Перейти до змісту

Збираємо комп'ютер.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

lerov, ну тоді які ще питання будуть по ефективності графічного ядра? Звісно воно не може конкурувати з дискретними відеокартами, але й ставити його на останнє місце теж не варто.

Опубліковано

lerov, ну тоді які ще питання будуть по ефективності графічного ядра? Звісно воно не може конкурувати з дискретними відеокартами, але й ставити його на останнє місце теж не варто.

Я нічого нікуди не ставив, а що мене цікавить конкретно написав тут.

Опубліковано

Запускав Біошок Інфініті на дискретній інтелівській відеокарті, на мінімальних налаштуваннях - грати не можливо. ІМХО, якщо грати в ігри, сучасні, важкі, зовнішня відеокарта маст хев. Можливо в І7 відеокарта потужніша, але це вже зовсім інший ціновий діапазон:)
Опубліковано (змінено)

на дискретній інтелівській відеокарті

ого! :_07:

на інтегрованому відеоадаптері, щось я не виспався :) Змінено користувачем Creator
Опубліковано

Я зробив це! Вперше склав свою конфігурацію і вона працює! Правда виник трабл в тому, що розетка прислала бракований БП, через що я дві години різав пальці об шурупи. Для того, щоб хоч якось глянути інфу, я додав до конфігурації відеокарту Zotac GTS 250 і під'єднав через HDMI кабель екран телевізора. Виглядає просто шикарно, дуже приємно знати, що не я помилився, а саме проблема у БП. Все бездоганно працює (поки що :) )

Наразі конфігурація така:

Материнка Asus P8H61/USB3 R2.0, процессор Intel Core i5-3330 3.0GHz/6MB с вбудованою відяхою Intel HD 2500 + Zotac GTS 250, пам'ять Samsung DDR3-1333 2048MB, жорсткий диск Western Digital RE4 250GB, корпус Zalman Z5 U3 с тимчасовим блоком живлення на 500w .

Опубліковано

І грошей зекономив, якби купував щось подібне у "Ельдорадо" можу поспорити переплатив би як мінімум половину.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
Правда виник трабл в тому, що розетка прислала бракований БП,

була аналогічна ситуація з корпусом Frontier

Опубліковано

була аналогічна ситуація з корпусом Frontier

Які дії були в даному випадку? Звісно розумію, що заміна по гарантії чи повернення грошей, але може були якісь нюанси?

Опубліковано

Ситуація дворічної давності, трапилась з моїм знайомим.

Замінив раз по гарантії.

Замінили на аналогічний і з тою ж проблемою.

Він пішов і докупив БЖ в магазині.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Yurec, не бери той корпус з БЖ, бо це просто гавняний БЖ. А так варіант з дискретною відяхою кращий для ігор, а з інтегрованою для офісної роботи.

Опубліковано

допоможіть визначитися між двома варіантами-див фото

На вскидку мені більш до вподоби варіант за 320. Дискртна всежтаки відяшка, а якщо візьмеш 256бітну то і взагалі буде гуд.

Опубліковано

Yurec, frv правду кажу, викинь той корпус, або бери БЖ окремо (якісний БЖ - запорука того, що всі компоненти системи будуть працювати надійно і довше, і без збоїв + захист від перепадів напргуги), зараз у багатьох інет магазинах акція: корупс Zalman Z5 (U або Plus) + БЖ 500 W Zalman LE за півціни, (бюджетник, але тому гавну що стоїть у твому корпусі, до нього сра..ь ще довго, та і іншим таким же бюджетним моделям за таку ціну також) :), ціна буде десь 670 грн. за корпус + 500Вт-ий якісний БЖ.

А по друге, відеокарта з DDR3 - це вже минуле, а ті 2 Гб відеопам’яті практично не дадуть тобі з цим чіпом ніякого виграшу. Краще трохи докинь і візьми - Radeon HD6750 1024MB GDDR5 (128bit) або Radeon HD6670 1024MB DDR5 (128bit). або щось подібне.

я так розумію бюджет обмежений 300 баксами (плюс/мінус), тоді варіант 2 (з APU на AMD Radeon HD7660D саме воно). в перспективі можна докупити відеокарту і реалізувати режим дуалграфікс, хоча AMD Radeon HD7660D і так показує непогано себе в іграх.

п.с.

собі недавно взяв корпус Zalman Z5 Plus - агонь ! він того вартує :)

Опубліковано

як на мене, то обидві конфігурації мають недоліки

1) корпус з БЖ - варто замінити на щось серйозніше

2) вінт - замінити на САТА 3+64Мб буфер+можна збільшити об"єм

3) оперативка - якщо вже брати 4Гб, то 2*2Гб, щоб працювало в дуальному режимі.

відео в першій конфігурації ні туди, ні сюди - на ігрове зовсім не тяне, а як "заглушка", то занадто дорогий варіант

варто визначитись, для яких цілей буде використовуватись машина, можливо, тоді можна буде підібрати більш збалансовану конфігурацію

Опубліковано

обирати між двома АМД-процесорами... тяжко.

І так, умовно, лишаємо мамку +проц. Міняємо пам'ять на 2х4Гб Кіт.

ДОдаємо вінта на ССД 128Гб під систему і лишаємо той, що у конфізі для файлопомийки.

Міняємо відяху на (мінімум) GTX 560Ti або Radeon 7870.

Міняємо корпус на любий Chieftec від 70 у.о. (там сталь 1мм) і БЖ від тогож Chieftec від 500Ват. (там вони чесні 500 ват).

А так.. ніплоха.

Хоча я б зібрав уже на і7 ivy bridge :)

Опубліковано (змінено)

мені треба вкластися в 2500 грн. в мене братєльнік собі хоче купити, а варіант назбирати -некатить, бо з кожним днем грошей все менше на комп лишається (така вона молодость :)). тому чекаю пропозицію на зібраний системник за 2500-2700 (вже 200 сам докладу).

Основна вимога, що б ішла остання FIFA

Змінено користувачем Yurec
Опубліковано (змінено)

а що поробиш кожному своє, я собі купвав ще раніше компа для ігор, а в кінці кінців дитина є його монопольним юзером, і дивитися но ньому мультики :).

Може мені цей взяти і не паритися? - http://board.lutsk.ua/topic/133987-prodam-bv-cistemnii-blok4-jaderq6600p354gb-ddr2/page__gopid__1052840169#entry1052840169

Змінено користувачем Yurec
Опубліковано

Ні.

Він без можливості Апгрейду.

Якщо брати, то вже на 1155 сокеті. і5, щоб можна було і7 постасити. І ДДР3 і є можливість нових процесорів поставити.

А брати комп, яких уже не випускають - марно гроші н а вітер.

Опубліковано (змінено)

В інтела через місяць нові проци виходять . В Китаї вже продають .

якщо не помиляюсь, то будуть представлені проци з дорожчих (i5 та і7). більш "народні" моделі з"являться ближче до кінця року

Змінено користувачем Karabasbarabas
Опубліковано

то підкажіть мені пліз, де за мої 2500-2700 можна взяти щось достойне з урахуванням ваших пропозицій.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...