Перейти до змісту

Приколи Луцька

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

хз чи прикол чи ні, але в неділю до кіоска, що на волі (тролейбусна зупинка навпроти станції переливання крові) підійшли четверо дітей, двоє хлопців-двоє дівчат, років по 14-15 МАКСИМУМ (були набагато вищі віконця) і їм спокійно продали цигарки <_<

Опубліковано

Вчора отримали передачу з села, відкрила для себе новий спосіб транспортування яєць.

То фігня, що всеодно побились, головне творчий підхід! :D

post-2742-0-64753000-1303282853_thumb.jp

Опубліковано

Вчора отримали передачу з села, відкрила для себе новий спосіб транспортування яєць.

То фігня, що всеодно побились, головне творчий підхід! :D

post-2742-0-64753000-1303282853_thumb.jp

Хи-хи, мне бабушка так всегда яйца передает)

Опубліковано (змінено)

stasis, а в чому прикол? в наклейці "інвалід за кермом"? у мене є знайомий - спинальник, отримав інвалідність багато років назад, так от, він - паралімпійський чемпіон, їздить на джипі (в марках не розбираюсь), купив сам, вигравши грошовий приз на змаганнях, так що все може бути...

Змінено користувачем Liberta
Опубліковано

по темі інноваційних технологій містобудування - укріплення залізобетонних стовпів "по-луцьки" )))) (вул. Коперніка)

post-5279-0-50703800-1305642801_thumb.jp

post-5279-0-91657100-1305642803_thumb.jp

Опубліковано

Приходила моя знайома до своєї подруги, що живе в моєму під'їзді, в гості. Через трошки телефонує до мене і каже:

- Навіщо вам в під'їзді кодовий замок?

- Німе питання (що саме ти хочеш почути?)

- У вас над замком зразу код до нього написаний.

- Та не може бути!

.....

Потім сама звернула увагу: дійсно - над замком, на рівні очей - чорним маркером великими цифрами написаний наш код. Співпадіння з номером вулиці))), будинку, кількістю квартир в під'їзді немає.

Опубліковано

Приходила моя знайома до своєї подруги, що живе в моєму під'їзді, в гості. Через трошки телефонує до мене і каже:

- Навіщо вам в під'їзді кодовий замок?

- Німе питання (що саме ти хочеш почути?)

- У вас над замком зразу код до нього написаний.

- Та не може бути!

.....

Потім сама звернула увагу: дійсно - над замком, на рівні очей - чорним маркером великими цифрами написаний наш код. Співпадіння з номером вулиці))), будинку, кількістю квартир в під'їзді немає.

Так роблять листоноші і різні служби доставки (негласне правило). Не треба кожний раз шукати код чи дзвонити до покупців. Так мене навчили наші вантажники, які їздили на доставку. Тепер коли підходжу до дверей з кодом, то завжди дивлюсь чи ніде не нацарапано. Досить часто знаходжу.

А ще легше натиснути самі блискучі кнопки, відполіровані тисячами пальчиків.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...