Перейти до змісту

Партія УКРОП

Festy30

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, що думаєте про цю партію?

Зараз у них з"їзд

http://espreso.tv/stream

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черговий бізнес проект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100%, люди там сумнівні дуже є, розказували мені, що партія фуфло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Політичний проект Коломойського під управлінням Корбана-гречкосія) Виставляють себе як опозиційна до влади партія, типові популісти, розкидаються баблом і гучними гаслами. Бабулькам подобається.

Суть недопартії в одній картинці:

0a12b311fa653b3fab0361172e50b5a8.i600x600x519.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам хотів виставити як вони за гречку купували людей...але й люди у нас в більшості тупе стадо.Чого бідні , бо дурні, а чого дурні , бо бідні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УКРаїнська Олігархічна Партія. ©не моє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув на фронті нашивки укроп хлопці зривали коли узнали про реєстрацію партії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вони вже заіпали!!! Ті партії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув на фронті нашивки укроп хлопці зривали коли узнали про реєстрацію партії

Шкода, що є виродкі які взяли готовий лозунг...для багатьох ті нашивки були більше ніж слова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця тепер в Укропі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, значить бути Луцьку укропським містом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех ... а як же не хочеться аби невігластво знову перемогло здоровий глузд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нікада!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо палиця і укроп виграють вибори в Луцьку, то мені буде дууууже соромно за лучан...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пару дитячих майданчиків зроблять своє діло ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хрєновий хід - назвати партію укропом. Конопля веселіше і за них я б проголосував)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо палиця і укроп виграють вибори в Луцьку, то мені буде дууууже соромно за лучан...

Чи то вперше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно філатов постійно бухає а цей що робить? Про підора то не я писав

COu9lR2UwAEIt0N.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер стає зрозуміло чого Ігор був досить непублічним як політик, депутат. Його реально не можна допускати до відкритих відеоефірів. Занадто швидко відкривається його хижа сутність. Чим займаються його технологи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нікада!

Када, када

У Луцьку відбулася ІІ позачергова конференція Волинського УКРОПу

Голова Волинської регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов наголосив, що бла-бла-бла

РУБЛЬОВ В'ЯЧЕСЛАВ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Народився 25 лютого 1979 року в місті Луцьк Волинської області.

У 1986 році пішов у перший клас середньої школи №1 міста Костопіль.

Після закінчення дев’яти класів у 1994 році вступив до Костопільського медичного училища, яке у 1997 році закінчив.

З 1997 по 2002-й рік навчався у Волинському державному університеті імені Лесі Українки.

У 2002 році закінчив Волинський державний університет та здобув кваліфікацію біолога, викладача біології.

З 2006 по 2008-й роки навчався у Інституті підвищення кваліфікації Державної служби зайнятості.

У 2008 році закінчив Інститут підвищення кваліфікації Державної служби зайнятості та здобув кваліфікацію менеджер-економіст.

З квітня 2001 по листопад 2003-го року працював на посадах спеціаліста І категорії, пізніше провідного та головного спеціаліста Костопільського районного центру зайнятості.

З травня 2004 року - головний спеціаліст Волинського обласного центру зайнятості.

З серпня 2004 по березень 2013 року – заступник начальника відділу статистики, моніторингу та прогнозування Волинського обласного центру зайнятості.

З березня 2013 року - начальник Луцького міського відділення Пенсійного фонду України.

Член партії ВО «Батьківщина» з 2008-го по вересень 2012-й рік.

Інформація із сайту Твій місцевий депутат

vcDf.jpg

5 вересня на засіданні сесії облради було озвучено, що депутат вступає у групу "Патріоти Волині"

3 вересня 2013 р. вийшов із фракції ВО «Батьківщина» та депутатської групи «Патріоти Волині».

Номінація «Нове ім’я року» – начальник Пенсійного фонду України в місті Луцьку, депутат Волинської обласної ради Рубльов Вячеслав Володимирович.

Вячеслав Рубльов – понад вісім років дієвий громадський діяч у молодіжній політиці, займав керівні посади у молодіжних громадських організаціях, брав активну участь у семінарах-тренінгах та наукових конференціях, організованих Фондом Конрада Аденауера та Фондом Едуардо Фрея. У листопаді 2010 року обраний депутатом Волинської обласної ради. Секретар постійної комісії з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Із червня 2012 продовжив депутатську роботу у постійній комісії з питань екології та раціонального використання природних ресурсів. З новою силою ім’я Вячеслава Рубльова зазвучало в березні 2013 як начальника управління Пенсійного Фонду України в місті Луцьку. За час роботи на новій соціальній ниві зарекомендував себе як досвідчений керівник великого колективу. Дипломатичністю, тактовністю та щирістю здобув повагу та шану серед клієнтів та працівників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер стає зрозуміло чого Ігор був досить непублічним як політик, депутат. Його реально не можна допускати до відкритих відеоефірів. Занадто швидко відкривається його хижа сутність. Чим займаються його технологи?

От як все по Фрейду вилазить.

Може ДО ВЛАДИ його не можна допускати?

ім’я Вячеслава Рубльова зазвучало в березні 2013 як начальника управління Пенсійного Фонду України в місті Луцьку. За час роботи на новій соціальній ниві зарекомендував себе як досвідчений керівник великого колективу. Дипломатичністю, тактовністю та щирістю здобув повагу та шану серед клієнтів та працівників.

На днях затримали з міліонними хабарями голову служби занятості України.Найвищого начальника цього Рубльова.

Це не з нього струмочки збиралися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...