Перейти до змісту

Попередження! Користувач Столярка.

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Так як жалітись, крім як на себе, немає на кого, просто попереджу. Не те що не рекомендую - ЗАСТЕРІГАЮ не користуватись послугами.

Все буде трохи запутано, бо й сама ще не можу розібратись що і як)

Коли читала про ремонт в стилі "сралі-мазалі" - плакала від сміху з впевненістю, що зі мною такого не станеться.

Життя вносить свої корективи)

Трошки часу назад створила тему про пошук майстра з вкладання к/плитки в квартирі в новобудові з вказаним телефоном виконроба(В).

Мені в темі відписав Столярка(С): "відзвонився".

Перепитала у В - дійсно телефонував, вони домовились про зустріч. Зустрілись, обговорили що робити, терміни, ціни. Почалась робота.

Там десь якось вияснили, що Саша збирається одружуватись, зробить не все, про що я просила в темі, а просто за той час, який є - максимум, що зможе/встигне. Йому були дані картинки з розкладкою плитки і у ванній і в туалеті.

Туалет.

Мало бути Grc5X.jpg

Зробили pYA2K.jpg

Почав класти плитку на одному рівні, поки пройшовся по периметру туалету - вона "втекла".

Щось наобрізав, щоб трохи порівняти, наліпив - страшно глянути.

uZTPU.jpg

Ще є декоративний шов.
DKckZ.jpg

Ванна.

QpbW1.jpg

В процесі роботи Саша розбомбив одну плитку-декор (30*60). Хто робив ремонт, чи просто цікавився - знає, що плитка-декор одна штука коштує так, як така ж плитка за м2. Віднеслись з розумінням (а даремно) - купили за власний рахунок.

Думаю всі бачили "Равшанове підвіконня".

http://www.youtube.com/watch?v=T7KFOozOe4Y
В мене такого типу гіпсокартонова конструкція поруч з умивальником.
Права сторона в рівень, ліва - як вийшло.jPyLH.jpg

Як виявилось даремно виробники плитки позначають на кожній штучці однотонної плитки одну сторону. Адже навіть одну і ту ж полосату плитку можна класти вздовж і впоперек.
znt39.jpg

Прямих кутів між стінами немає, що відповідно ускладнить роботу по вкладанню плиткки на підлогу. Фотка на іншому телефоні - хто сумнівається - однозначно викладу.

Писала, що все буде трохи запутано. Завтра відкрию тему і допишу та поясню що саме - сьогодні просто вже не маю сил.

Бачу ще появилась темка про потребу у вкладанні к/плитки, то просто хочу застерегти, щоб більше ніхто так не попався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

одного разу теж мав діло з подібним майстром, мало того, що ТРИ тижні робив один туалет, це треба було побити гіпсокартон й по ньому плитку покласти (тобто чекати поки штукатурка висохне не треба), так ще й в кінці схожий результат получився. Дав Бог розуму вже до ванної того майстра не допускати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

співчуваю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовження "про заплутаність".

Перед вихідними В каже Саші, що тут все погано - треба переробити і зафугувати (бо ж платиться за м2 з фугою).

Саша обіцяє прийти в понеділок з батьком (теж плиточником) і переробити свої косяки. За фугування домовляються, що зробить вже хтось інший. Не забуваємо людина одружується - треба готуватись до весілля - попросив - з ним розрахувались.

Понеділок - в Саши і батька не то будун, не то пох*їзм - вони не приходять.

Я була на тій квартирі (мали прийти робітники з одної служби), щоб відкрити двері людям. Квартира не моя - кумів, які наразі в іншому місті.

Я вже зла, думаю, прийду додому до компа і створю от таку темку.

Перед обідом з'являється хлопчина і починає збирати речі.

Наш діалог:

-Ви хазяйка?

-Так.(йому то яке діло хто я) Ви клали плитку?

-Нік Оксана04 на Луцькій дошці про щось говорить?(думаючи що це Столярка, який відписувався в темі)

-Ні, не знаю про що Ви

-А як знайшли цей об'єкт?

-Через прораба

-Ясно (розвертаюсь і йду).

Я собі вирішила дати Столярці шанс виправити ситуацію, яку зробив Саша (тему створювати не відразу) і вияснити все через приват.

Знайшла профіль, знайшла в одній з тем контакти (у Столярки теж ім'я Саша - перший "дзвіночок") - телефоную.

Діалог

-Добрий день. Саша?

-Так.

-У Вас на Луцькій дошці нік Столярка?

-Так.

-Мене звати Оксана, нік Оксана04, Ви відписувались в темі про плитку. Було таке?

-Було?

-Ви її клали?

-Ні, майстер.

-Погано поклав - є фото. Створю тему - зіпсую репутацію.

Тоді були проблеми з МТСним зв'язком, щось не дуже добре було чути...

Суть така: фотки йому в приват кинути, він все виянить і мені відзвониться.

Через трошки телефонує.

-Ми з Вашим бригадиром все вирішили, завтра (у вівторок) хтось прийде і все випрвить за наш рахунок.

-Добре. Сподіваюсь на позитивне вирішення, інакше будемо продовжувати.

Заходжу в переписку - лист ще не прочитаний, фотки нікого не цікавлять (другий "дзвіночок").

Дзвоню до В. Діалог

-Телефонував?

-Так

-Столярка, чи Саша?

-Саша. Сказав, що хазяйка щось там мутить, завтра прийде його кум/брат/сват і виправить тільки "косметичний шов".

-Ясно

Далі щось знову сіла проглянути профіль Столярки і тут темка про пошук авто на весілля на цю ж неділю (третій "дзвіночок").

Ще побачила, що він відписувався в темі Егоїста про пожежу, подзвонила до нього, хотіла запитати ЯК виглядає Столярка, але Егоїст сказав, що вони так і не пересіклись...

У вівторок ніхто не прийшов. Телефонні дзвінки вперто ігноряться.

Зараз там працює інший майстер, але є строки і він міг би почати значно раніше, якби... Це знову ж таки питання порядності.

Отже. Питання взаємовідносин В і Саши залишається відкритим.

Я чомусь думаю, що Саша і Столярка - одна і та ж особа. Дурять мене, а я, як всі, такого не люблю.

Саша - маленький, худенький, живе на пр.Молоді (десь біля літака)

Столярка - 0662551734

Саша - 0931077733, 0950938067

Тему Столярка бачить, з певною регулярністю відвідує мій профіль, прочитав лист в приваті і мовчить.post-8000-0-05334100-1436943537_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То в кого весілля в Саші чи Столярки, бо я щось заплутався?

Ремонт то абияк зроблений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По цих номерах 0662551734, 0950938067 гугл видає оголошення і контактну особу Саша. Так що мабуть реально обманює що я не я і хата не моя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене не вистачає слів, яка ЖЕСТЬ!

В ідеалі "прижати", домовитись про покупку плитки та витратних за кошт горемайстра + переробити все оперативно.

Не можна так залишати, людина повинна відповісти матеріальним збитком за завдані клопоти. То ж не кум-брат-сват, то ж в нього бізнес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін читаю це все, і в мене дежав'ю.

Цей Саша, раніше тут на борді писав під ніком mostwakeup Ось його тема - http://board.lutsk.u...he/page__st__45

Після серії негативних відгуків, він з mostwakeup став писати під Столяркою ))). ?

Після цього відгуку скоріше за все з'явиться ще один нік ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У випадках коли робота не закінчена, а гроші потрібні вже і зараз, я пропоную робітникам 50% суми, яку вони вже нарахували. Так мене, в свій час, навчили на шабашках у Тюменській області. Завжди залишається якась марудна робота, яку потрібно доробити, але прайс на яку окремо не озвучувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я Вас розумію, але для чого платити всю суму? Тим більше, що Ви ж не знали майстра. Співчуваю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовження буде. Однозначно.

Не знаю чому в приват, допомогли ідентифікувати горе-майстра.

Знайомтесь з горе-майстром. Сторінка з контактів.

Пеценюк Саша.

Контактний телефон можна змінити, сторінку з контаків видалити, нік на Борді створити та фейс - не думаю)

Ось, збережу тут, щоб було для всіх:

2ByZ4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, :0160: ....!!!...де ви таких знаходите???...я за спеціальністю інженер-механік і плитку без практики з 1-го разу поклав набагато краще!...потім подивився декілька роликів в YOUTUBE + практика і вже кладу плитку майже ідеально! Хто хоче навчитися правильно класти плитку дивіться ролики ,,Алексей Земсков,,! Мені в свій час це стало у пригоді! (і ще, я на замовлення плитку не кладу - даремно не пишіть! вільного часу обмаль, так як зайнявся будівництвом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, :0160: ....!!!...де ви таких знаходите???...я за спеціальністю інженер-механік і плитку без практики з 1-го разу поклав набагато краще!...потім подивився декілька роликів в YOUTUBE + практика і вже кладу плитку майже ідеально! Хто хоче навчитися правильно класти плитку дивіться ролики ,,Алексей Земсков,,! Мені в свій час це стало у пригоді! (і ще, я на замовлення плитку не кладу - даремно не пишіть! вільного часу обмаль, так як зайнявся будівництвом)

Така тіпа прихована самореклама

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ідеалі "прижати", домовитись про покупку плитки та витратних за кошт горемайстра + переробити все оперативно.

Не можна так залишати, людина повинна відповісти матеріальним збитком за завдані клопоти. То ж не кум-брат-сват, то ж в нього бізнес.

Його попереджено, щоб готував гроші. Зараз майстер переробляє/доробляє, потім виставить рахунок за роботу + плитка.

Віддасть гроші - тема в реалі закрита, але тут залишиться, як засторога для інших.

Не віддасть - будемо продовжувати до логічного завершення.

...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, :0160: ....!!!...де ви таких знаходите???

На Борді)))

Лиш він один відгукнувся в моїй темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, а що ж ту плитку класти!? ще й на гіпсокартон! Гугль в допомогу

Як пише v.vitalijovich, я теж 2-чі клав на двох квартирах де жив і живу останні 10років + 2рази був в якості "ГУРУ" в людей в яких теж непогано це вийшло в кінці кінців.

Так як поклав плитку той Саша в мене жіночка, колега по роботі з метою екоеномії коштів поклала сама, "криво-бриво, але в цілому красиво" вийшло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така тіпа прихована самореклама

Це типу написав аби написати???.... Дочого тут реклама??!... Я реально ділюся досвідом і де можна почерпнути знання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І смішно і грішно.

Продовження "про заплутаність".

Перед вихідними В каже Саші, що тут все погано - треба переробити і зафугувати (бо ж платиться за м2 з фугою).

Саша обіцяє прийти в понеділок з батьком (теж плиточником) і переробити свої косяки. За фугування домовляються, що зробить вже хтось інший. Не забуваємо людина одружується - треба готуватись до весілля - попросив - з ним розрахувались.

Понеділок - в Саши і батька не то будун, не то пох*їзм - вони не приходять.

Доведу до відома щерез.

Свої питання вирішуйте з прорабом який несе відповідальність.

Розтавлю крапки над і без цих дурнуватих наклепів.

Коротко описую словами.

Домовленість :

" Прораб " - викладаєш якомога більше плитки, а на фугу поставлю своїх хлопців. - ок.

Плитку виклали, ванну зашили до першої години ночі. Коли іде запитання до прораба, чи влаштовує, він відповідає так, завтра розрахуюсь.

ЩЕ один нюанс. Я би попросив попрусту звинувачень не кидати а глибше копнути в ситуацію.

На рахунок ванни і підлоги яка не була викладенна.

Слова були такі :

" Прораб " - давай працюй ще, треба ще ванну доробити, то щеж грошей заробиш.

" Саша " - Ні не можу, бо в мене не має часу, домовлялись на одне , в результаті мало , ще давай. Якщо щось вийде, то з батьом за день вийду з роблю, але на мене на 100 % не розраховуй, бо не встигаю по часові, є купа справ.

" Прораб " - я зроблю так шо встигнеш.

" Саша " - відзвонився на наступний день, сказав що галяк не можу, дав координати ще одній людині, щоб доробила. На цьому тему закрили.

День другий.

1.На рахухонок косяків в туалеті, було домовленно з хлопцями , що болгаркою шов підрівняють, все ок ок.

2. На рахунок фуги , з попередньої домовленості що той же " прораб " поставить своїх хлопців на роботу з швами, все ок ок

3. Новий ранок, новий дзвінок, я поставлю дньовщика а розраховуватись ти будеш . Так я тепер не розумію, куди ділись попередні домовленості на рахунок більшої кс-ті викладання плитки а взамен беруть шви на себе.

Думаю з цим ясно все. Не домовленості а одне скидання відповідальності прораба на майстра. Як вище сказано не моя хата.

Тепер до вас Оксана, дякую за цирк, посміялись і розбіглись. Компенсацію кажете ?)

Тепер внятно читаємо в голос. На кожну плитку 6-7 плитку, повинна бути 1 запасу ( різка, чи ще який будь дефект плитка йде на куски ) А тут вже такі теми задвигаємо, вам певно не попередили за це.

На рахунок туалета, шов, домовленно з хлопцями що виправлять косяк.

А все остальне , чесно, смішно читати. Маєте спрос робити не з того, а з прораба свого " Анатолія ". Коли йшло питання чи нормально, він дає відповідь так, то я думаю піднімати мову знову не треба.

" Нравиться, да , забираю" .

Його попереджено, щоб готував гроші. Зараз майстер переробляє/доробляє, потім виставить рахунок за роботу + плитка.

Віддасть гроші - тема в реалі закрита, але тут залишиться, як засторога для інших.

Не віддасть - будемо продовжувати до логічного завершення.

:0157: Якби мова була раніше, що треба переробити, тоб робили по іншому, якщо прораба влаштувало тоді, то я думаю сенсу і говорити не має. Зважуйте свої плюси і мінуси і копайте глибше в суть ситуації, а потім сріть людей. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бля, я за таку роботу тобі б руки в сраку запихнув би (вибачте за мою французьку).

Не втримався, бо сам маю справу з таким рукожопами, які кажуть "ми ж роботу робили...", "плитка не така...", "ой, я не бачив розкладки, а що була?.."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже класно отак працювати, ні за що не відповідаючи. Я не я, і корова не моя - "чудо-майстер" зробив як-небудь, зате прораб одобрив, значить решта проблеми клієнта??

Робота мала влаштувати клієнта, а не прораба! Ящо "майстер" цього не розуміє, то хай краще не займаєтся ремонтами - і собі, і людям нерви збереже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже класно отак працювати, ні за що не відповідаючи. Я не я, і корова не моя - "чудо-майстер" зробив як-небудь, зате прораб одобрив, значить решта проблеми клієнта??

Робота мала влаштувати клієнта, а не прораба! Ящо "майстер" цього не розуміє, то хай краще не займаєтся ремонтами - і собі, і людям нерви збереже.

Воно то так, але виконроб наймає "майстрів" і контролює роботу і він за них відповідає. Зрештою за що він тоді отримує гроші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я співчуваю Оксані, звісно, але Луцьк це як Мекка для рукожопів. Я постійно стикаюсь з такими "ремонтниками", "мебельниками", "плиткарями", "автослюсарями" тощо, які нахалтурили, зрубали бабла, наобіцяли виправити і злиняли, не зважаючи на репутацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Столярка,

Блін читаю це все, і в мене дежав'ю.

Цей Саша, раніше тут на борді писав під ніком mostwakeup Ось його тема - http://board.lutsk.u...he/page__st__45

Після серії негативних відгуків, він з mostwakeup став писати під Столяркою ))). ?

Після цього відгуку скоріше за все з'явиться ще один нік ))))

як би там не було , але ти чувачок реально хитровимаханий, слова Наталки підтверджуются, айпі один, спочатку писав з того ніку, тепер з цього, тут як водится клон бан назавжди, основний бан на місяць, оскільки тобі ще розгрібатися з Оксаною то основний піде в РО на місяць а не в бан, щоб в приваті міг спілкуватись. Так що про цей нік можеш забути. *Випливе* новий нік, все піде в бан назавжди й наступні персонажі теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кожну плитку 6-7 плитку, повинна бути 1 запасу ( різка, чи ще який будь дефект плитка йде на куски )

нічогенький відсоток на "потренуватись" виходить.... а як же золоте правило "сім раз відміряй..." це майстер лупанув не так як треба, а клієнти мають розплачуватись і докупляти?

а взагалі ТС вела мову про плитку декор, і судячи з фото не думаю що їх(декорів) там всього набралось штук 6-7...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так, але виконроб наймає "майстрів" і контролює роботу і він за них відповідає. Зрештою за що він тоді отримує гроші?

Та тут обоє винні - один, що погано зробив, другий, що прийняв таку роботу. Але майстер повинен відповідати за свою роботу в будь-якому випадку. Незважаючи на те, що весілля, купа роботи, треба було передбачити можливість того, що саме КЛІЄНТУ щось не сподобається і прийдеться переробляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не ремонт, а якась жесть...

Нормальні майстри, навіть без оформлення підприємцем, не проти і договір з Замовником підписати. В мене знайомий майстер казав, що навіть в нотаріуса колись одна жіночка захотіла посвідчити. Резальтат - клієнтка не переживала, робота зроблена на відмінно, більше того має постійного клієнта.

А цей "майстер", це ... не має слів...

Хлоче ти б собі вдомат так плитку поклав????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...