина чесна? і все показує?     Ця країна пропаща, дніщє.:mellow:

Показати  

І знову ж де конкретика? Про які квартири ви згадуєте? Чи сам пан психолог живе під мостом? Чи може бажає розповісти про свої статки? Чи може розкаже про походження статків свого ідола?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...