Перейти до змісту

Немає Інтернету на компі, хоча Wi-Fi є

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу дуже допомогти у вирішенні проблеми: купив Wi-Fi роутер, підключив, на телефоні і ноутбуці Інтернет є, на комп'ютері немає... Хоча якщо напряму підключати кабель від мережевої карти до модема без роутера, то Інтернет на комп'ютері є. В мене Укртелекомівський Інтернет по DSL-доступу. Зарання вдячний.

Опубліковано
  В 21.10.2015 в 09:00, TFA сказав:

Прошу дуже допомогти у вирішенні проблеми: купив Wi-Fi роутер, підключив, на телефоні і ноутбуці Інтернет є, на комп'ютері немає... Хоча якщо напряму підключати кабель від мережевої карти до модема без роутера, то Інтернет на комп'ютері є. В мене Укртелекомівський Інтернет по DSL-доступу. Зарання вдячний.

а на компі ВіФІ адаптер є?

Опубліковано
  Цитата

купив Wi-Fi роутер

Яка модель роутера? Це саме перше треба вказувати якщо хочете розібратись з проблемою!!! Щоб як найшвидше - забиваєте назву роутера з проблемою у Гугл і - о чудо...!!! Ну якщо так не допоможе, тоді тут звертайтесь.
Опубліковано

думаю що треба в веб-інтерфейсі налаштувань роутера прописати ір-адресу яка вказана в договорі з Укртелекомом... в мене така сама була проблема в знайомого з Датагруп...

Опубліковано

а при чому тут це все?

Цитата
купив Wi-Fi роутер, підключив, на телефоні і ноутбуці Інтернет є, на комп'ютері немає...

інет роутер по Віфі (на телефон і планшет) і по кабелю роздає

Опубліковано

Якщо комп'ютер підключений до роутера через кабель, можливо, не виставлені автоматичні налаштування IP-адреси та DNS-серверу.

n9Joy.th.jpg

Опубліковано
  В 21.10.2015 в 09:08, rl72 сказав:

а на компі ВіФІ адаптер є?

Без нього ніяк?

Опубліковано

Киньте сетевой кабель от роутера до компа и всё будет Ок !

Опубліковано

Від модема кабель йде до роутера у гніздо WAN. А від роутера інший кабель з гнізда 1-4 до компа.

Опубліковано
  В 21.10.2015 в 11:27, TFA сказав:

Так, пробував, теж нічого. Воно чомусь не бачить модема.

Що мається на увазі "теж нічого"? На ПК IP та DNS отримуються автоматично, чи прописані статичні налаштування?

По порядку:

1. Налаштовуєте ПК згідно інструкції на сторінці 108: http://www.tp-linkru...10010660_RU.pdf
  2. Підключаєте кабелем ПК до роутера та набираєте в браузері IP адресу роутера, логін та пароль (повинні бути в інструкції або в google, зазвичай IP 192.168.1.1 або 192.168.0.1 логін admin пароль admin)
  3. Згідно інструкції на сторінці 104 виконайте п.2

Опубліковано

Як на мене, простіше буде, якщо TFA дасть свою адресу і хтось з бордівців, що живе по сусідству, зайде і за якесь умовне пиво все зробить. Бо ця "змістовна" переписка має всі шанси зробити тему популярною.

Опубліковано

Як не допомагає?

Ви ж самі писали

Цитата

Хоча якщо напряму підключати кабель від мережевої карти до модема без роутера, то Інтернет на комп'ютері є

Опубліковано
  В 21.10.2015 в 12:38, dj_design сказав:

а для чого вам дома використовувати WAN підключення роутера ? ховаєтесь від когось чи потрібно дві різні мережі робити ?

зробіть просто.. модем підключається до інета і має адресу (внутрішню, не провайдера) 192.168.0.1 (або 192.168.1.1), включено DHCP ...

роутер - підключаємо кабель з модема до любого порта 1-4 (не WAN), виключаємо DHCP, налаштовуємо Wi-Fi (пароль і т.д.), ставимо адресу 192.168.0.2 (або 192.168.1.2 якщо модем 1.1) .. перевіряємо - інет повине бути ...

Все правильно, іде конфлікт адрес між роутером і модемом. До речі, який модем?

Опубліковано
  В 21.10.2015 в 12:30, М.Е.Х.А.Н.И.К сказав:

повторююсь... в веб-інтерфейсі налаштувань роутера прописати ір-адресу яка вказана в договорі з Укртелекомом пробували?

Пробував, можливо не там де треба прописував.

В 21.10.2015 в 12:45, Кіліманджаро сказав:
  В 21.10.2015 в 11:27, TFA сказав:

Так, пробував, теж нічого. Воно чомусь не бачить модема.

Що мається на увазі "теж нічого"? На ПК IP та DNS отримуються автоматично, чи прописані статичні налаштування?

По порядку:

1. Налаштовуєте ПК згідно інструкції на сторінці 108: http://www.tp-linkru...10010660_RU.pdf
  2. Підключаєте кабелем ПК до роутера та набираєте в браузері IP адресу роутера, логін та пароль (повинні бути в інструкції або в google, зазвичай IP 192.168.1.1 або 192.168.0.1 логін admin пароль admin)
  3. Згідно інструкції на сторінці 104 виконайте п.2

Це все виконував. Налаштування там автоматичні були.

В 21.10.2015 в 12:38, dj_design сказав:

а для чого вам дома використовувати WAN підключення роутера ? ховаєтесь від когось чи потрібно дві різні мережі робити ?

зробіть просто.. модем підключається до інета і має адресу (внутрішню, не провайдера) 192.168.0.1 (або 192.168.1.1), включено DHCP ...

роутер - підключаємо кабель з модема до любого порта 1-4 (не WAN), виключаємо DHCP, налаштовуємо Wi-Fi (пароль і т.д.), ставимо адресу 192.168.0.2 (або 192.168.1.2 якщо модем 1.1) .. перевіряємо - інет повине бути ...

Щойно пробував йти Вашим способом. На компі Інет появився, зате вай-фай пропав. ІР-адресу міняв на роутері, тепер не можу на нього зайти...

В 21.10.2015 в 13:28, vaz75 сказав:

Все правильно, іде конфлікт адрес між роутером і модемом. До речі, який модем?

Модем D-Link DSL-2500U.

В 21.10.2015 в 12:53, MaestroA сказав:

Як на мене, простіше буде, якщо TFA дасть свою адресу і хтось з бордівців, що живе по сусідству, зайде і за якесь умовне пиво все зробить. Бо ця "змістовна" переписка має всі шанси зробити тему популярною.

Хороша ідея. Хто живе в районі 33-го і зможе допомогти, пишіть у ПП. Заплачу скільки треба.

Опубліковано
  Цитата

Щойно пробував йти Вашим способом. На компі Інет появився, зате вай-фай пропав. ІР-адресу міняв на роутері, тепер не можу на нього зайти...

це тому що DHCP на роутері відключений, роутер тепер не роздає ІР, і якщо він не в одній підмережі з модемом, ви на нього не попадете. а може шось глюкнуло... :)

але чому нема віфі то хз. можливо відключили випадково. на роутері є кнопка...а ні, на цьому нема

Опубліковано

Всім дякую за поради, особлива подяка користувачу MaestroA за безпосередню допомогу у вирішенні проблеми. Тема вичерпана.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...