Перейти до змісту

Потрібні поради у виборі Інтернет-провайдера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
32 хвилин тому, westboiuu сказано:

по оптиці і при тому вони ремонтували пошкоджений при ремонті мною оптичний кабель безкоштовно

Сергій це в батьків на уласа самчука бувша вулиця клари цеткіна - ну а я підключений до тебе за 100 мегабіт 225гр без телебачення  а хочеться за цю сумму мати 1000 мегабіт 

Змінено користувачем westboiuu
Опубліковано
5 годин тому, westboiuu сказано:

а хочеться за цю сумму мати 1000 мегабіт 

і шо ж ти з ними робити то будеш? Аж цікаво

Опубліковано
5 годин тому, westboiuu сказано:

Сергій це в батьків на уласа самчука бувша вулиця клари цеткіна - ну а я підключений до тебе за 100 мегабіт 225гр без телебачення  а хочеться за цю сумму мати 1000 мегабіт 

Цікаво чи Інфоком за опори платить електрикам? Доки не обрізали кабель, пропоную до нас переключитись бігом!

1000 Мбіт, вартує дорожче, у нас свої тарифи, тому, що ми цінимо своїх працівників, яким потрібно оплачувати достойну ЗП.

А з Інфоком хай хоч по 25 грн продає свій Інтернет, це їхні проблеми.

Опубліковано
6 годин тому, westboiuu сказано:

а хочеться за цю сумму мати 1000 мегабіт 

1 година тому, jack74 сказано:

шо ж ти з ними робити то

30 хвилин тому, westboiuu сказано:

хай будуть-багато не буває

ніачьом

Опубліковано
25 хвилин тому, jack74 сказано:

ніачьом

4K фільми будуть швидше закачуватись і ще душить жаба шо я в волинськіх оптичних мережах в приватному секторі за 225 гривень отриммую 100 мегабіт а якійсь чувак шо живе в курятнику за ті самі гроші в них отримує 1000 мегабіт

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • -1 1
  • 7 місяців потому...
Опубліковано

цікавить провайдер на якому на PS4 можна отримати підключення NAT 2, а ще краще NAT 1, бажано без додаткових оплат в місяць ;)

Опубліковано
38 хвилин тому, DeDAnGeL сказано:

цікавить провайдер на якому на PS4 можна отримати підключення NAT 2, а ще краще NAT 1, бажано без додаткових оплат в місяць ;)

Укртелеком

Опубліковано
21 годин тому, DeDAnGeL сказано:

а як вони по якості інтернету зараз?

зараз ним користуються одні пенсіонери. Вся молодь на оптику перетікла...

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, serega-cool сказал:

зараз ним користуються одні пенсіонери. Вся молодь на оптику перетікла...

Та ладно розказувати. За сто гривень маю 20 мегабіт і ніяких проблем з нат, а на вом тільки за сіро-білу айпі 100 грн. віддати...

Опубліковано (змінено)
1 година тому, MaestroA сказано:

Хтось користується інтернетом від Аверсу по витій парі?

нема альтернативи?

ось відгуки 

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Bliksss сказано:

ось відгуки 

Дякую! Почитав.

1 година тому, Bliksss сказано:

нема альтернативи?

Є, і ніби як багато.)

Моя історія: рік тому підключив Волю кабельне ТБ + інтернет 100 Мбіт/сек. = 100 грн./міс. на рік. (акція "Солодкий Рік Start HD + 100"). Рік з акцією закінчується, перебої з інетом та якість сервісу дістали, тому втікаю. ТБ планую підключити Аверс'овське. Причина: цирфа без танців з бубнами (приставок, додатків і т.п.). Це задоволення коштує 51 грн./міс. З інетом 100 Мбіт/сек. = 140 грн./міс. Тому і думаю, чи варто, щоб з меншою кількістю провайдерів мати справу. Але, мабуть, підключу все ж КС.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано

Був Аверс. Якість нормальна, цифрове тв на висоті. І це був НАЙДЕШЕВШИЙ провайдер.

На новій адресі на жаль аверсу немає. Є воля, КС, датагруп. Ціни у всіх ппц, телебачення ніяке, чомусь всі дають тільки аналогове, цифра значно дорожче. Ну у КС взагалі інтернет-телебачення, але він найдорожчий з усіх. За все разом треба платити щось близько 300грн в місяць.

Є ще люкс-лінк, може хтось розкаже про них? 

Сам поки на Волі, але акція закінчується...

Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

ВОни купили Візора. Був на роботі у мене їхній нет. Оптику присунули.  Не жалівся.

Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Ну у КС взагалі інтернет-телебачення, але він найдорожчий з усіх. За все разом треба платити щось близько 300грн в місяць.

ТИ ще можеш закинути тіж гроші на мобільний.  І юзати овердофіга плюшок на телефоні

Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

ТИ ще можеш закинути тіж гроші на мобільний.  І юзати овердофіга плюшок на телефоні

Якщо чесно, не уявляю яких, бо маю від того ж КС на телефоні безлім інтернет за 75грн. І не бачу за що платити 300грн.

Опубліковано
9 hours ago, Electronshik said:

Вері гуд

Принаймні, на пр.Волі

Опубліковано (змінено)
18 hours ago, Vitaliy L said:

Та ладно розказувати. За сто гривень маю 20 мегабіт і ніяких проблем з нат, а на вом тільки за сіро-білу айпі 100 грн. віддати...

вот і я про таке подумую, бо ВОМ останім часом скотився до рівня старого Укртелекому, інет лагає, а у відповідь це у вас вірису...
І не зрозуміло чому блочать порти деякі, хоча напевно щоб за додаткові 100грн в міс. відкрити їх...

Змінено користувачем DeDAnGeL
Опубліковано
2 годин тому, Electronshik сказано:

Якщо чесно, не уявляю яких, бо маю від того ж КС на телефоні безлім інтернет за 75грн. І не бачу за що платити 300грн.

То ти не будеш 75 додатково платити. а закинеш з тих 300, що платиш за інет+ТБ.

• +1 1
Опубліковано

Я ще в селі Ланет маю...

Оптика прямо до комп'ютера, швидкість 220-250Мб

Збоїв немає, адекватна підтримка, шкода що в Луцьку немає

Опубліковано
21 годин тому, Vitaliy L сказано:

Який у Вас провайдер?

3 годин тому, DeDAnGeL сказано:

вот і я про таке подумую, бо ВОМ останім часом скотився до рівня старого Укртелекому, інет лагає, а у відповідь це у вас вірису...
І не зрозуміло чому блочать порти деякі, хоча напевно щоб за додаткові 100грн в міс. відкрити їх...

Шановний, напишіть мені у приват Ваш номер договору, допоможу.

35 хвилин тому, Oli сказано:

Я ще в селі Ланет маю...

Оптика прямо до комп'ютера, швидкість 220-250Мб

Збоїв немає, адекватна підтримка, шкода що в Луцьку немає

У ВОМ є гігабітні тарифи, підключайтесь.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...