Перейти до змісту

Ще одна запроданка Палиці!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Все, це вже занадто! Підтримай країну - викинь велосипед! Адже наша "зірочка" , як виявилось, давно продалась Палиці.

Варто зазначити, що лучанка, майстер спорту України міжнародного класу Яна Беломоіна, на Зимовому Чемпіонаті України з велосипедного спорту класу маунтенбайк виборола 2 перших місця. Зауважимо, щоможливість участі спортсменки у таких змаганнях часто відбувалось за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Минулого року восени Яна на цій азербайджанській трасі здобула перемогу, обійшовши досвідчених швейцарок.

©

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Спонсор Яни - Ігор Палиця, тому вона має бути засуджена всіма свідомими велосипедистами Луцька. На знак протесту пропоную всім позбавитись велосипеда!

Опубліковано

Спонсор Яни - Ігор Палиця, тому вона має бути засуджена всіма свідомими велосипедистами Луцька. На знак протесту пропоную всім позбавитись велосипеда!

В роддомі палиця теж при народженні дитини видає подарунки, як ви думаєте то чого треба позбавитися :)?

Опубліковано

В роддомі палиця теж при народженні дитини видає подарунки, як ви думаєте то чого треба позбавитися :)?

Треба позбавитись палиці )))

Опубліковано

не гоніть палиця нормальний чувак, зараз побачете чия буде одеса без палиці!

Ось перші признаки http://politinfo.com.ua/stop-war/3583-odeski-musora-separatysty-yizdyat-na-mashynah-z-naklejamy-spetsnaz-gru.html

Опубліковано

Ось перші признаки http://politinfo.com...etsnaz-gru.html

А при палиці без наклейки катав ? ))) блін Палиця то партнер і права рука Коломойського. Коломойській за Україну бо більшість бізнесу славу Богу завязано в нього на Україні. Палиця олігарх того же розливу як Ахметов. Хіба, що на мові говорить і типу западенець свій. Не саме гівно в нашій державі, але й співати комусь оди слави не буду , що 5-10% з грабунку відають типу на благочиність для свого піару.

А Дівча молодець!

Опубліковано

Спонсор Яни - Ігор Палиця

Що в цьому поганого?

відсутність почуття гумору- це погано...

)))

а в чом, сопствено, подвох ?

В цій темі)
Опубліковано

Сумніваюсь, що серед всіх учасників борди знайдеться та кількість людей, які б могли замінити його.

Хай собі катає.

Опубліковано

Гдє сміяца, підкажіть?

Спортсмени часто не знають, на якому велосипеді вони їздять, особливо спортсменки. А тим більш, хто його дав. Там все тренера вирішують. Спитай їх, за кого вони там на сітілайтах на вибори закликали, більшисть не згадає. Справжнім спротсменам нічого не цікаво, крім тренувань і змагань. Не переймайтеся так.

Опубліковано

а ківалов знаєш скільки церков збудував, а там знаєш скільки всього роблять і який пасажиропотік. ківалов святий! не зрадь ківалова! ківалов збудуй церкву у нас!

Опубліковано

Ось перші признаки http://politinfo.com...etsnaz-gru.html

Одеса і з Палицею, і без нього буде українською, це я вам кажу як одесит)))) Від того, що якийсь шлімазл наклеїв "курку" на машину, нічого не зміниться, повірте на слово.До того ж, подібних "фігвамів" вистачає не тільки в Одесі. Пишу про сьогоднішню розмову з племінницею:

- Племяшко, шо там в Одессе ?

- Да ничего, живем, хлеб с рИбкой жуем)))

- В россию никто не рвется?

- дядя, я тебя умоляю)))) Бегает пару поцов, но им по рогам настучали, вроди и успокоились. Одесса это УКРАИНСКИЙ город, и другим не будит, таки да)))))

Так що, Палицю в якості рятівника Одеси там ніколи і ніхто не сприймав)))))

Опубліковано

А чому дехто так не любить Палицю? Це особисте? Я не знаю його, але знаю про його меценатство. Ніхто з інших олінархів стільки не вкладав в Луцьк, СНУ, ЛНТУ, спорт і т.д. То чому так його не люблять? Дехто. Він в когось з форумчан вкрав? Поясніть, бо "не доганяю":)

• Адміністратори
Опубліковано

Продам велосипед. Дорого.

Опубліковано

Продам велосипед. Дорого.

Як порох свою фабрику, дають мільярд а він хоче три, так і ти напевне будуть давати 1000 баксів а ти захочеш три :0155:

Опубліковано

Це просто жах! Такого від Яни я не очікував :( Продалась разом з тренером і всім волинським велоспортом :) Правду казав "Росіянин" і "*ленман" та інші дуже розумні люди з борди а я не вірив їм...як жеж мені соромно я не знаю як тепер жити...Полиця скрізь, скоро буде будувати Карабаси кругом! :0157:

Опубліковано

А чому дехто так не любить Палицю? Це особисте? Я не знаю його, але знаю про його меценатство. Ніхто з інших олінархів стільки не вкладав в Луцьк, СНУ, ЛНТУ, спорт і т.д. То чому так його не люблять? Дехто. Він в когось з форумчан вкрав? Поясніть, бо "не доганяю" :)

Ну як тобі сказати "Мухи від котлет повинні жити окремо", так і тут, меценти повинні бути подалі від політики, якщо вони все ж такими є, а сам факт присутності палички в ВР свідчить про протилежне. Все що ви назвали: Луцьк, СНУ, ЛНТУ, спорт і т.д. це лише яйця відкладені в правильних місцях ;)

Опубліковано

Я згідний щодо яєць і мух. Але чому Єрємєєва, Івахіва не тролите? :)

А що він теж якимось боком до велодня причетний? Але ж як?

Маєш факти? дафффай потролимо!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...