Перейти до змісту

Збираємо комп'ютер.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо чистими то і 200 ват вистачить, нові інтели практично не гріються і мало жеруть, якщо юзати з ін. відеом то буде класна офісна машинка яка і холодна і тиха і практично нічого не споживає.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Порадьте тихий 140мм вентилятор на 4-пін

Візьми любий із Залмана. Тобто готове рішення. Типу Перформа чи Оптіма. Матимеш меншу температуру проца та тишину.

Сам недавно придбав подібне. Радий.

Опубліковано

Давно взяв http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=416

Мені треба було ставити , щоб дув вверх , тому більшість не підходили , а пиляти не хотілося

Але залмани славляться шумними вентиляторами , і , власне , я брав цей тому , що там можна втикнути стандартні 140-мм . Думаю з вибором

Опубліковано

Поки вибрав такий . По відгуках і характеристиках --- ніби просто супер . Правда , жаба трохи давить , але чого не зробиш для тиші :_07:

http://hard.rozetka.com.ua/noctua_nf_a15pwm/p269148/?utm_source=Hotline_main&utm_medium=cpc&utm_term=noctua_nf_a15pwm&utm_campaign=coolers

Опубліковано

Мені треба було ставити , щоб дув вверх

А що заважало поставити кулер так, щоб дув вверх? В мене на задній стінці 120-ка на видув. І ставив ни видув вбік. Хоча можна було й вверх.

Перд цим в мене був ноктюа (рішення). Круто було:) Зараз Залман як "тимчасове". Замість стокового.

Планую за трохи або змінити весь комплект, або тіко вентилятор. Може спинюся на вентиляторі.

Опубліковано

Стандартні великі башти , якщо їх розвернути на 90* , впираються в пам"ять . Дрібну башту ставити не хотів .

Мені треба , щоб кулер на проці забирав повітря від відео і викидав його наверх , там в мене на корпусі жалюзі відкриваються . Крім того , зверху стоїть ще один 120мм кулер на видув і два на вдув спереду .

Раніше був один на вдув і один на видув , але , коли поставив 670 карту і закрив корпус --- в корпусі почала рости темперетура при навантаженні , все-таки карта досить потужна .

Ну і разом міняю інтеловський боксовий кулер

post-9119-0-12887400-1385369206_thumb.pn

Опубліковано

Стандартні великі башти , якщо їх розвернути на 90* , впираються в пам"ять

Для цього придумали низькопрофільну пам'ять;)

Опубліковано

Дешевше потрібний кулер знайти . Та й пам"ять тільки трошки вища за стандартну

Самий прикол --- купував свою пам"ять за 400 грн рік назад

А зараз вона 767 грн :_09:

http://hard.rozetka.com.ua/kingston_khx1600c9d3b1k2_8gx/p166667/

Опубліковано

Привіт всім. Батькам зібрали не дорогий комп,але він трохи тормозить. Що треба зробити,або замінити щоб його покращити. Я в компютерах не сильний,але може щось підкажете,порадите. Про компютер: Driver Pack Solution Via Technologies VT 8366-8233 AMD Atlon XP 1800+ 1.53ГГц 1.00ГБ ОЗУ

• 1 рік потому...
Опубліковано

Привіт всім. Батькам зібрали не дорогий комп,але він трохи тормозить. Що треба зробити,або замінити щоб його покращити. Я в компютерах не сильний,але може щось підкажете,порадите. Про компютер: Driver Pack Solution Via Technologies VT 8366-8233 AMD Atlon™ XP 1800+ 1.53ГГц 1.00ГБ ОЗУ

Добавити ОЗУ від 2 до 4 щоб було,тоді буде полегше йому :_02:

Опубліковано

додавання оперативи мало що дасть, 1 гіг в принципі прийнятно для хр

у даному випадку потрібно дивитись що саме тормозить,

якщо відео з ютуб тоді питання відеокарта інтегрована? драйвер поновлений?

перш за все на таких компах потрібна діагностика вінта і драверно-софтова оптимізація.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

може когось зацікавить комплект і домовиться з німцем про дешеву доставку:

http://www.ebay.de/itm/HP-XW4600-Workstation-Mainboard-Sockel-775-Intel-Core-Grafikkarte-Ram-/331527660036?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4d3096a204

плата з перспективою встановлення Xeon Е5440-Е5450

Опубліковано

може когось зацікавить комплект і домовиться з німцем про дешеву доставку:

Скільки вийде таке щастя? В наших грошах? І що там буде? Можна в пМ.

Опубліковано (змінено)

Zheny@, 35 евро комплект (можливо погодиться і на меншу суму) + 15.90 евро за пересилку DHL Post ~ до 1500грн

але то тра домовлятись. може й не захотіти відправляти до України

p.s. своїх послуг не пропоную. просто потрапило на очі це оголошення

Змінено користувачем ss24
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго дня. Дано комп'ютер: Пентіум 4 2.8Ггц, оперативка 512. відео 128. вінт 80, бж 350, мамка intel e210882 n232. Підкажіть, як його можна вдосконалити, щоб був більш-менш нормальний. Тобто, що треба поміняти проц і доставити опер я й сам знаю. Цікавить кокретно які деталі підходять до цієї материнки?

Опубліковано

Доброго дня. Дано комп'ютер: Пентіум 4 2.8Ггц, оперативка 512. відео 128. вінт 80, бж 350, мамка intel e210882 n232. Підкажіть, як його можна вдосконалити, щоб був більш-менш нормальний. Тобто, що треба поміняти проц і доставити опер я й сам знаю. Цікавить кокретно які деталі підходять до цієї материнки?

Полный апгрейд !

Опубліковано

Що мається на увазі більш менш нормальний? Якщо інтернет і офісні програми, то тут пам'яті добавити хочаб до 2гіг, і машинка оживе. Якщо ігри, то тільки повний апгрейд.

Опубліковано

Що мається на увазі більш менш нормальний?

На рахунок оперативки знаю. В планах замінити проц і відео. Для ігор використовуватись не буде, хіба, що якихось старих...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підскажіть, хочу перейти на USB 3.0 Хочу взяти материнку і Pentium G3250. Чи відчутною буде різниця між теперішнім i3-540 ??

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...