Перейти до змісту

проблема з пилососом Zelmer

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Через 2 роки користування виникла наступна проблема- черз 30-60 секунд роботи потужність пилососа падає до мінімуму.Через пів години простою,знову працює 30-60 секунді падає потужність.В чому може бути проблема?Фільтри всі почистив.

Опубліковано

Вімкни двигун напряму (мимо електронного управління, буде повна потужність). Якщо проблеми не спостерігатимуться - дивись ляктроніку. :_02:

Опубліковано

дивно що за 2 роки ще потужність збереглася

я уже шукаю де б фільтра подешевше купити бо настав той час що не чиститься і не миється повітряний HEPA

а через нього потужність сильно падає

Опубліковано

я уже шукаю де б фільтра подешевше купити бо настав той час що не чиститься і не миється повітряний HEPA

Це який?

Опубліковано

У мене Вже третій рік, потужність падає лише тоді коли забивається колба)))

Колись купупва круглий фільтр (вкручуєтсья в колбу) по 90 грн., потім бачив у Ельдорадо за 85 такий же.

Опубліковано

Це який?

це той що повітря на виході чистить і вартує падла до мого майже 600 грн

його типу можна чистити, але не безкінечно

доречі, ТС написав би модельку апарата бо вони ж різні є і проблеми різні можуть бути

Опубліковано

Через 2 роки користування виникла наступна проблема- черз 30-60 секунд роботи потужність пилососа падає до мінімуму.Через пів години простою,знову працює 30-60 секунді падає потужність.В чому може бути проблема?Фільтри всі почистив.

Спробуй вмикати пилосос виймаючи по черзі фільтри, так зможеш вичислити який фільтр тобі жити не дає, якщо справа взагалі в фільтрі. Потужність падає під час прибирання чи просто роботи в холосту? Модель варто вказати.

Опубліковано

доречі, ТС написав би модельку апарата бо вони ж різні є і проблеми різні можуть бути

вроді Zelmer 2750

потужність падає навіть при роботі в холосту.

Опубліковано

Мій походу десь 180, якщо то не стара ціна. Бо схожа фігня і по 800 уже..

Хоча, я свій мию 1 -2 рази на рік.

Помив ,витрусив - поклав сушитися на ніч на батарею зимою, або на балкон в жару влітку.

Опубліковано

Хоча, я свій мию 1 -2 рази на рік.

Помив ,витрусив - поклав сушитися на ніч на батарею зимою, або на балкон в жару влітку.

ХЕПА фільтри не бажано мити, навіть якщо вони вологостійкі, пил з водою - як будівельний розчин "замуровують" пори, фільтр перестає працювати, після цього лише заміна. Але якщо все ж таки вирішив мити фільтр, то сушити треба при кімнатній температурі, на батареї і на відкритому сонці не варто.

Опубліковано

я коли купував то теж думав зекономити і взяти варіант з циклоном, але і на форумах писали і сервісники казали що через рік два починає слабше тягнути і не лікується дешево, тому доклав до аква

але не знаю наскільки то правда і полюбе є люди в яких циклони служать по 5 років без чиски :) но на собі перевіряти не став

Опубліковано
ХЕПА фільтри не бажано мити, навіть якщо вони вологостійкі

Philips FC8732. В баку стоїть циліндричний HEPA10. Мию щотижня протягом 6-ти років. Жодних проблем.

Опубліковано

HEPA для порохотягу Philips на розетці коштує 440 грн. http://bt.rozetka.com.ua/philips-fc-803801/p283410/

Але, на мо думку, цей фільтр потрібно для алергетиків і для вловлювання різних бактерій.

Опубліковано

Виробник рекомендує його міняти кожних 6 місяців

Рентабельність аксесуарів - ось істинна причина таких рекомендацій. Повторюсь, що жодних проблем не має: сила всмоктування не впала, на виході повітря чисте.

Опубліковано

Рентабельність аксесуарів - ось істинна причина таких рекомендацій. Повторюсь, що жодних проблем не має: сила всмоктування не впала, на виході повітря чисте.

Так я тебе ні в чому й не переконував. :)

Опубліковано

коли прийшла пора, просто викинув НЕРА фільтр. Маю надію що в воді осідає основна частина бруду, а того що виходить в повітря не більше ніж в звичайному пилососі з мішком :) Зате пилосос мов озвірів, тягне все шо в зоні досяжності.

Опубліковано

Зняв НЕРА фільтр.Те саме,пропрацював 2 хвилини і тягя впала до 1-ї позначки

Що за позначки? Індикатор заповнення пилозбірника? Зазвичай вони механічні і показують рівень лише під дією тиску повітря. Якщо індикатор саме такий, то значить щось таки заважає руху повітря. Конкретно цю модель не знаю, але в більшості пилососів фільтрів декілька. Спробуй вийняти усі і дай поробити, без шлангів, труб і щіток, самій тушці пилососа.

Опубліковано

Що за позначки? Індикатор заповнення пилозбірника?

Ні.

Це індикатор потужності. І вона ,походу, виставляється. Він там типу має градацію. Від 0 (викл) потім 1 2 3 4 5 (чи як в кого).

типу так:

record_818618212.jpg

І в чоловіка він з максимуму 5(4) через 2 хв - падає до позначки 2.

Опубліковано

Зняв НЕРА фільтр.Те саме,пропрацював 2 хвилини і тягя впала до 1-ї позначки

Що за позначки? Індикатор заповнення пилозбірника? Зазвичай вони механічні і показують рівень лише під дією тиску повітря. Якщо індикатор саме такий, то значить щось таки заважає руху повітря. Конкретно цю модель не знаю, але в більшості пилососів фільтрів декілька. Спробуй вийняти усі і дай поробити, без шлангів, труб і щіток, самій тушці пилососа.

Всі фільтра вийняв,шланг від'єднав-з позначки 5 падає до позначки 1.Тобто те саме.(((

Опубліковано

Всі фільтра вийняв,шланг від'єднав-з позначки 5 падає до позначки 1.Тобто те саме.(((

Якщо падає виставлена вручну потужність, то фільтра тут ніяким боком - 100%, це електрика-електроніка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...