Перейти до змісту

Оформлення закордонного паспорта. Куди краще звернутись?

remonters

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Alex S сказал:

...Код в обох дітей є, отримував на нах малолітніх в 2012му році в Євпаторії, коли приватизовував квартиру в Криму....Ті коди дійсні?....ХЗ

Мають бути дійсні. Код єдиний на все життя, не важливо де отриманий.

• Відповідей 134
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні забрали паспорт дружини. Документи подавали 21.09. сьогодні прийшла смс отримати, на сайті писало що готовий 21.12 передали в регіональний підрозділ дмс, в паспорті дата 20.10.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
36 хвилин тому, Amor сказано:

Вже працює онлайн реєстрація. Зареєструвались на 13 число. Побачимо що з того буде :)

в виборі є лише мв на кравчука 12 де його вже давно немає.. ти щ овибирав?

Опубліковано

отримав номер  в черзі,

хтось підкажіть - оплата послуг в який момент відбувається?

Опубліковано
23 минуты назад, Dima4s сказал:

Я реєстрував не себе, бо документи вже подав. Реєструвався в Ківерцях

11 минут назад, G_M сказал:

отримав номер  в черзі,

хтось підкажіть - оплата послуг в який момент відбувається?

Треба приходити на подачу документів вже з квитанцією. Але казали оплатчувати або в той самий або за день до того, бо іноді реквізити міняються

Опубліковано
24 хвилин тому, Dima4s сказано:

так є ще володимирська

upd

ой, не помівти що воно не мв

Опубліковано
6 хвилин тому, Amor сказано:

Я реєстрував не себе, бо документи вже подав. Реєструвався в Ківерцях

Треба приходити на подачу документів вже з квитанцією. Але казали оплатчувати або в той самий або за день до того, бо іноді реквізити міняються

то потрібно ще реквізити дізнатись? чи в терміналі Приматбанк є відповідний розділ?

Опубліковано
Только что, G_M сказал:

то потрібно ще реквізити дізнатись? чи в терміналі Приматбанк є відповідний розділ?

На сайті є реквізити, але не усіх підрозділів

Опубліковано
10 хвилин тому, rossonero1899 сказано:

так є ще володимирська

upd

ой, не помівти що воно не мв

що це  " вм" ?

якраз там зайняв чергу...

Опубліковано
1 година тому, G_M сказано:

що це  " вм" ?

якраз там зайняв чергу...

МВ - міське відділення. 

на Володимирській - районне, для Луцького району

Опубліковано

а якщо в мене луцька прописка я можу подати документи в ківерцівську? а то в наших вже нема вільних дат

Опубліковано
2 хвилин тому, aroma сказано:

а якщо в мене луцька прописка я можу подати документи в ківерцівську? а то в наших вже нема вільних дат

простіше в 8 ранку прийти в цнап. взяти талончик, після обіду заплатити по рахунку і здати документи.

Опубліковано

ну в цнап, на скільки мені відомо, треба йти не пізніше 6 години ранку, в 5 люди приходить і вже десь 30 в черзі

Дописано: подав в ківерці на 19 січня на 10:00 )) видали талон номер 323

Опубліковано
Щойно, aroma сказано:

ну в цнап, на скільки мені відомо, треба йти не пізніше 6 години ранку, в 5 люди приходить і вже десь 30 в черзі

Було б бажання)
Моя подруга стояла в черзі в цей вівторок. прийшла в 8. в 9 з копійками взяла талончик на 16.00. Так, було багато народу, була 75та в черзі. При цьому казала що є 120 талонів на день. десь там почула...
Прийшла в 15.50. за 15хв все здала. Єдине що не терміновий паспорт 3-4 місяці роблять.

Опубліковано

Прийшов в суботу в 7.00. Дали 50 талончиків.За 2 чоловіки до мене талончики закінчились"Везунчик"

Хто здавав на дитину,підкажіть. В ЦНАПІ вимагають на дитину виписку з будинкової книги. А на сайті ДМСУ написано що на дитину потрібне тільки свідоцтво про народження,а виписку з будинкової книги треба тільки,якщо дитина живе з одним з батьків.  Хаморочуватись з будинковою книгою чи посилатись на постанову кабміну?

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Минулого року прийшлось платити 250грн за терміновість. Тоді ще без прізвищ вроді як було.

Зараз "рішал" суттєво побільшало.

Опубліковано

Я подавав  2 тижні тому..теж приходив 2 дні...то при видачі талона взаді написали фамілію..і дівчина на що приймала документи її звіряла..тут хіба чергу можуть заняти...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...