Перейти до змісту

Форумчани. Давайте підемо в театр!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ура, дочекались!

29 вересня - відкриття театрального сезону прем'єрою "За двома зайцями".

Хто йде?

Я після обіду хочу прогулятись взяти квитки на неділю.

• Відповідей 462
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ура, дочекались!

29 вересня - відкриття театрального сезону прем'єрою "За двома зайцями".

Хто йде?

Я після обіду хочу прогулятись взяти квитки на неділю.

я хочу !!! візьміть мене з собою !

Опубліковано

Придбав 2 квиточки на неділю. Ціни трохи стали дорожчими, але це й не дивно: 9-й ряд - по 30 грн.

Вільних місць залишилось не багато, так що поспішайте.

Опубліковано

Була вчора на прем'єрі "За двома зайцями". Сподобалось. Відразу налаштувала себе, що не буду порівнювати цю виставу ні з фільмом, ні з іншою постановкою, яку бачила раніше в Києві. Допомогло. Було гарно, динамічно, з гумором. Трохи спочатку здивував вибір акторів. Не сподівалась побачити Якимчука у ролі Свирида Петровича, скоріше у ролі Сірка. Але стільки енергії як у нього, майстерності є не у всіх молодих акторів. Тож вибір, мабуть, правильний. Хоча, було б цікаво подивитись і у іншому складі. В будь якому випадку, подивитись варто.

Опубліковано

Відразу налаштувала себе, що не буду порівнювати цю виставу ні з фільмом, ні з іншою постановкою, яку бачила раніше в Києві.

Були на виставі в неділю. Відразу спіймав себе на тому, що починаю згадувати епізоди з фільму та порівнювати. Але це не стало критичною проблемою, бо трошки інші жанри. А так як інших театральних постановок я не бачив, то особисто для мене все виглядало ніби бачу в перший раз.

Було гарно, динамічно, з гумором.

Було просто супер!

Трохи спочатку здивував вибір акторів. Не сподівалась побачити Якимчука у ролі Свирида Петровича, скоріше у ролі Сірка. Але стільки енергії як у нього, майстерності є не у всіх молодих акторів. Тож вибір, мабуть, правильний.

Тут теж спочатку був дещо здивований. Але вибір оправдав себе на всі 100%. Так як грає Якимчук, мало кому вдасться. А роль Свирида Петровича неначе для нього й була написана.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Якщо не помиляюся, в 2009 році у волинському драмтеатрі йшла вистава "Майстер і Маргарита", здається, у постановці театру "Арбат" (тут можу й помилятися). Ніколи не був прихильником театрального мистецтва, але водночас люблю творчість Булгакова, а тому вирішив сходити, і подивитися: як вони зможуть ЦЕ поставити?

Виявилося - поставили вражаюче.

Тоді ж вирішив, що варто відкрити для себе театральне мистецтво, і загорівся бажанням втрапити на виставу "Кармен" нашого, волинського "виробництва". Втрапив. Не знаю, що і чому... але я висидів лише першу частину, і з тих пір театр втратив щойно здобутого поціновувача... ну, та невелика втрата :)

Але вчора був у Рівному, і по наводці знайомого відвідав виставу "Останній строк", яка йшла у малому залі рівненського драмтеатру. Це дуже якісний і своєрідний переклад п'єси Валентина Распутіна, яка в хорошому виконанні акторів справила неабиякі враження: поряд і роздуми про життя й смерть, і гумор, і мурашки по шкірі, і мокро на очах...

В театральнім мистецтві критик чи поціновувач з мене хреновий, але вистава сподобалася, тому насмілюся рекомендувати!

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

26 січня, субота, 18:00

Алехандро Касона

Три ідеальні подружжя (Анатомія зради)

комедія пристрасті в ритмі танго

З.І. Перша вистава у цьому році.

Опубліковано

31 січня, четвер, 18:00

Кармен

П’єса Петра Ластівки за новелою П. Меріме „Кармен” в перекладі з французької М. Москаленка, лібретто А. Мельяка та Л. Галеві, в перекладі з французької М. Рильського та О. Галабутської, музика Ж. Бізе (опера „Кармен”), Ж. Бізе – Р. Щедрін „Кармен-сюїта” в обробці та викладі Миколи Гнатюка.

Молодий капрал Хосе закохується у вродливу циганку на ім’я Кармен, проте, це кохання не дає йому нічого окрім болю і страждань. Зрештою, він і не зчувся, як з допропорядної людини перетворився на контрабандиста і.. вбивцю..

Автор виводить відразу чотирьох Кармен, котрі, будучи цілком різними за формою, все ж являють суть єдину і в даному випадку – лиху. Адже споконвіку відомо, що жінка, в залежності від позиції яку займає по відношенню до чоловіка, має силу та владу, як піднести його, так і занапастити..

Вистава, як і п’єса, написана на основі відразу трьох творів, поєднує в собі драматичний матеріал, оперу та балет.

picture_9.jpeg

picture_10.jpeg

Опубліковано

На даний момент дівчина в мене відсутня, щоб в театр ходити! :)

Ггг.. Туди ходить багато дівчат, у яких хлопці відсутні.

Опубліковано

Вчера (27.01.13) получил огромное удовольствие, посмеялся от души. Кто не смотрел "Номер 13 (Неймовірні пригоди в готелі класу LUX)", рекомендую. Хорошое настроение обеспечено.

p.s. Джордж Пигден, это Нечто !)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Попросили розмістити. Мопєд не мій. :)

9ZPF1.jpg

6 березня

19:00 «Він моя сестра» скандальна трагікомедія В. Малахова (в головних ролях В. Горянський, О. Маклаков) квитки вартістю від 60 до 240 грн. за телефоном О5О-5І72ЗІ2.

А також, трошки раніше:

26 лютого

19:00 Лоліта Мілявська, квитки від 150 до 650 грн (тел. той же)

Опубліковано

Серія моновистав "Портрети"

1 березня о 18.00 год. на камерній сцені портретом Панаса Мирного під назвою "Допит, якого не було" у виконанні артиста Олександра Веремка театр розпочинає серію моновистав "Портрети".

6 березня о 18.00 год. на камерній сцені буде показано портрет Михайла Старицького "Україна - ціною життя" у виконанні артиста Ігоря Натанчука.

14 березня о 18.00 год. на камерній сцені театру - портрет Ліни Костенко "Непідвладна" у виконанні артистки Людмили Натанчук.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні переглянули "Непідвладну" - біографія Костенко з поезією у виконанні Натанчук. Хотілося б ще більше поезії у її виконанні.

Гарно прочитана, душевно. Хоча я б обрала й інші її вірші.

22, 23, 24 березня в нашому театрі прем'єра: "Інтимний уік-енд утрьох", Жан Пуаре, комедія на дві дії.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Для наших малявок:

У неділю, 2 червня, наймолодші лучани матимуть нагоду потрапити у «закулісся» всіма улюбленого театру ляльок. Після перегляду вистави «Троє в смужку» відбудеться чергова екскурсія у рамках проекту «Екскурсоводи у відпустці». Збір усіх охочих – об 11.45 поблизу пам’ятника св. Миколаю.

Учасники екскурсії відвідають майстерню ляльок, побачать, як виготовляються декорації, познайомляться з роботою звукорежисерів та дізнаються, як створюється магія світла у театрі.

Участь у екскурсії безкоштовна. Усі охочі приєднатися до екскурсії зможуть отримати ідентифікатори об 11.45 біля пам’ятника св. Миколая. Квитки на виставу можна придбати у касі театру ляльок. Початок екскурсії – безпосередньо після завершення вистави.

• 2 тижня потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Ходили на "Ромео і Джульєта". Було якось трохи важко і мене не покидало одне бажаннячко:

post-4364-0-19006500-1382894771_thumb.jp

Не хожу на гастролерів, які виступають за бабло другим складом. Люблю наш театр, трупу. Мені дуже подобаються тонкі інтимні постановки з малою кількістю акторів, щоб гра не губилась в масовці. В постановці Ромео і Джульєта були задіяні всі хто ще може ходити, купа людей, костюмів, потужні спецефекти. Ця вся масовочність не давала мені вникнути в проблематику, відчути чим живуть головні герої. Вийшла короче "Техаська різня бензопилою". Для більшої трагічності не вистачило тільки щоб Верону після тої різанини накрило чумою. Як Шекспір про це не здогадався.

Опубліковано

А у мене дещо інше сприйняття. Якщо не любиш масовки - гайда на малу сцену (камерну). У них якраз цьогорічна прем'єра, що збирає аншлаги: "Замовляю любов". Ще не бачила, але чула позитивні відгуки. 30-го наступна, але місць уже нема.

А щодо "Ромео і Джульєти", то мене особисто вразив той факт, що можна торкнути сюжетом і грою, не вдаючись в помпезність декорацій, особливо це стосується шекспірівських п'єс. Сцена з однією кулею, і трьома кольорами достатньо передала настрій і інтонації.

Я була на акторському складі з Джульльєтою - Романюк, а не Онищук, про останню чула не схвальні відгуки.

Репюк, як і в Гамлеті був на висоті. Ще сподобався Басай і Сичук. Вони реально для мене відповідають шекспірівським героям.

На виставу водила і дітей. Перша дія 1 год. 50 хв. :D Найменщий (3 роки) все питав: - мама, а вовк буде?

Звісно, я запевняла, що так, щоб чекав. Щоразу, коли на сцені з'являвся Тібальт під грізні акорди, малий знову запитував: - мам, це вже вовк? :_07:

Потім він усе шептав: - мама, а Тібальт мелтвий?

В антракті, я спробувала признатись, що вовка сьогодні не буде, в результаті син розплакався, мені прийшлось пообіцяти, що вовк таки буде.

А загалом, в репертуарі театру мені бракує гостроти сьогодення. Хотілося б побачити більше вистав по типу "УБН".

Сюжети з класики і банальні любовні трикутники, уже явно піднадоїли. Тому тішусь, що в місті ще є "Гармидер", хоча і шкодую, що чудовий акторський склад драматично, з великим потенціалом, не може проявити себе ще краще через обмежений репертуар.

Це моє імхо, я їх шаную, часто відвідую, тому і гадаю, що маю право на критику :)

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...