Перейти до змісту

Чому чоловіки не поступаються місцем в маршрутці?

Distalo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

*ну не подякувала* = *ну не уступив місце* Чому не уступив місце це погано, а *ну не подякувала* нормально ? Чому одні люди мають бути вихованими, а інші ні ? Чому уступати місцце це норма, а дякувати за це - ні ? Ну й на останок - чому не уступання місця заслуговує *всєобщого поріцанія* , а відсутність елементарного виховання щоб сказати *дякую* - ні ? Тим більше, що видавити з себе *дякую* вартує набагато меньше зусиль чим *уступання місця*. Не розумію я оцих подвійних стандартів, чим би вони не прикривалися 

АГА, чому попросити в незнайомця цигарку чи запальничку - це типу нормально, а шматочок шоколадки - це дико))

• Відповідей 181
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Напевно я якісь не правильний, раз поступаюсь місцем вагітним, старшим людям, і жінкам( не беручи до уваги розмір бюста ). Виховували мене так. Ну не подякувала людина( а може вона німа  :D ),  чи вже то така трагедія? Якщо добро робити, очікуючи подяку, то то не добро, як на мою скромну думку... Хоча, я зі своїм "совково-офіцерським вихованням ( батько покійний був військовим).

можливо, не  "рубаю фішку" в сучасному житті :blush:

*ну не подякувала* = *ну не уступив місце* Чому не уступив місце це погано, а *ну не подякувала* нормально ? Чому одні люди мають бути вихованими, а інші ні ? Чому уступати місцце це норма, а дякувати за це - ні ? Ну й на останок - чому не уступання місця заслуговує *всєобщого поріцанія* , а відсутність елементарного виховання щоб сказати *дякую* - ні ? Тим більше, що видавити з себе *дякую* вартує набагато меньше зусиль чим *уступання місця*. Не розумію я оцих подвійних стандартів, чим би вони не прикривалися 

MANJAK11, друже, чи ж то така велика трагедія-не подякували?)))) Чи через те перестати буди просто ЛЮДЬМИ?))) Я, власне. поступаюсь не через дякую, а просто я така вихована падлюка)))

Опубліковано

MANJAK11, друже, чи ж то така велика трагедія-не подякували?)))) Чи через те перестати буди просто ЛЮДЬМИ?))) Я, власне. поступаюсь не через дякую, а просто я така вихована падлюка)))

при чому тут трагедія не трагедія ? А хіба велика трагедія коли не уступили місце НЕ старій,вагітній чи інваліду ? То нащо та мова ? Я не говорю, що треба переставати уступати місце, я говорю, що ганити за відсутність подяки, треба абсолютно на такому ж рівні, як і за те, що місце не уступають, бо це абсолютно такий же момент виховання. Блін, очевидні ж речі пишу

Простий приклад, який я запамьятав на все життя : Колись, ще коли маршрутки Івеко тільки їздити починали, їду я значить чогось на ДПЗ, сиджу на першому сидінні зразу за водієм, маршрутка повна, але ніхто не стоїть, й тут, на зупинці прямо влітає якась скажена (по другому не назвеш) дівчина, хапає мене за плече й починає тягнути зі словами *встань, хай бабуся сяде*, я в шоці встав й реально на той момент так і не знайшов що сказати, прикол в тому, що на той момент, коли та пришиблена мене тягнула, бабуся ЩЕ НЕ ЗАЙШЛА !!! в маршрутку. Я б й сам встав, слава Богу, батьки ніби правильно виховували, але такої жесті я ще не бачив. Цю історію я запамьятав на все життя. Люба нормальна людина повинна виказувати повагу до старших, вагітних чи обділених природою людей, але тим не меньше, люба нормальна людина повинна сподіватись й на повагу до себе, бо нафіг тоді таке дибільне суспільство де ігноруются поняття ВЗАЄМОвічливості ?

Опубліковано

Напевно я якісь не правильний, раз поступаюсь місцем вагітним, старшим людям, і жінкам( не беручи до уваги розмір бюста ). Виховували мене так.

"Хвали-хвали мене моя губонько" або "Сам себе не похвалиш - ніхто не похвалить" ...

Чоловіче, в мене вже давно не той вік, щоби хвалитись)))) 

Опубліковано

Імхо: хто хоче поступитися місцем - поступіться і забудьтеся, а не влаштовуйте тут самопіар ніби врятували світ своїм вчинком. Бо скоро будуть з*являтися теми типу: 1.Я сьогодні перевів бабусю через дорогу, а ти? 2.Ви досі не пропускаєте перед собою жінку? Тоді я йду до вас.

Це не ті вчинки, які треба показувати заради самореклами. Хтось чув, щоб хвалився чоловік, який збирав (чи ще збирає) гроші на АТО біля там-тама, стоячи там і в холод, і в спеку? Я наприклад ні. Але за нього чув багато хто. І він при цьому з себе героя не робить, хоча варто було б.

Одним словом не ті вже зараз Тимуровці, не ті...

П.С. phantom мене випередив поки набирав текст.

Та ж де я тут хвалю себе, чоловіче?))) Вік у мене не той, що би перед молоддю "бали"  набирати))) Писав про себе і своє бачення, і аж ніяк не пропонував комусь робити як я))) І до чого тут Дмитро, якого  я знаю особисто? Мова була не про всі  "геройські" вчинки а про конкретне...  А от те, що Гайдара читали- добре)))

Опубліковано

Фото з апетитними персами одне і теж промелькнуло зо два рази, а відео не було))

Невдалий приклад - у того чоловіка немає очей на потилиці, щоб бачити вагітну жінку. Підкралась ззаду і ще якісь претензії пред'являє. За пару секунд їй би місце дали 100%. якщо ти вагітна, то це не хвороба і не причина забувати про толерантність.

Опубліковано

Однозначно, людям, які не здатні оцінити і належним чином відреагувати на вияви чесності не варто поступатися місцем.

А як ви можете визначити, чи людина належним чином відреагує на "вияви чесності"? :)

Уступання місця за цією логікою виглядає як дуже широкий жест благородства і його наслідком має бути палка подяка :)

Ну не подякує вам та людина, це її невихованість, чому інші хороші і виховані люди мають в майбутньому страждати через те, що ви взяли цю неприємність до серця :)

Не беріть так близько до серця і так буквально. Про палку подяку не йдеться - одного скромного "дякую" чи кивка головою цілком достатньо для нормальної людини. 

Ну, не подякує людина , то й так буде. Жодних наслідків. Не буду я стояти і думати після цього "який же я чемний" (і всі інші не будуть), просто будеш стояти і думати "от поступився вкотре місцем невихованій рагульці, яка того не заслужила". 

Сподіваюся, ці рагульки також читають зараз цю тему на борді. 

Опубліковано

Все просто - голосно так кажете "рагульці": "будь ласка, немає за що". І дивитеся реакцію. А ображатися на невихованість інших - це підтвердити свою "ущербність". Ви ж міцем вступаєтесь для себе в першу чергу (мол, який я чемний і вихований) і в другу чергу для оточуючих (подивіться, який я чемний і вихований).

Опубліковано

Фото з апетитними персами одне і теж промелькнуло зо два рази, а відео не було))

Невдалий приклад - у того чоловіка немає очей на потилиці, щоб бачити вагітну жінку. Підкралась ззаду і ще якісь претензії пред'являє. За пару секунд їй би місце дали 100%. якщо ти вагітна, то це не хвороба і не причина забувати про толерантність.

Вона вперлась в нього пузиком, він побачив і сидіть собі далі. Мало дала йому тим молотком!

Опубліковано

Вона вперлась в нього пузиком, він побачив і сидіть собі далі. Мало дала йому тим молотком!

Від відразу зміг оцінити, що в нього вперлось, і від чого це пузико чи не від котлет? Та і погляд він спрямував на голову.

Наскільки це адекватно тикати в незнайому людину ззаду своїм животом?

Опубліковано

Дійсно, це настільки ж неадекватно, як тикати в спину незнайомій людині трьома пальцями, бажаючи передати гроші

Опубліковано

Від відразу зміг оцінити, що в нього вперлось, і від чого це пузико чи не від котлет? Та і погляд він спрямував на голову.

Він побачив що жінка? Чому не поступився місцем? Яка різниця з пузом вона чи без?

Опубліковано

І де ж ви всі чемні, де?;)

Минулого тиждня в маршрутці. Сидячі місця зайняті- переважно чоловіками, на вигляд, до 30 і трішки після 30 років. Стоять декілька зупинок тільки двоє - вагітна і дядько без ноги з костилями. Я прозріваю((((

Починаю вже проводити своє міні дослідження ;) - скільки "сліпих і неймовірно стомлених" у транспорті їздить.

Опубліковано

І де ж ви всі чемні, де? ;)

Минулого тиждня в маршрутці. Сидячі місця зайняті- переважно чоловіками, на вигляд, до 30 і трішки після 30 років. Стоять декілька зупинок тільки двоє - вагітна і дядько без ноги з костилями. Я прозріваю((((

Починаю вже проводити своє міні дослідження ;) - скільки "сліпих і неймовірно стомлених" у транспорті їздить.

Дядько без ноги з костилями,вагітна...щось ви фантазуєте.Ні разу не бачив цілу маршрутку бездушних людей,які б не звільнили місце інваліду чи вагітній.Інолі ще й шофер може прикрикнути на молодь,щоб звільнили місце пенсіонерам.

Опубліковано

Він побачив що жінка? Чому не поступився місцем? Яка різниця з пузом вона чи без?

А вона дала йому час поступитись? Підішйла тикнула животом і почала пупашити зате, що немає очей на спині.

А якби він рефлективно ліктем відмахнувся у живіт?

Опубліковано

А вона дала йому час поступитись? Підішйла тикнула животом і почала пупашити зате, що немає очей на спині.

А якби він рефлективно ліктем відмахнувся у живіт?

Людиною треба бути і тоді "якби" не виникатиме.

Опубліковано

Дядько без ноги з костилями,вагітна...щось ви фантазуєте.Ні разу не бачив цілу маршрутку бездушних людей,які б не звільнили місце інваліду чи вагітній.Інолі ще й шофер може прикрикнути на молодь,щоб звільнили місце пенсіонерам.

Якби ж то були фантазії.. 

Опубліковано

Ой, всяке буває. Скільки разів бачила батьків, які стояли і тримали маленьких дітей на руках, бо ніхто не поступився. Про вагітних взагалі мовчу :(
Опубліковано

Ой, всяке буває. Скільки разів бачила батьків, які стояли і тримали маленьких дітей на руках, бо ніхто не поступився. Про вагітних взагалі мовчу :(

Реально ще не бачив щоб вагітним не поступались - хіба що Ви можете визначати вагітність на 2-гій годині, тоді так :)

Опубліковано

Реально ще не бачив щоб вагітним не поступались - хіба що Ви можете визначати вагітність на 2-гій годині, тоді так :)
Щось мені геть не смішно з цього жарту. Мені особисто почали поступатися десь на 8-9 місяцях, коли було видно настільки, що навіть відвертаючись до вікна можна було помітити. А місця найчастіше давали жінки.
Опубліковано

Щось мені геть не смішно з цього жарту. Мені особисто почали поступатися десь на 8-9 місяцях, коли було видно настільки, що навіть відвертаючись до вікна можна було помітити. А місця найчастіше давали жінки.

от тепер подумайте чому поступаються місцем тільки тоді, коли видно, що жінка вагітна, а не тоді коли вона вагітна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...