Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Києві з’явиться новий тип «лежачих поліцейських»

На вулицях Подолу в Києві планують облаштувати високі пішохідні переходи, врівень з тротуаром, які виконуватимуть ще і роль “лежачих поліцейських”.

У Департаменті містобудування і архітектури представили нову концепцію організації дорожнього руху на Подолі. Зараз розглядаються різні варіанти пішохідних зон району, облаштування нових парковок, зокрема – і плавучого паркінгу-дебаркадера, перенесення трамвайних зупинок і так далі. Окрім оновлення горизонтальної розмітки і установки нових дорожніх знаків, на Подолі також планують встановити пішохідні переходи врівень з тротуаром.

“Таке роблять у всьому світі. Пішохід повинен рухатися у безбар’єрному просторі, чи то батьки з дитячим візком, чи то людина на інвалідній колясці. На маршруті їх руху не повинно бути бровок. Зіскочити з неї – ще куди не йшло, а заїхати – це проблема. Підняті переходи – це як великий “лежачий поліцейський”.

Автомобілям в будь-якому разі доведеться знижувати швидкість, і це підвищить безпеку пішоходів”, – відмітив головний фахівець управління інженерно-транспортної інфраструктури Департаменту містобудування і архітектури Віктор Петрук. За його словами, такі переходи можуть з’явитися практично на усіх вулицях Подолу, окрім магістральних – Межигорської, Братської. Петрук також пояснив, що установка таких переходів передбачена на другому етапі реалізації нової концепції.

v_kieve_poyavitsya_novyy_tip_lezhachikh_politseyskikh.jpg

мені подобається
Опубліковано

зразу бачу мінус для Києва - будуть через нього виїжати паркуватись на тротуарі

G

Перша ж думка промайнула! :)

Там машина не проїде між тими стовпчиками

Друга думка :)

Третя - для швидкої, чи міліції - зло. Зайвий раз різко гальмувати чи взагалі спинитися.

Як на мене - болларди краще!

article-2145305-131EEABC000005DC-897_634x407.jpg

Опубліковано

культури водіння нема...

гроші закатані в асфальт...

такі поліцейські я бачив в невеликих містах Європи, в місті мільйоннику вони будуть лежати в провулках для галочки чиновників(ми ж зробили)

Опубліковано

для швидкої, чи міліції - зло. Зайвий раз різко гальмувати чи взагалі спинитися

можливо і навпаки, якщо такі переходи будуть на другорядних при виїзді на головну. адже є прецеденти коли авто з маячками вилітаючи виїжджаючи на головну спричиняють ДТП
Опубліковано

добре є. Інвалідам, мамам з калясками і з візками на колесах легше буде переходити. А для бидло яке паркується на тротуарі бровка - не перешкода. Тим більше вже закони всі підготували, щоб можна було виписати штрафи без присутності водія.

Опубліковано

адже є прецеденти коли авто з маячками вилітаючи виїжджаючи на головну спричиняють ДТП

От я про Боларди і писав.

Це реально класно.

Опубліковано

Женя, особливо для "проскакунів"

Ну да.

навчаться. Будуть боятися. Звикнуть, що воно є. І автоматично будуть гальмувати навіть там, де немає таих штук :)

Опубліковано

Якщо це будуть ставити на кожному перехресті, це буде пекло для водіїв, скакати по всьому місту.

Опубліковано

По логіці речей такі переходи мали б улаштовуватись на другорядних вулицях в місці їх примикання до головних

адже є прецеденти коли авто з маячками вилітаючи виїжджаючи на головну спричиняють ДТП

Це реально класно.

:) Жень, будь реалістом :)
Опубліковано

зразу бачу мінус для Києва - будуть через нього виїжати паркуватись на тротуарі

ви смішні, а що без нього не виїжджають?

Опубліковано

Це реально класно.

перший заглючить , чи не опустится декілька годин (зромонтують завтра), чи самовільно підніме твоє авто на *роги*, потім розкажеш, як то класно. В нашій то цивілізації, он в одній темі фотки шлагбаумів є, нашого й в Європі

Опубліковано

Є зони де такі переходи цілком доцільні - жила зона, паркова ітд. Ясно що на 4-5-рядці ніхто іх класти не буде. Імно реальна альтернатива туповатим бетонним блокам між дворами....

Опубліковано

Что-то я не припомню случаев в Луцке, чтобы массово сбивали людей во дворах.

А ти будеш помнити тільки тоді коли твого рідного і зіб"ють, а так це просто статистика!

Опубліковано

Не ты а Вы! Вот я и хотел бы увидеть статистику. Не одиночный случай с травмой пальца, а массовые травмы во дворах :)

Опубліковано

поки є хітрожопі їздюки то треба і лежачі поліцейські і звичайні, не зручно деколи - але що поробиш....

Їздюки закінчаться тоді, коли для них буде адекватне покарання, яке вони будуть остерігатися=боятися. І дивишся, а вже через 100 років всі виконують правила без покарань, звичка така виконувати закон.

Опубліковано

Їздюки закінчаться тоді, коли для них буде адекватне покарання, яке вони будуть остерігатися=боятися.

Для деяких неадекватів за рулем, особливо тих, хто вважає себе королем на дорозі, найкращим штрафом може бути удар ломом по лобовусі:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...