Перейти до змісту

чорна гадюка на Варшавці

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їду собі повз "варшавку",бачу автівка переді мною гальмуй і щось об'їзжає.Доїзжаю я й бачу щось повзе через дорогу.Думав вуж.Вийшов глянути,а то чорна гадюка.Ще мужичок підбіг,хотів взяти в руки й відкинути з дороги,але теж осікся,каже: "То ж гадюка!"Вона вроді в "червоній" книзі,тож стояв поки не проповзе. Дітвора сказала,що вона вилізла з лівньовки,біля зупинки. Троха я близько під'їхав,камера весь процес не взяла,але троха гадюку видно.

Осьтаннім часом в місті багато бачу диких тварин і птахів.Білки і зайці-то норма,майже щотижня бачу. Яструбки теж по дворах часто літають.Сову важче побачити,але іноді вдається.А от гадюку,то вже щось нове.

Опубліковано

Щось мені ссикотно.

Повір, гадючці теж. І через те що і їй ссикотно, вона й не кусатиме. Хіба наступиш.

Та й то не смертельно, якщо не алергія.

Опубліковано

А яке продовження історії ? Можливо хтось знає.

В таких випадках напевно потрібно МНС викликати. Нехай би відловили повзучу. А то хто її знає, які в неї були плани і куди вона поповзла

Опубліковано

Можливо це чиясь теща чи дружина після примірки на базарі одяг забула і додому поповзла :_07:

Опубліковано

Приблизительно час-два назад в районе авангарда еще две нашли, а то по соседях пошли мол не выходить во двор по траве не лазить)

Опубліковано

Щось мені ссикотно. :0159:

Нє баїсь, вона ж в червоній книзі, їх мало

фіга се, вужики то ясно, в близько прилягаючих селах їх як трави а от гадючка то вже цікаво,

мо не так і мало але все ж вона то кусьнути може,

знач скоро "оленів" і не тільки побачим

Опубліковано

доречі, якщо вас вкусила якась тварючка, обов'язково сфотографуйте її на смартфона – якщо доповзете до лікарів, вони будуть знати яку сироватку вам вколоти

Опубліковано

А яке продовження історії ? Можливо хтось знає.

В таких випадках напевно потрібно МНС викликати. Нехай би відловили повзучу. А то хто її знає, які в неї були плани і куди вона поповзла

От зараз сиджу і думаю,вона залізла за колесо припаркованого "жипа".Добре якщо потім далі поповзла,а якщо влізла в авто?

А стосовно спецлужб,то якось навіть не подумав.Бо якось дістав з дитини великого кліща і зателефонував в санстанцію,щоб зробили аналіз чи не енцифалітний.А вони кажуть :"Відправте кліща у Львів." Кажу:Чим,новою поштою чи на маршрутку посадити?" Кажуть- ваші проблеми.Ось так.

Опубліковано
Нє баїсь, вона ж в червоній книзі, їх мало

доречі, якщо вас вкусила якась тварючка, обов'язково сфотографуйте її на смартфона – якщо доповзете до лікарів

:_07:

Опубліковано

В мене також цікава історія. Сижу я ввечері на "лісах", підшиваю вагонкою кришу...Провів собі світло + налобний ліхтар...Тут фігакс прилетіло мале совеня, сіло в метрі від мене. Я до нього "ОфігЄть ти смЄлий"...Глянув на мене і полетів з переляку дальше...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...