Перейти до змісту

Сирія

Mykola81

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 01.03.2020 в 08:34, case_l сказав:

вкрасти гроші - це коли купуєш сам у себе на ленінській кузні чи в богдані

з турками такий фокус не вийде

Показати  

Та ладно, в бариги на кожен випадок схемка продумана. Через якусь прокладку купляти, чи ще щось.

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 01.03.2020 в 08:47, Віталій СК сказав:

Та ладно, в бариги на кожен випадок схемка продумана. Через якусь прокладку купляти, чи ще щось.

Показати  

турки би пішли на угоду з прокладкою?

Опубліковано
  В 01.03.2020 в 08:05, Alex S сказав:

Вірити кацапу по відео,  то все одне що вірити повії про її цноту.Може й працюють турецькі безпілотники, та по військам Асада.А картинку кацапи робити вміють швидко.Я мав на увазі про повноцінний удар по базі в Хімімін,  по тій базі де дислокуються ті сухарі ,які вальнули турецьку військову колонну.Нічого не буде ,от побачиш.Море подешевшати може ,бо для кацапур, знову можуть Туреччину на якийсь час прикрити до відвідин.

Показати  

Та при чому тут відео кацапа, яке виложив case_l, я про відео що самі турки виложили. 

А розносити базу в Хмеймімі турки не будуть, тут я згідний, принаймні, поки що не будуть. Бо в НАТО Ердогану пояснили, що напад на Турцію НЕ в Турції, не прирівнюється до нападу на НАТО. Плюс Ердогана давно шукали повод провчити за купівлю в кацапів с400. Тим не менше в Ердогану є яйця і можливість піти навіть проти Путіна в Сирії.

Опубліковано
  В 01.03.2020 в 06:46, case_l сказав:

народ, чи ти думаєш бомбардування  міст авіацією це норм?

Показати  

Звичайно що це не норм. І, до речі, нічого не нагадує?

Тільки чого ви думаєте що у Сирії абсолютно всі проти Асада? Є і багато за. Тим і страшна громадянська війна.

В 01.03.2020 в 06:33, case_l сказав:

Турки зайшли лише після сотень тисяч жертв і не є причиною війни.

Показати  

Це взагалі то називається ІНТЕРВЕНЦІЯ. І вони не перші під таким приводом вирішили погріти руки. Всі їх дії у Ідлібі прямо таки до болю нагадують дії російських окупантів на Донбасі. Ті також під приводом захисту нібито страждаючого населення вже шостий рік поспіль ведуть війну проти нас. 

Опубліковано
  В 01.03.2020 в 15:26, Electronshik сказав:

Це взагалі то називається ІНТЕРВЕНЦІЯ. І вони не перші під таким приводом вирішили погріти руки. Всі їх дії у Ідлібі прямо таки до болю нагадують дії російських окупантів на Донбасі. Ті також під приводом захисту нібито страждаючого населення вже шостий рік поспіль ведуть війну проти нас. 

Показати  

Турки зайшли набагато пізніше, коли в Сирії все почалось, на Донбас капаци зайшли і самі все почали. Різниці не відчуваєш? 

Опубліковано

Як звикли казати рускіє: "принуждение к миру" - турецькі війська збили 2 сирійських /чи російських/  бомбардувальника СУ-24 і розбомбили військовий аеродром.

https://hromadske.ua/posts/turecki-vijskovi-zbili-dva-vijskovi-litaki-v-provinciyi-idlib-ta-znishili-aeroport-v-aleppo-anadolu

Опубліковано
  В 01.03.2020 в 17:57, case_l сказав:

ні, ми їх не робимо, 

Показати  

Ти ж не уточнював модель, а під словом "таке" можна і просто безпілотник розуміти.

Цитата

і то тільки двигуни

Показати  

Це і є робимо разом.

Опубліковано
  В 01.03.2020 в 15:26, Electronshik сказав:

Звичайно що це не норм. І, до речі, нічого не нагадує?

Тільки чого ви думаєте що у Сирії абсолютно всі проти Асада? Є і багато за. Тим і страшна громадянська війна.

Показати  

Там там такий коктейль, що не розбереш

- курди, які давно воюють з турками і зараз їх підтримують кацапи і асадити.Курди - це якраз аналог нашим данбасятам і тут Туреччина працює на випередження, щоб ДНР-ЛНР не повторились на їхній території

- мільйони біженців, яких треба кормити і повернути назад, перед цим зачистивши територію і створивши умови.

і т.д. Ще багато чого такого, що ми й не знаємо і не потрібно забувати, що в Ердогана теж царські замашкі. І без власного інтересу він би ніц не робив би.

Опубліковано
  В 02.03.2020 в 21:50, Cherman сказав:

Прикольно, народ зі своєю мовою та культурою, тисячолітньою історією - аналог домбасят. Завелика честь для "кормільців України".

Показати  

Я мав на увазі, що вони хочуть відтяти свій кусок території. 

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 10:08, zaHARE сказав:

Я мав на увазі, що вони хочуть відтяти свій кусок території. 

Показати  

Те саме курди могли казати про нас, українців, коли був СРСР.

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 10:26, Electronshik сказав:

Те саме курди могли казати про нас, українців, коли був СРСР.

Показати  

І що? Я написав одну з причин заруби Ердогана в Сирії. І це факт.

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 10:20, Cherman сказав:

І, це цілком логічно. Тут, скоріше, Турція, як колишня імперія, виступає у ролі рашки.

Показати  

Ну так я і написав, що в Ердогана царські замашкі

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 10:49, zaHARE сказав:

в Ердогана царські замашкі

Показати  

Та я дивлюсь останніми роками щось це модно стало в колишніх імперій проявляти царські замашки.

Хто там наступний за "былое величие" почне ностальгувати ? Римляни ? :D Британці за колоніями засумують ? О, і вишенька на торті - татари з монголами вступлять в альянс щоб...

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 14:50, SergLutsk сказав:

Та я дивлюсь останніми роками щось це модно стало в колишніх імперій проявляти царські замашки.

Хто там наступний за "былое величие" почне ностальгувати ? Римляни ? :D Британці за колоніями засумують ? О, і вишенька на торті - татари з монголами вступлять в альянс щоб...

Показати  

Ми також колись були Київською русью. При бажанні можна натягнути хай не на велику, але таку собі середню імперію з тисячолітньою історією. Було б бажання )

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 15:34, weldermaster сказав:

Ми також колись були Київською русью

Показати  

Що таке-*були*? Іранці до сих пір себе нащадками персів вважають.І там не має слова *були*,.Так і в нас має бути.

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 16:56, igrok сказав:

Що таке-*були*? Іранці до сих пір себе нащадками персів вважають.І там не має слова *були*,.Так і в нас має бути.

Показати  

То що тепер, маємо білорусь, прибалтику, тьму-таракань /московію/ від загарбників звільняти? Перше - чи вони захочуть жити в Україні з нашими ЗП і пенсіями, друге - чи не тонка кішка?:rolleyes:

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 15:34, weldermaster сказав:

Ми також колись були Київською русью. При бажанні можна натягнути хай не на велику, але таку собі середню імперію з тисячолітньою історією. Було б бажання )

Показати  

Угу. Тільки для початку треба якогось шведа зробити президентом.

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 20:03, jurgen007 сказав:

То що тепер, маємо білорусь, прибалтику, тьму-таракань /московію/ від загарбників звільняти?

Показати  

Та я зовсім не про це.Я про нашу ідентичність мову вів.Хто ми?Не можна ж сказати-Я був в сімї,а зараз я сам .Хто твої предки ,завжди треба памятати,Візьміть курдів,їх налічується ,приблизно як і украінців.Люди без своєї держави,али ідентичність зберігають,я до цього веду.

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 10:49, zaHARE сказав:

Ну так я і написав, що в Ердогана царські замашкі

Показати  

ні разу не є фанатом Ердогана,

Показати контент

але

поки він шинкує москалів - респект йому і уважуха

Опубліковано
  В 03.03.2020 в 20:28, igrok сказав:

Та я зовсім не про це.Я про нашу ідентичність мову вів.Хто ми?Не можна ж сказати-Я був в сімї,а зараз я сам .Хто твої предки ,завжди треба памятати,Візьміть курдів,їх налічується ,приблизно як і украінців.Люди без своєї держави,али ідентичність зберігають,я до цього веду.

Показати  

Курдів не врахували при поділі Османської Імперії - це їх проблема. Питання в тому чи захочуть теперішні кримчани з пенсією вчителя 200 USD в Україну з пенсією 70 USD? Мій знайомий зараз отримує в криму пенсію 200 дол, йому на жититя вистаає, що може запропонувати вчителю Україна?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...