yura-patriot Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:08 #1 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:08 Усім привіт! Останнім часом,мені дуже смакує соєвий соус і майже додаю до всього,нуу дуже смакує у салатах,інколи до м"яса. Народ! питання? можна його ну "тіпа" багато вживати, перерив у неті,одні пишуть нічого страшного,а одні що не можна, я так і не знаю.А Борда є Борда як тут не запитати (ну шуткую).А якщо серйозно,то мож хтось взнавав,можливо у кого є якийсь повар знайомий,який дійсно знає коли він додається а коли категорично не можна ним псувати страву. PS:але все рівно перше що цікавить, чи це корисно ну принаймні чи не дуже шкідливо.Усім дякую.
Shkoder Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:17 #2 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:17 до 50 гривень за 100 грам – це не соус, а "нєвєдома хєрня" з водичкою та глютамінатом натрію. навіть коли написано, що "натурального бродіння", то читаєш дрібний шрифт, а там щось на кшталт "з сировини ідентичної натуральній" якщо це тебе не зупиняє, то додавати можна всюди, де воно тобі смачно, обмежень нема ) натуральний соус зазвичай густий та концентрований, тож не лий його ложками. ps. дуже смачно не додавати його кудись, а макати щось в нього. наприклад, вареники
EleKtrik Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:20 #3 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:20 Кажуть, при надмірному вживанні соєвого соусу- очі стають розкосішими
yura-patriot Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:30 Автор #4 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 17:30 до 50 гривень за 100 грам – це не соус, а "нєвєдома хєрня" з водичкою та глютамінатом натрію. навіть коли написано, що "натурального бродіння", то читаєш дрібний шрифт, а там щось на кшталт "з сировини ідентичної натуральній" якщо це тебе не зупиняє, то додавати можна всюди, де воно тобі смачно, обмежень нема ) натуральний соус зазвичай густий та концентрований, тож не лий його ложками. ps. дуже смачно не додавати його кудись, а макати щось в нього. наприклад, вареники Дякую.Я ж те і розпитую.Дорогий і якісний це скільки?,дешевий і так зрозуміло! Так справа не у кіко там за 100грам.ціна питання,його ж потрібно КАПЛІ !!!(хватить на довго) Краще купити дорогий і якісний,моя думка. PS : вареники тільки з сметаною))))))))))
AnimaNoir Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 18:04 #5 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 18:04 натуральний соус зазвичай густий Не обовязково. В тих же сушиях він рідкий, хоч і натуральний.
Demeter Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 18:19 #6 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 18:19 Не обовязково. В тих же сушиях він рідкий, хоч і натуральний.Може й натуральний (сумнівно, правда) але розведений, як не крути...
Tomagawk Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 18:50 #7 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 18:50 натуральний соус зазвичай густий Не обовязково. В тих же сушиях він рідкий, хоч і натуральний.Бо там його розводять водою, щоб не занадто концентрованим був. Рекомендую Yamasa. Соус абсолютно не шкідливий. Але звичайно, що зловживати не варто, як і будь яким продуктом.
MaestroA Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:24 #8 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:24 Соєвий соус останні роки завжди є в холодильнику. Особливо подобається маринувати курку. В основному беру ТМ Сен Сой. Адекватна ціна, враховуючи склад продукту. Для прикладу, склад соєвого соусу ТМ Новаро (самий дешевий і самий популярний):
yurgen Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:49 #9 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:49 Теж брав Сен сой, але вже не беру, бо країна-виробник неподобається. Купую якісь китайські в Сільпо
MaestroA Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:55 #10 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 19:55 Теж брав Сен сой, але вже не беру, бо країна-виробник неподобається. Ого, скільки беру його, а на країну виробника уваги не звертав. Треба буде переглянути свій вибір. Благо, є з чого.
Basil Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 21:27 #11 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 21:27 Використовую рунівський класичний. Написано, що склад без добавок... а як насправді?
Serpent Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 21:49 #12 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 21:49 Використовую рунівський класичний. Написано, що склад без добавок... а як насправді? Склад: Вода питна, пшениця, соєві боби, сіль кухонна. Складники ідуть в порядку спадання їх кількості у продукті (спочатку більше, потім менше). Тобто щось мені підказує, що соєвих бобів у цьому соусі - кіт наплакав, зате не пошкодували дешевої української пшенички.
Waver Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 22:09 #13 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 22:09 Скільки раз купував в Україні "соєвий соус" - він завжди доволі солений...Скільки раз його пробував в Китайских та Японських кафешках в США - ніякої солі...!
nickel Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:13 #14 Опубліковано 2 Вересня, 2015 в 07:13 Складники ідуть в порядку спадання їх кількості у продукті (спочатку більше, потім менше). В Україні чиєсь лобі пропихнуло закон, де ця вимога розміщувати складники в порядку спадання вже не обов'язкова, тепер на першому місці може стояти все що завгодно.
spqr Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 10:16 #15 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 10:16 Хто в неті купував?А то сайтів багато а от провірений і привабливими цінами і якістю хто мож підскаже.Також цікавить горіховий соус і чука.
Archon-ua Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 11:02 #16 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 11:02 Рунівський хороший був. Він справді без добавок. Але його знімають з виробництва. Так що закупляйте поки є на полицях...
Basil Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 11:31 #17 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 11:31 Розчарувався в рунівському... одна сіль. Купував на "варшавці" Кікоман з Європи... трохи ціна кусається (90 грн./150 мл, вже 95 грн.)Зараз купив там же інший, назви не пам"ятаю... 45 грн./150 мл... Не такий солений, відчувається смак солі...
Анна Луцьк . Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 11:34 #18 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 11:34 Рунівський хороший був. Він справді без добавок. Але його знімають з виробництва. Так що закупляйте поки є на полицях... я завжди соуси тільки Руну купую...вони натуральні 100%. Жаль що соєвий знімають..дуже подобався
spqr Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 12:33 #19 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 12:33 Розчарувався в рунівському... одна сіль. Купував на "варшавці" Кікоман з Європи... трохи ціна кусається (90 грн./150 мл, вже 95 грн.) Зараз купив там же інший, назви не пам"ятаю... 45 грн./150 мл... Не такий солений, відчувається смак солі...Не знаю що за кантора але ціни не погані http://yaponskiy-kvartal.com/g5203473-sousy
jack74 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 14:42 #20 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 14:42 да, ціни заманливі... складаємось на каністру?
SunSeth Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 14:50 #21 Опубліковано 3 Грудня, 2015 в 14:50 я завжди соуси тільки Руну купую...вони натуральні 100%.Хто на Руні працював, той їхнє не купує (с) колишній працівник.
jack74 Опубліковано 16 Грудня, 2015 в 22:41 #22 Опубліковано 16 Грудня, 2015 в 22:41 Сьогодні в "Метро" (ой, "Бери Вези" ) випадково побачив і взяв ось такий десь 50 грн. за літру, пляшка пластикова. Смак не знаю, не вживаю, використовуєм для курячих ніжок До речі, ось тут вже була тема про соєвий соус
Orfey Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 09:02 #23 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 09:02 він же ж москальський
jack74 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 12:14 #24 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 12:14 бляааа! шо ж я тепер робити буду?!
yura-patriot Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 13:14 Автор #25 Опубліковано 17 Грудня, 2015 в 13:14 бляааа! шо ж я тепер робити буду?! Скажи що вилив,короч збреши нам,і всім буде добре-легше
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.