Перейти до змісту

Наші машинки - потрібна допомога.


difoto

Рекомендовані повідомлення

9F52t.jpg

Отак ми два дні вистояли під палючим сонцем біля Луцького замку, де проходив "Фестиваль їжі". Назбирали 2700 грн.

Остаточні враження - всім ПО*УЙ. 70% надходило від своїх же - друзів, знайомих та інших волонтерів. "Золотая маладьож" з айфонами як завжди купували медовуху літрами і не помічала ані машину, ані скриньку - вони прийшли атарвацця. Ну а шо - розумію, атривайтєсь. З позитивного - чоловік з польської делегації, що приїхала до замку на екскурсію поклав пару купюр у скриньку зі словами: "Ви москалів з країни вибивайте, то ми будем допомагати" . А ми тим часом цілий день у неділю тримали зв'язок з водієм, який в цей час гнав "Осу" в Мар'їнку. І з полегшенням зітхнули, коли в 22:00 подзвонили з Курахово, що машину з передачами таки прийняли і вона вже на передку - ми встигли вчасно.

O1BlA.jpg

c8BRP.jpg

Я нікого не прошу бути таким жертовним як я, який віддає 80% зарплати для бійців, але якби та навала, що приїздила на Лексусах та витрачала на шашлик, гамбургери та пиво по 200-500 грн. кинула кожен по 2-5 гривень, ми б назбирали разів зо п'ять більше. І я був внутрішньо задоволеним, коли на моє "Дякую вам!" за кинуті у скриню 20 гривень людина відповідала: "Це вам дякуємо! І хлопцям, які там."

А тепер - до суті. Дуже потрібно чим скоріше відремонтувати дві "таблетки" - та, що на фото(вже переварили раму, залишились невеликі кузовні роботи плюс тормозна система) і ще одну. Потрібні запчастини, металопрокат(кутник, швелер, листовий) та кошти на бензин.

Не стидайтесь закинути 20 грн. або запропонувати три метра швелеру чи старий "вакуум" до УАЗа. Дуже потрібна гума 16" на УАЗ (бажано всюдихідна)

ПС я власнокошт купив генератор для 28-ї бригади, винен лишився 1000 грн. дуже треба віддати.

Картка 5168742348047329, тел 099 307ОО83

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще терміновіше потрібно, як виявилось... :( Піднажмем, друзі!

Тільки що написала волонтерка 28-ї

uSNp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та всім десять раз буде по*уй Діма, якщо висвітлення таких подій буде на такому рівні . Якого х*ра ти про це пишеш в минулому, а не в майбутньому часі ? Чого ти пишеш, що БУЛО свято їжі, а не що БУДЕ свято їжі ? ...........!!!!!!!!!!!!!!!! .....................!!!!!!!!!!!!!!! далі писати не буду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що я не прихильник "піра під час війни". Я не влаштовував цю подію, я лише пристосувався в надії збити з мажорів бабла на АТО. В результаті "скинулись" не мажори, а пересічні громадяни, які подивились на зажареного баранчика і кинули у скриню гроші. Я на тому святі по суті і не був. Ну хіба ми вчора послали Мартенза і Краву за квасом та пивом, бо учасникам БД вхід безкоштовно :)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, це не піар.

я ось наприклад навіть і не знав ні про яке "свято їжі" (що за хз о_О)

пропоную наступного разу на автомобілі прикріпити "борду" і Самооборона Волині, вже стільки тих "розводняків",що і не знаєш кому давати.то ніхто і не дає. Потрібно якось "маштабніше" зробити рекламку про збори коштів,і тоді разів у 100 більше буде збір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді...Ти що, "прозріння" чекаєш?....Ну-ну))))

По темі і потребах - або завтра заїдь до мене, або в 8.50 - 9.15 я тебе наберу і сам заберу, от лиш із Струмівки будеш до Луцька сам добиратися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую невідомому доброчиннику, що заніс мені на роботу 500 грн! Також подяка fedot та ЙОЖИК за те, що я у вас ще не забрав, але заберу! :)

Ну і звичайно всім, хто долучився до такої потрібної справи. А я просто прошу вас не спинятись, адже в нас на ремонті зараз в черзі три машини, які поїдуть на схід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водій, котрий доправляв машинку за призначенням, прибув до Луцька разом зі зведеним загоном волинських міліціонерів, що їхали на ротацію, які його приютили, накормили.. а по ходу ще й напоїли.))

Вдома. Спить. Дякую всім, чия допомоги сприяла у тому, що ця поїздка відбулась... а особливо Ді.

Слава Україні і її Захисникам, як на фронті, так і в тилу !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yozh Dodoo

11 хв. ·

А теперь - о Бабах.

Начну с того, что у нас, тыловых крыс, которые в лучшем случае изредка посещают передок с передачками, когда говорят "там такая БАБА - огонь!" - имеют ввиду не пятый размер, а как раз таки про "танк на ходу остановит и дальний опорник спасет!" Так шо, уважаемые бабы - это практически комплимент, если шо...

Есть у нас в команде "Лихий". Натурально лЫхий. Объездил весь передок от Щастья до Мариуполя. Когда он выходит из себя - харьковские менты встают по стойке смирно и дают машину сопровождения. Его рассказы, как он проезжает блок-посты, если откинуть маты, состоят из фразы: "Вони там ************************* ну і я далі поїхав". В общем уровень лихости и посыланий генералов на йух вы поняли.

Так вот крайний раз давеча гнал он бус в Марьинку. А поскольку знакомых на передовой насобиралось чуть больше, чем дох*я - он всех и объехал. Тем - форму подогнать, тем - помочь с топливной аппаратурой и т.д. В общем - начал он выбиваться из графика, что было очень некстати для конечного потребителя, т.е. 28 бригады, которым бус был нужен вот уже на вчера.(для справки - основное, что он перевозил - это как раз бус, передачки - вторичны).

После моего очередного звонка "Дэ ты йэ???" , получив ответ "А шо їм, так вже горить та машина, чи шо??? Не знаю, може завтра доїду..." у меня слегка пригорело в заду и подопустились руки. Ну а шо я зраблю? Я ж на него не влияю за тыщу километров.

И тут - через полчаса звонок от него: "УВОЛЬ МЕНЕ ВІД ТОЇ БАБИ!!!!! Я буду в бутилку ссяти на ходу, без зупинок дожену їм машину, ввечері буду в них!!!"

Я нифига не понял, но успокоился. Раз в таком тоне сказал - сделает.

А рядом посмеивалась Julia Spirina. Оказалось - она позвонила Лора Юшкевич с просьбой позвонить нашему водиле. Ну Лора и позвонила.

В 22:00 мне перезвонил Лихий - "машину сдал!"

Далее были еще приключения, но в итоге он вернулся сегодня со сводным отрядом волынских милиционеров.

О чем я? Лора - ты настоящая баба в самом лучшем смысле!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

допомогти фінансово.

Відродження, 10, фотосалон "Коніка", спитати діфото або йожика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Я того разу був біля замку (30 червня) - не особливо шукав, але нікого і нічого не бачив.

Сьогодні був знову, здогадався що варто пошукати палатку Самооборони на замковій площі. Знайшов. На тротуарі, прикриту кількома бусами, не зразу побачиш. Ви б ставили якось нагліше, на більш відкрите місце, мол, "нєпрахадітє міма".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Ріскну спитать в УАЗоводів: а може в кого є в Луцьку кріплення генератора до "волговського" ЗМЗ-402? Таблєтка вже майже на ходу, але без генератора не буде працювати помпа і т.д.

Потрібно нижнє П-подібне і верхня скоба-полумісяць.

І зразу скопом: треба 4 колеса до іншого УАЗа-таблєтки. Можна просто диски, але резину все одно треба ще на іншу, в общем треба все.

11830178_444458659012609_313497281_n.jpg?oh=214ff6f05c6c2161519d85679a81dd77&oe=55C1959E

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...