Перейти до змісту

Чи хто тримає вдома БАР?

vaz75

раз пішла така п'янка, то може зберемося?  

62 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нехіло ви так з дегустації однієї пляшки программу намалювали))) А в Патіо після опівночі чого сунутись? Доганятись чи там диско-пляскі?))

То, як би, жарт.

Є у когось в барі ?

А Red Label уже не канає?

Ну що. Виявили бажання 14 чоловік, але відписалося лише троє.. Завтра йду замовляти на 4 чоловік?

Хтось грозився раритетну горілку принести, чи здалося?

Я щось голосував....але чогось не видно мене,,,,враховуй пятого....

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну я на тебе розраховував :_04:

Телефонами бум мінятися? :_07:

З.і. Я робив відкрите голосування, але чомусь воно "закрилося" (далі додумуйте самі)

Опубліковано

Мій бар на сьогодні. Дещо уйшло, дещо прийшло)).

gud5mqgibvcp.jpg

П.С. На здибанку також би прийшов, познайомитись з форумчанами...Але, на жаль, дружина в ці дні буде тіпа у відрядженні (їде в Київ по роботі). А в мене діти дома самі, так що п'яним мені бути ніяк не можна...можу і загуляти,тобто і Патіо, і Версаль, і більярдні (в залежності від настрою) :_07: . Хіба що, якщо можна, заїду на годинку, з вами посиджу, кави поп'ю...Але це 50/50...

Опубліковано

Мій бар на сьогодні. Дещо уйшло, дещо прийшло)).

П.С. На здибанку також би прийшов, познайомитись з форумчанами...Але, на жаль, дружина в ці дні буде тіпа у відрядженні (їде в Київ по роботі). А в мене діти дома самі, так що п'яним мені бути ніяк не можна...можу і загуляти,тобто і Патіо, і Версаль, і більярдні (в залежності від настрою) :_07: . Хіба що, якщо можна, заїду на годинку, з вами посиджу, кави поп'ю...Але це 50/50...

Ок, приходь (і пляшечку чогось смачненького бери), можеш не напиватися :_04:

Телефон свій дав в приват на всяк випадок.

Опубліковано

Ну я на тебе розраховував :_04:

Телефонами бум мінятися? :_07:

З.і. Я робив відкрите голосування, але чомусь воно "закрилося" (далі додумуйте самі)

Телнфон скину в приват

Опубліковано

і пляшечку чогось смачненького бери

Та воно все таке не вкусне :0152::_07:

Не все, доприкладу, мартіні, беліс

Опубліковано

це якийсь алкозельцер чи що?

по ходу дооовго ще сиділи, і я ще рано пішов)))

Та не так вже і довго, я десь біля 12(троха пізніше) був у дома.А це да, алкозельцер,так, для тіпа полегшення, хоча і не дуже погано,але думаю не завадить))) бо щось апетиту нема,піти мівіни запарити чи що,ГИ)))))))))))))))

Опубліковано

Ооо!!! пацикі ваще красавци (родичі) :) ну ти поняв, а я то не ризикнув,бо там купа дівчат усі труться крутять попами,а я під тейво))) короч від гріха подалі,але мужикі красавци просто балдєли,я щиро за них радий.

Опубліковано

Кх..кх...добрий ранок)). Я тільки проснувся...славний був вечерочек)). Дякую всім за приємну компанію. Радий був познайомитись. Saddy, як добрався?

Опубліковано

ого ж ти спиш))) я з 8-00 на ногах)

добрався нормально, але вийшов дуже вчасно - ще трохи і не встиг би

YouRich, краще про танці розкажи)

Опубліковано

Ну я радий, що добрався без пригод. А на рахунок добго спиш...а що в вихідний, після п'янки-гулянки, ще робити? Зараз похаваю і в ванну заляжу, якийсь кінчік подивлюсь)))

Опубліковано

Ну я радий, що добрався без пригод. А на рахунок добго спиш...а що в вихідний, після п'янки-гулянки, ще робити? Зараз похаваю і в ванну заляжу, якийсь кінчік подивлюсь)))

Подивися "Похмілля у Вегасі"!))))))))))Добре що у нас у компанії не було такого придурка))))))))65290318.png?1600

Опубліковано

А що про танці... я також не пішов ризикувати))) Уж больно файна малишка там виджигала)). А я на "дієті"). Ось і приходилось тільки "меню читати")). А музичка класна була, "Чорна черешня" давали жизні, народ плясал, деякі дівчата між столиками зажигали... Пацани наші також пішли в пляс)). Короче, було классно...

yura-patriot, привіт, бродяга)))

Опубліковано

yura-patriot, привіт, бродяга)))

Здоров був! друже.Ех, з яким би я зараз задоволенням глянув би якийсь фільмєц Форсаж 7,або Місію 5, або комедію "Ми Мілери" або нове "Канікули". Але млять іду на ДН,ну нічого завтра ще вихідний)))))).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...