Перейти до змісту

За яку суму ви погодились би проголосувати за певного кандидата, чи партію?

Nokian

102 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Перевірте себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не погодився б за суму менше міліона грн (0 голосов [0.00%])

а таке можливо?)) воздєржусь поки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не погодився б за суму менше міліона грн (0 голосов [0.00%])

а таке можливо?)) воздєржусь поки

Тю, можливо,щей як можливо))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо,щей як можливо

Де каса? :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це з розряду: за яку суму ви б хотіли щоб вас трахнули?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо,щей як можливо

Да сарказм)) з нотками фантастики!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти як думаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да сарказм)) з нотками фантастики!

Поньяв, я теж прикалуюсь... :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТЦ Ювант, номер бутіку не скажу, шукайте будку з мобілками десь по центру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За яку суми ви погодились би проголосувати за певного кандидата, чи партію?

• 100 грн
  • 300 грн
  • 500 грн
  • 1000 грн
  • 2000 грн
  • 5000 грн
  • 10 000 грн
  • чисто гіпотетично за 100 000 грн
  • не погодився б за суму менше міліона грн

Тобто варіант "ідітє нах, я не продаюсь" взагалі не розглядається? А потім кацапи кажуть, шо "всє хахли прадажниє, сколька іх от мабілізациї в расіє прачюцца" і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто варіант "ідітє нах, я не продаюсь" взагалі не розглядається?

Я теж про це подумав:

Принциповість - нах, совість - нах.

Гроші не пахнуть.

Візьму, а проголосую як захочу.

А я що, один такий?

А хто взнає?

Мда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто варіант "ідітє нах, я не продаюсь" взагалі не розглядається?

Да, точно, нокіан не врахував, що в його голосувалці захоче взяти участь топ-менеджмент Укроп-банка. Але не думаю, що це сильно б змінило загальні результати у відсотках )))

Мда...

Щось я заплутався. Так можна брати чи ні? Чи одним можна (як в сусідній темі, бо це ж не для себе, це щоб іншим "було комфортно), а другим зась? Якщо візьму і передам "грінпісу" - це теж буде неправильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які всі правильні))))))

13313227482721.jpg

на дивані)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонуйте !

аватарка до повідомлення підходить))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто варіант "ідітє нах, я не продаюсь" взагалі не розглядається? А потім кацапи кажуть, шо "всє хахли прадажниє, сколька іх от мабілізациї в расіє прачюцца" і т.д.

Та поскільки нереально , щоб хтось давав 100 000 за ваш ,,безцінний голос,,- то я не продаюсь підходить під цю планку.

Також не голосувати , теж підходить під непродажність.

Хто хоче заявити про свою повну непідкупність- просто пише тут відкрито.

Ну а хто хоче більш менш чесно оцінити себе- АНОНІМНО вибирає суму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, точно, нокіан не врахував, що в його голосувалці захоче взяти участь топ-менеджмент Укроп-банка.

Мурзік (дуже спокійно): Ви хотіли пошуткувать, але у вас не вийшло. <...> Я теж, шановний, міг би запитать – чи не надоїло вам цілий день борсатись в чужому калі, але як бачте, я цього не роблю. © Лесь Подерв’янський. Казка про рєпку, або Хулі не ясно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іпать, які всі прожжоні циніки *sarcasm*. Задовбали, чесно, потім жалітись, чого так хреново живемо, Людвіги Арістарховічи.

А чо? Можете і гречки взяти - потім голубів погодувати з горобцями, грінпісОвці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, погодься, що жалітись із 100 тис в кармані якось цікавіше?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мурзік (дуже спокійно): Ви хотіли пошуткувать, але у вас не вийшло. <...> Я теж, шановний, міг би запитать – чи не надоїло вам цілий день борсатись в чужому калі, але як бачте, я цього не роблю. © Лесь Подерв’янський. Казка про рєпку, або Хулі не ясно?

Африкан Свиридович. Така вже в нас робота. І потім кал – це цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, кому як: кому взяти гроші і нічо, кому кашкі-малашкі, а кому і кобила нєвєста....

Не хочу тут зайвий раз нотації писати/читати, боротись з вітряками, але менталітет - ето наше фсьо.... А потім приїжджаємо до Європи і дивуємось: а чого в них так, а в нас - погано? А того: там гривночка, а там пакетик з гречечкою шарудить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задаючи таке запитання, не бийте себе в груди дорікаючи на менталітет, нашенських людей, погано живемо і т.д.

Інтерес різний у всіх..хтось задумується над вибором який буде максимально суспільнокорисним( громадяни розвинутих та цивілізованих країн)..в нас то пальцем в небо тицьни і на гівно натрапиш-вибору то немає як такого...

А хтось цікавиться за скільки ближній віддасть все на благо "ринковій економіці" з максимальною вигодою для себе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання перетворюється в таке собі "за скільки грошей я б зходив на вибори ?" :) за 1к зходив би, чьо нє... на дорозі не валяються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би тему назвав так:

За яку суму, Ви готові поміняти перерішню жопу на повну жопу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗЫ Скільки живу, не разу ще не приймав участі в цих "демократичних" голосуваннях, і поки що не жалію про це, скільки памятаю завжди були одні мудаки у списках а щоб варіант "ні за кого" не було, судячи з розповідей.

hO4XAS-Mz7I.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аморальність суспільства - головна опора аморальної влади. Коли путін вводив війська він не сприймав навіть можливості створення опору аморальними, дезорієнтованими людьми. Суспільство виявилось не настільки аморальним як про це інформували. Десятки тисяч людей з правильними речами в мозгах - країна врятована, подальший наступ втратив сенс. Все аморальне, аморфне, безпринципне захоплено і знищено - розчинилось не залишивши і сліду після себе. Аморальне шоу шустера транслює на всю країну думки найаморальніших потвор, що ввійшли в топ найаморальнішої, найбезпринципнішої політики світу. Він транслює їх успішність і правильність вибраного шляху. Тільки у нас аморальна людина сміливо дивиться вам в очі, бо та аморальність сороміцьки прикрита іншими словоформами, стала стилем життя успішних людей.

Нас вже не мало б бути, ми мали розчинитись в ордах зелених чоловічків, піднести триколор над нашими будинками, поначіпляти георгіївських стрічечок і тішитись приналежністю до вєлікой імперії - політики були до цього готові, олігархи вже прикидали частку баришів, що отримають з такої вигідної трансакції. Не склалось бо є виродки аморального суспільства, які ще зберегли в собі розуміння того, хто ж така людина.

Пройшло тільки півтора року і прихильник аморального президента-потвори виставляє на огляд тему-діагноз нашого суспільства, фактично смертельний вирок.

Ми були втрачені і знищені ще до вводу військ, ми були пропащими рабами, і єдиним виходом було втікати звіци - в цьому був єдиний спосіб виховати психічно здорових людей. Але відбувся Майдан, Майдан на якому всі українці відчули що таке моральність, принциповість - що тільки такі речі роблять з тебе людину, для більшості рабів це було откровення, люди змінювались на очах. На Майдані зародились нові для багатьох поняття: Україна, держава, народ. Моральність огорнула тисячі людей і вони стали бастіоном через який до нас не зміг проламатися найстрашніший ворог. Моральність - це те що врятувало нас з вами в реальному часі від повного знищення і сплюндрування.

Все заспокоїлось, притихло і знову почало потихеньку вилазити аморальне і так "ти що дурніший за інших", "всі крутяться як можуть", "життя не легке треба виживати"...

Символічно що таку безпросвітно темну тему виклав апологет Петра Олексійовича, який ще рік тому закликав вмирати за цю святу людину і розтерзати кожного хто не підтримує його непросту, часто незрозумілу політику. Значить прогрес на ліцо. Правильним шляхом йдемо товаріщ Нокіан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...