Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та скільки... Вчора було 3 потім ще Ліля приїхала. Сьогодні.. не знаю.. я буду полюбе.. навіть якщо сам. Приєднуйся звичайно. Обовязково щоб була фара..і оскільки ти новачок то каску бажано теж. Також треба прозорі окуляри.. вітер цуко.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

10х3км+(4км з дому+4км додому)=38км...

круто, у мене каретка димітиме...

Дві години у дорозі, і десь після дев'ятої повернуся додому.

У мене тросик задніх тормозів розтягнувся, сам не лізу - вел на гарантії, тому тормозитиму передніми. Льоду у парку багато вчора було?

Опубліковано

На кризі гальмувати не треба..))) тим більше передком. Мало криги.. мало.. не перживай. Вона в кількох місцях і без проблем проїжджається.

Опубліковано

Хотів спитати, бо знайти швидко таку інформацію важко. Чи можна їздити на гірському велику по місту (наприклад) із закритою (заблокованою) вилкою?

Опубліковано

У мене м'ягка дуже вилка і не піддається серйозним настройкам. Коли їду по рівній дорозі вулиць Луцька і треба розігнатися до 35-36км/год, то мене починає розгойдувати, що дуже неприємно.

Опубліковано

10х3км+(4км з дому+4км додому)=38км...

круто, у мене каретка димітиме...

Дві години у дорозі, і десь після дев'ятої повернуся додому.

У мене тросик задніх тормозів розтягнувся, сам не лізу - вел на гарантії, тому тормозитиму передніми. Льоду у парку багато вчора було?

На рахунок тросика - спробуй відрегулювати як показано на мал. Думаю на гарантію це не повпливає, а на безпеку так.

post-9178-0-78752400-1297334189_thumb.jp

Опубліковано

а сегодня морозец нормально так за нос покусывает. зато ветра этого клятого нет - и то хорошо :smile3: ждем снега теперь..

Опубліковано

Вчора шикарно катнулись.. був Андрюха ака Платон.. то народ чуть напрягся..))) Весело катали.. поговорили з ним заодно.. чуть не загубили byiviter))))))) Яку ти доречі сьогодні ? Крепатурка? ))))))

Опубліковано

Дякую, все добре, крепатури не чую, тільки невелику втому у ногах.

Жаль, що не посилив триматися у групі, але покатушка сподобалася.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Сьогодні на 18:05 на в"їзді в парк.

В плані - 20 км парком в тренувальному темпі.

Підтягуйтесь, кому не лінь)))

Опубліковано
Я б з радістю, але топорик руки тренує. На гонці руками крутить педалі буде не зовсім зручно :unsure:

Топорик - это для разминки, а дальше - на колёса и топтать, топтать, топтать... Немеряно и качественно топтать надо ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...