Перейти до змісту

Пластикові вікна - що якісніше і недорого?

kovalcuchka87

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт! Хочемо у спальні поміняти вікно на пластикове. Пройшлись з мужем по "порекомендованих точках" - і розгублені. Кожен хвалить себе, і ганить іншого.

В одній з "точок" нам запропонували вікна STEKO, а саме http://www.steko.com...nnova_spec.jpg:

• 5-ти камерне;
  • 3 скла, 2 з яких мають спецзахист;
  • оті "камери" - без металу всередині. Замість металу - суцільнолита штуковина. У розрізі - деревина і пластик.

Пояснили, що це новинка, яка відповідає європейським стандартам.

Одним словом, кращий варіант як "все таке саме, тільки з металічною начинкою".

Що Ви, шановні форумчани, думаєте про вікна такого типу? Буду вдячна за об"єктивні відповіді! (Яна).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніться у Євродек, нормальні ціни, рекомендував би брати VEKA, можна і трьохкамерне, але скло щоб енергозберігаюче, дешевше STEKO це точно. Якщо з дешевого профілю, то Epsilon.

В Троянді точка від Євродек, торгуйтеся з ними, просіть знижку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розглядав стеко як варіант, мій знайомий, офіційний дилер стеко, переконав мене, що не варто

хоча вилка цін дилер-роздріб в стеко солідна, близько 40%, можна виклянчити непогану знижку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що 5 кам то добре, 2-кам склопакет-добре. А от футнітура там....

Я б казав подумати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку, якщо брати бренд стеко, то там якраз таки фурнітура (Siegenia, Roto) є хороша, а от сам профіль слабенький.

Склопакети майже у всіх виробників на одному рівні.

важливою є сама якість зборки, у Стеко вона не найкраща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли 2 роки назад міняв вікна, то проаналізував біля 15 пропозицій. Зупинився на вікнах з профіля Rehau-Euro 60 - 3-камерний з однокамерним енергозберігаючим :) склопакетом.

Для квартир в багатоквартирних будинках без теплоізоляції стін і неможливості регулювання подачі тепла немає сенсу брати оті 5-7 камер. :)

Крім того, в Луцьку була лише одна пропозиція вікон рехау з фурнітурою GU. Особливість цієї фурнітури, що в ній є режим ступінчатого провітрювання.

Ну і - дешево вийшло. :)

Короче, офіційний представник рехау на волині - ЕЛДОМ, ТМ вул. Лідавська, 2 (0332) 78-99-27 [email protected] www.eldom.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що взагалі дає така кількість камер в пластику? Розумію 1-2-3. А який сенс в 5-7?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що взагалі дає така кількість камер в пластику? Розумію 1-2-3. А який сенс в 5-7?

Швидше всього жорсткість конструкції, частково шумопоглинання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що форумчани скажуть щодо Вінтери, ПП ВІР, Атлант плюс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КААААААААААрочє. :)

Ціни - вересень 2013го. Поплачте :)

LbVua.jpg

Стеко було значно дешевше (тіпа "по знайомству"), але якіііість.... :(

І на "акцію" від Вікнарьоффа не повівся теж :)

"Атлант плюс" тут немає, бо мав попередній досвід "стикання" з їхніми цінами. :)

"Вір" здається просто забув.

За майже 2 роки експлуатації вилізла лише проблема з двосторонньою ручкою на балконних дверях кухні. Розхльобалась. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що взагалі дає така кількість камер в пластику?

маркетингові панти :)

В нашому кліматі вистачає трикамерного пластику і однокамерного склопакету (дьошево і сєрдіто). Двокамерний склопакет - це вже для звукоізоляції (наприклад, якщо вікно на пожвавлену вулицю).

І всякі там "енергозберігаючі", як на мене, теж непотрібні панти. Відношення "переплата/отриманий ефект" слабеньке...

Пластик, скло - зараз, певно, у всіх воно по якості на однаковому рівні... А от фурнітура - це те, на що потрібно звернути підвищену увагу. Фурнітура весь час буде працювати, а тому й зношуватись буде саме вона. Тому від її якості буде залежати ваше задоволення вікном.

Також варто звернути увагу на функціональність цієї фурнітури. Різні там "мікропровітрювання" (дуже класна, до речі, і потрібна функція), блокування від дітей (кому актуально), протизламні характеристики (якщо вікна на перших поверхах), і т.д.

Ще що варте уваги, так це професіоналізм монтажників, котрі вам будуть встановлювати те вікно. Те, що вони самі себе хвалити будуть, це зрозуміло. Але пошукайте відгуки про їхню роботу від тих людей, яким вони вже встановлювали. Бо навіть якісне вікно з самою якісною фурнітурою рукожопий монтажник може встановити так, що за пів року вікно вже навіть закриватись не зможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жваву темку я тут відкрила :_29: .

Всім щиро вдячна за проявлену увагу до мого питаннячка! :_19:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке враження що менеджери та продавці доводять людей до "зомбі ефекту" :).

Другий тиждень триває головоломка і чим далі тим важче вибрати, форуми і ютюби кишать різними підставами типу ми самі круті а конкуренти авнюки.

В голові триває вибір

5 камер ПВХ, 2 камери скло

Вікнарьоф - ніби сама дешевша і ціла громада людей за і проти, вони беруть тим що складається вікно на високоточному німецькому обладнанні. І як переконують вікна якісні а за рахунок удосконалення та великих партій не дорогі (різниця в ціні різних підприємців 3-10%

Rehau - фірма яка працює, вірніше імдж вже працює на неї, в інтернеті шалена кампанія, і на форумах без пояснень просто пишуть, круто, кльово, якісно - тут дуже важко зрозуміти ціни різніться в різних продавців до 20%, під сумнівом хто і як їх складає, оскільки крутий профіль можуть зібрати в підвалі криво зварити і подерти гідроізоляцію склопакету і тоді вікно гірше за саме дешевше.

WDS - для мене це тесаме як вікнарьофф, але відгуки і продавці стверджують що це вже вікна найкращі з середнього класу.

Друз, родичі які працюють в сфері будівництва запевняють що головне щоб вікно було ідеально зібране, якісний монтаж та в найблищий тиждень відкоси і при таких умовах любий з представлних на ринку зроблених по сертифікованому виробництву профіль служитиме довго

Хотілосяб почути ще думки людей, і буду вдячний за якісь розяснення та виправлення,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На енергозберігаючі вікна дивіться з обережністю - вони можуть суттєво погіршити якість мобільного зв'язку, будь-якого радіозв'язку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VIPuts, якщо дозволяє бюджет, візьміть Rehau збірки Болена. якість збірки на висоті, засиліконені всі технічні отвори(стики де прикручують імпости), є контур ущільнення між рамою і підвіконною планкою, вікна важчі в порівнянні з аналогами(Свідчить про хороше армування).

від тих хто ставить вікна, чув тільки позитивні відгуки

у Вікнарьоф були випадки що профіль лопав при монтажі у холодну пору року(крихкий). хоча обладнання на якому робиться та складається і справді хороше.

це вже коли потрібно влізти в дуже обмежений бюджет, то беруть гірший профіль, але економити на фурнітурі і склопакетах не варто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж колись обрав Болену, профіль Рехау, фурнітуру Сігєнія-Аубі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

дякую за поради взяли Rehau Болена, дуже задоволені!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради взяли Rehau Болена, дуже задоволені!

А де? Як установщики - толкові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На енергозберігаючі вікна дивіться з обережністю - вони можуть суттєво погіршити якість мобільного зв'язку, будь-якого радіозв'язку.

угу, може бути два скла і кожне з багатошаровим металевим напиленням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Теж хочу купувати вікна, можливо хтось щось скаже про якість вікон Veka чи Rehau 5-ти камерних і де замовляли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь ніхто не озвучив гарантію, яку готовий надати виробник. Я вибирав з врахуванням цього показника і якості фурнітури, тому вибрав вікна від Perfect (15 років гарантії, фурнітура WinkHaus , 6-ти камерний профіль, 2-х камерний склопакет).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...