Перейти до змісту

Пам'ятник Кузьмі в Луцьку відкрили

kotykS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

по фото здається, що лажа, особливо кривий мікрофон і мала схожість рис.

напевно, перед виборами хтось вирішив підмалюватись,

як на мене, краще нічого не робити ніж таке, була б людина маловідома чи жила 100 років тому, може б і ніхто нічого не помітив, а так халтурка.

Опубліковано

Мікрофон робить з памятника якусь дешеву підробку. Не знаю чому но ця деталь мега фігова.

Опубліковано

лажа, на виході - незрозумілий ковбой, з непропорційно широкою головою, скульптору(ам) дізлайк..:(

Опубліковано

по фото здається, що лажа, особливо кривий мікрофон і мала схожість рис.

напевно, перед виборами хтось вирішив підмалюватись,

як на мене, краще нічого не робити ніж таке, була б людина маловідома чи жила 100 років тому, може б і ніхто нічого не помітив, а так халтурка.

на жаль, на фото мікфрофон вийшов рівнішим, ніж він виглядає в реальності....

Опубліковано

Скульптор - Ірина Дацюк

Мені пропорціями тіла відразу нагадало скульптуру Шишка. Щось так і подумалося про одного і того ж скульптора

Опубліковано

Скульптор - Ірина Дацюк

Мені пропорціями тіла відразу нагадало скульптуру Шишка. Щось так і подумалося про одного і того ж скульптора

та знов дрібниця, яка все руйнує… в Шишка – окуляри, в Кузьми – мікрофон :dont:

Опубліковано

Сподіваюсь цього скульптора не допустять більше до пам'ятників. Особливо до Бандери... а то не хочу більше фрік статуй в місті.

Опубліковано

таке враження, що скульптор під час створення пам'ятника Кузьмі думала про Цезаря, Сократа,Платона, Арістотеля чи ДОКа з "назад у майбутнє".

а мікрофон 100% пломбір...

Опубліковано

таке враження, що скульптор під час створення пам'ятника Кузьмі думала про Цезаря, Сократа,Платона, Арістотеля чи ДОКа з "назад у майбутнє".

і про Ньютона з фізичного кабінету :_07:

Опубліковано

і про Ньютона з фізичного кабінету :_07:

о! я все думав, на кого цей пам'ятник схожий. точно!

fUPVZ.jpg

Опубліковано

Рідко коли критикую творчість чи архітектуру, але це, блін, реально лажа... Той мікрофон і та поза... вибачайте за матюк, але то кобздон якийсь вийшов!!! невже не було якихось прикольніших образів? на мій, зовсім не творчий розум, можна було його зобразити драйвовим чуваком, який показує "рокерську козу", а не, бляха, ніби він читає вірші на літературному вечорі тим кому за 70

Опубліковано

таке враження, що скульптор під час створення пам'ятника Кузьмі думала...

судячи з того як її "роботи" пропихають по місту то скоріше не думала а ****** тому хто приймає рішення

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...