Перейти до змісту

Євробачення-2016

Panek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 хвилин тому, YouRich сказано:

Коли дивлюся такі шоу, завжди жалкую, що я не в тій студії...на їхні закідони відповів би десятьма своїми. Їм же нема там кому роти позакривати....

Ось купив сьогодні:

6885.970x0.jpg

• Відповідей 223
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Трохи жесть, коли практично в кожному питанні запит: "чи будемо ми безпечні в Україні". Це велике питання, враховуючи що фактично немає правоохоронних органів. А там же приїдуть не тільки фани і болільники, а й купа лгбт.

Опубліковано
14 минуты назад, Cherman сказал:

Та перед Євро-2012 теж боялись, а вийшло все досить нормально, і не було ніяких інцидентів.

в тому то і справа, що перед євро не було всього того що сталося вже після євро...

ромаха правий, шо заважає росії нарядити своїх собак за пару $ під наприклад правий сектор шоб ті відмудохали лгбт туристів? Тим більше коли це все буде в прямому ефірі як завжди випадково опинившихся на місці події кореспондентів лайф нюс? Я чомусь не сумніваюсь шо провокацій і подібних акцій буде дофігіще. Рівень безпеки в нас дійсно нижче плінтуса... а особливо "переживаю" за панаєхавших кримнашів 

Опубліковано
5 годин тому, yura-patriot сказано:

Розбудив дружину і малу,вони "бідолагі" не витримали і заснули,кажу що є перемога,а вони з просоння не вірять))) думають що я дурю,уявляєте їхні личіка з ранку,я балдєю))

Я також заснув, думав не бачити нам 1-го місця. А Джамала молодець і володіє українською і має україномовні пісні, і  це при тотальній русифікації.

Опубліковано
17 минут назад, zaHARE сказал:

Думаю,що провести  Євробачення 2017 у Львові-реально.

Чому у Львові - в Ялті!!!

Опубліковано

Вони вчора вже грозились що приїдуть всім стадом. Наші владоможці не були готові до перемоги, а москаляки зробили все можливе. Підозрюю що з колосальною підтасовкою мобільних дзвінків. Кажись Україна по дзвінках їм поставила найбільше, дякуючи мтс і київстару. Ми так і не побачили промову вови путіна перед хлопчатопаперовим насєлєнієм. А воно мало бути, якби не Україна і австралія)

Опубліковано
On 28 лютого 2016 р. at 12:50, Zheny@ сказано:

Мало того - туди їде джамала....

Джамала - гринджола...

Чергове позорисько і фіаско.

Краще б поїхали The Hardkiss!

On 28 лютого 2016 р. at 13:01, Zheny@ сказано:

Я також дивився відбір.

І так моя думка - що Джамала навіть у 10-ку не увійде.

Не всі прогнози збуваються...

Опубліковано
1 година тому, drap сказано:

нада будет киселёва сёня глянуть :lol:

Цікаво як вони будуть вести трансляцію з України наступного року :) Там же ж скрізь фашисти згідно методички :)

Опубліковано

Сан-Марино, Грузія, Боснія та Герцоговина, Данія, Молдова, Латвія, Ізраїль, Сербія, Македонія, Польща, Словенія.

Журі цих країн поставило найвищі бали Джамалі.

Сербія завжди підтримувала кацапів - те що відбулось - шок;

Данія - одна з найконсервативніших, найєвропейськіших країн - шок, просто нереальний шок - колосальне визнання;

Сан-Маріно з крутим всім відомим репером - це просто фантастика!)))

Боснія та Герцоговина, Македонія, Словенія - ну це неймовірно, там дуже сильні кацапські впливи, як так сталось я немаю розуміння - фантастика;

Ізраїль - не треба було кацапам кіпішувати біля його кордонів - ці пацанчики нічого не забувають)))

Грузія, Польша, Молдова і Латвія - слава Богу що ми з вами дружимо!

Чуваки які відеоряд робили - мегакрутий відеоряд.

http://frontpictures.com/ua

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...