tolik79 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 08:07 #401 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 08:07 "Дон Жуан" - так, але в суботу ще є "Приборкання норовливої", а в неділю "Номер 13"
Liberta Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 08:10 #402 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 08:10 подивитися об`ємно живе виконання, думаю, це краще ніж просто прочитати цей твір. я фігєю, дорогая рєдакция... Шаляпіна не чула, але Рабінович наспівав)) а не задумувались про те, що "живе виконання" може дати лише приблизне уявлення про твір? (я бачила Гамлета в джинсах, ну така от задумка режисера, то що, можна судити про твір?) так Ви Подерв'янського почитайте, єслі Шекспіра влом, там теж є слово "Гамлєт"))
speaker Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 13:48 #403 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 13:48 "Дон Жуан" - так, але в суботу ще є "Приборкання норовливої", а в неділю "Номер 13" Це достовірна інфа? Бо на сайті театру в анонсі пусто... подивитися об`ємно живе виконання, думаю, це краще ніж просто прочитати цей твір. я фігєю, дорогая рєдакция... Шаляпіна не чула, але Рабінович наспівав)) а не задумувались про те, що "живе виконання" може дати лише приблизне уявлення про твір? (я бачила Гамлета в джинсах, ну така от задумка режисера, то що, можна судити про твір?) так Ви Подерв'янського почитайте, єслі Шекспіра влом, там теж є слово "Гамлєт")) Я "Гамлета" повністю не читав. А вистава сподобалась. Я цим не хизуюсь. Але не вважаю себе неосвіченим через те, що не читав Шекспіра. Подеревянського не люблю ані читати, ані слухати. KateV усе правильно сказала: подивитися живе виконання краще, ніж просто прочитати твір Це значить, що прочитати - добре, а прочитати і подивитись на сцені - ще краще.
Liberta Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 14:01 #404 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 14:01 KateV усе правильно сказала: Цитатаподивитися живе виконання краще, ніж просто прочитати твір Це значить, що прочитати - добре, а прочитати і подивитись на сцені - ще краще. speaker, ти оптиміст)) але для мене ця фраза не звучить так однозначно)
tolik79 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 19:56 #405 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 19:56 "Дон Жуан" - так, але в суботу ще є "Приборкання норовливої", а в неділю "Номер 13" Це достовірна інфа? Бо на сайті театру в анонсі пусто... ага . зайдіть в касу театру, подивіться афіші, чи просто подзвоніть в адміністрацію чи касу .
speaker Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 21:37 #406 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 21:37 Ога, дійсно так.Є вистави в суботу і неділю.Ходив сьогодні на "Дон Жуан".Не скажу, що повністю розділяю думки Мольєра і бачення режисера, але зіграли дійсно дуже чудесно.Особливо мені сподобався Дмитро Репюк у ролі слуги Дона.Костюми шикарні. Академічний спів красивий.А оркестр на сцені просто довершує гарно поставлене і зігране дійство.
solnishko Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 22:00 #407 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 22:00 подивитися живе виконання краще, ніж просто прочитати твірЦе значить, що прочитати - добре, а прочитати і подивитись на сцені - ще краще.А я от не зовсім згідна. Читаючи книгу, в голові вимальовується якась та СВОЯ картинка,своє уявлення, якими мають бути герої, деталі, характери. Я , наприклад, часто розчаровуюся,коли бачу екранізації, або театральні постановки тих творів, які мені близькі і до душі.Я принципово не дивлюся "Майстра та Маргариту". Ні фільмів, ні вистав. Усі герої вже давненько живуть в моїй уяві, і кожного разу, перечитуючи Булгакова,я відкриваю щось нове. Можливо колись мені і захочеться подивитися екранізацію. Та не зараз. І не найближчим часом.)
speaker Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 22:11 #408 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 22:11 Все це добре, тільки ця тема про театр, про вистави і враження від них.
laska Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 07:50 #409 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 07:50 Якщо так принципово не дивитися театральних постановок, то в театр ні ногою, там же 90% ставлять якраз прочитані і загальновідомі твори.Коли я йду переглядати, то усвідомлюю, що це бачення режисера. Звісно, воно може різнитися, але буває, що й на твір подивишся по-новому, завдяки розставленим акцентам.
solnishko Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:07 #410 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 09:07 Коли я йду переглядати, то усвідомлюю, що це бачення режисера.Так я згідна) Але на деякі вистави я все ж таки не ходжу.)
laska Опубліковано 11 Лютого, 2012 в 20:23 #411 Опубліковано 11 Лютого, 2012 в 20:23 Сьогодні в нашому театрі була прем'єра - музично-танцювальна містерія "Витівки Морфея". На одну дію сукупність магії музики, хореографії і барв. Якщо не помиляюсь, театр дебютував у новому жанрі. І дебют вдалий. Ростуть
tolik79 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 06:33 #412 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 06:33 Сьогодні в нашому театрі була прем'єра - музично-танцювальна містерія "Витівки Морфея". На одну дію сукупність магії музики, хореографії і барв. Якщо не помиляюсь, театр дебютував у новому жанрі. І дебют вдалий. Ростуть на мою думку, ні в одному музично-драматичному театрі України такого немає. здається ми перші.
Masik Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 06:40 #413 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 06:40 А никто ещё не узнавал стоимость билетов на "Сухишвили"?
laska Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 07:53 #414 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 07:53 На "Сухишвили", станом на зараз, лишились квитки за 200, 250, 300 грн.24 лютого Російський незалежний театр дає "За двома зайцями" з Писанкою. Ціна квитків 60, 80, 100, 120 грн.До речі, виявляється в нашому театрі на великій сцені були "Записки українського самасшедшего". Хто був? Які враження?
best Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 08:44 #415 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 08:44 Сьогодні в нашому театрі була прем'єра - музично-танцювальна містерія "Витівки Морфея". На одну дію сукупність магії музики, хореографії і барв. Якщо не помиляюсь, театр дебютував у новому жанрі. І дебют вдалий. Ростуть В захопленні від вистави. Чудова постановка. Новий формат для Луцька.Браво!!!!
best Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 09:02 #416 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 09:02 Це були не "Записки українського самасшедшего" а вистава монотеатру "Міф" за "Записки сумасшедшего" Гоголя Талановитий актор,але ,як на мене,це не для пересічного глядача.Зал примусово заповнили,тільки задоволених від перегляду напевно одиниці.Вразило те,що,як сказав виконавець,він цю виставу у нас в п"ятницю грав 266-ий раз
Amelie Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 10:41 #417 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 10:41 "Записки сумасшедшего" Гоголя Талановитий актор,але ,як на мене,це не для пересічного глядача.Зал примусово заповнили,тільки задоволених від перегляду напевно одиниці. наш глядач сміявся там де це було "неуместно" /коли у актора зацепилася сорочка за мікрофон./ ну і звичайно розмови по телефону, і між собою, заважають. Щодо вистави, мені дуже сподобалась гра актора, дуже. Не хочу ображати наших акторів, але він грає так живо - захоплююча міміка, тембр голосу, вимова. люблю такі вистави, вистава-роздум... Р.S. вибачте за лаконічність, але це треба слухати та споглядати
laska Опубліковано 16 Березня, 2012 в 21:35 #418 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 21:35 Чого мовчимо? Невже ніхто не ходив на прем'єру?Не змогла пропустити, тому і не можу не поділитись."Три ідеальні подружжя" (Анатомія зради) Комедія пристрасті в ритмі танго.Від першої дії була просто в захваті. Емоційно, жваво і потужно зав'язувався сюжет. Танго виглядало кайфово.Традиційно сподобалась гра Органісти та Якимчука, а особливо заразив Зінчук! Браво!А от друга дія якось не пройняла і не підтримала весь запал першої дії. Органіста виглядала неприродно, чи то з партнером не спрацювались. Єрмакович, пардон, не вразив. Були моменти коли здавалось що ось-ось він розкривається і запалює, але це були миттєвості. Одним словом, головний герой - мачо, не був мачо на повну, відчувалась його невпевненість. Можливо ще просто не відшліфовано. Хоча, переглядаючи другий склад, думаю Сичук справиться, оскільки Дон Жуан з нього вийшов чудовий.Щодо інших, то хотілось більшого розкриття всіх героїв сюжету. Дмитро Мельничук мені виглядав мляво в ролі професора, хоча був момент коли пройняв і публіка аплодувала. А Наталія Мельничук, гру котрої я обожнюю, взагалі не було розкрито.А загалом, театр тішить, декорації, музичний супровід, костюми і смислове навантаження дає естетичну насолоду і інформацію для роздумів.
_sergius Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:29 #419 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:29 "Три ідеальні подружжя" (Анатомія зради) Комедія пристрасті в ритмі танго.Сьогодні були з дружиною на цій виставі. Пишу ще під емоціями.Цікавий сюжет в оригінальному виконанні. Танго заслуговує окремої уваги. Ну і Хорхе у виконанні Ігора Зінчука - це просто супер, 12 балів!Друга дія повністю змінює обличчя постановки. Тут відкидаються комедійні моменти першої частини, тут вже потрібно пройнятись почутим і побаченим на сцені і зрозуміти. Як на мене, якщо в першій дії Ферран постає як суто негативний персонаж, то надалі однобока картина стає не такою вже й зрозумілою. Можна прослідкувати навіть деякі паралелі між Печоріним із "Героя нашого часу" Лєрмонтова.
Микола Тарасенко Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:36 #420 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:36 Друг мій ходив на виставу під назвою ''Криза''. Думаю і собі піти (от тільки уточнити, коли вона в програмі). Варто чи ні?Наперед дякую.
_sergius Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:38 #421 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:38 Коли не знаю, а те що варто, то тут без сумнівів. Навіть треба. Слідкуйте за анонсами на сайті театру.
Микола Тарасенко Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:48 #422 Опубліковано 18 Березня, 2012 в 20:48 Дякую!
JEK Опубліковано 21 Березня, 2012 в 17:44 #423 Опубліковано 21 Березня, 2012 в 17:44 "Три ідеальні подружжя" (Анатомія зради) Комедія пристрасті в ритмі танго.Сьогодні були з дружиною на цій виставі. Пишу ще під емоціями.Цікавий сюжет в оригінальному виконанні. Танго заслуговує окремої уваги. Ну і Хорхе у виконанні Ігора Зінчука - це просто супер, 12 балів!Друга дія повністю змінює обличчя постановки. Тут відкидаються комедійні моменти першої частини, тут вже потрібно пройнятись почутим і побаченим на сцені і зрозуміти. Як на мене, якщо в першій дії Ферран постає як суто негативний персонаж, то надалі однобока картина стає не такою вже й зрозумілою. Можна прослідкувати навіть деякі паралелі між Печоріним із "Героя нашого часу" Лєрмонтова.Підтримую. Також був на цій виставі з дружиною та друзями. Дуже сподобалася, парвда мій колега першу дію проспав...не через те що вона не цікава, а через те що дві ночі перед тим не спав. Ну звичайно на емоціях ми йому все пересказали і показали))) Рекомендую піти.
tolik79 Опубліковано 27 Березня, 2012 в 12:32 #424 Опубліковано 27 Березня, 2012 в 12:32 з Міжнародним Днем Театру!
laska Опубліковано 27 Березня, 2012 в 14:53 #425 Опубліковано 27 Березня, 2012 в 14:53 tolik79, я таки здогадалась хто Ви Прийміть персональні вітання з професійним святом. Нехай Мельпомена ніколи не залишає Вас, яскравих і цікавих ролей, заповнених залів, визнання глядачів і шани від держави.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.