Перейти до змісту

[ОБЕРЕЖНО ШАХРАЇ] оголошення про здачу квартири

MonterreY

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня - сьогодні сталася така історія - знайшли на Olx оголошення що здається квартира ( здавач представився Назаром). зателефонували, домовилися про зустріч. і тут починається "кіно" - перезвонює цей Назар: я тут в в машині колесо пробив - міняю, буду за пів години. через 5 хв. перезвонює : я немаю грошей на рахунку для того щоб зв"язатися з....тут почався "бред про машини в польші і про купу грошей які він начебто втратить" - поповніть мені на 100-200 грн телефон. це уже було ясно що це РОЗВОД.

Говорить дуже красиво - про квартиру, про те що живе закордоном ( оголошення за яким телефонували уже видалено)

телефони з яких телефонував : 0980379448 та 0986811320.

Опубліковано

вже було тут таке.

Так, точно, вже хтось писав таку про точно таку саму схему разводу. Напевно місяць чи два тОму.

Опубліковано

я колись писав в мене так жінку розвели, десь рік півтора назад, черги Польща, машина колесо, щось в нас хотів тіпа купити , не пам'ятаю вже що, може авто ми тоді продавали....

В підсумку перерахувала йому 50 грн.

:-(

я колись писав в мене так жінку розвели, десь рік півтора назад, черги Польща, машина колесо, щось в нас хотів тіпа купити , не пам'ятаю вже що, може авто ми тоді продавали....

В підсумку перерахувала йому 50 грн.

:-(

Опубліковано

На олх цей тип представляєтьс назаро, філіпом, родіоном. В описі дуже гарна квартира за нихьку ціну.

На олх цей тип представляєтьс назаро, філіпом, родіоном. В описі дуже гарна квартира за нихьку ціну.

Опубліковано

Зараз багато такого на олх є. В різних розділах помічала речі, які вартують нереально привабливу ціну, а в ітозі, коли дзвониш чи пишеш - тільки з передоплатою продаються :) ну хоча б за доставку.... ну хоча б 50 грн скиньте.

Опубліковано

Зараз багато такого на олх є. В різних розділах помічала речі, які вартують нереально привабливу ціну, а в ітозі, коли дзвониш чи пишеш - тільки з передоплатою продаються :) ну хоча б за доставку.... ну хоча б 50 грн скиньте.

передплату багато хто вимагає - бо буває покупець не забирає товар, тоді ви оплатите доставку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...