Перейти до змісту

Ровер кафе

ANANAS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 08:31, Alex.62 сказав:

Нагадую велосипедистам!

"РОВЕР КАФЕ" працює з 8-ї години.

Якщо ви вранці хочете насолодитися філіжанкою міцного запашного еспрессо, то вам - до нас!

Якщо ж ви не поснідали вдома, то у нас ви можете зажувати тоста, млинців, бургера...

Згадайте про це, коли будете поруч. :0111:

а у вас є така фішка як кава з собою?

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 07.07.2015 в 11:35, ANANAS сказав:

А ЯК ЖЕ Ж !!!!! Як то кажуть у Львові "КАВА НА ШПАЦЕР"!!! :0108:

Стакашка картонна з "хомутом", щоб не попекти пальці + кришка + КАВА + цукор + Посмішка бармена і добре слово в дорогу!

Якщо чогось не буде - ПИШІТЬ!!! Я розберусь і компенсую! :_04:

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 11:46, Alex.62 сказав:

Стакашка картонна з "хомутом", щоб не попекти пальці + кришка + КАВА + цукор + Посмішка бармена і добре слово в дорогу!

Ооо це прекрасно,перед роботою будуьзаходити до вас)

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 13:08, ANANAS сказав:
  В 07.07.2015 в 11:46, Alex.62 сказав:

Ооо це прекрасно,перед роботою будуьзаходити до вас)

Вчу барменів та офіціантів не казати стандартне "Заходьте до нас ще!", бо це вже сприймається як фонова музика, яку ніхто не слухає, а казати "РОЗКАЖІТЬ ПРО НАС СВОЇМ ДРУЗЯМ!". В перший раз народ, як правило, впадає в ступор і не може зрозуміти, чтого від нього хотять. Потім розуміє сенс сказаного і реагує. Теж, доречі, по-різному. Хтось знизує плечима і йде. Хтось киває і, знову-таки, йде. Хтось посміхається. Оці останні мені наймиліші. Закордон навчив посміхатись людям, вітатись із незнайомими, бажати їм хорошого дня. Так хочеться, щоб і у нас люди стали хоч трохи привітнішими.

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 13:37, leonon сказав:

То все звичайно добре - "Павліка" привезли?

А ти злий та недобрий!!! :0137: Жартую!

Є "Павлуша"! Є!!! Приїжжай!

Опубліковано
  nickel сказав:

Яку швидкість можна розвинути на таких розкладачках?

это один из самых глупых вопросов, когда видят лигерад. Да с любую скорость можно развить в разумных пределах, смотря какая у вас физуха и какие дорожные условия, а вот КПД у велов разный)))

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 17:08, romanc сказав:

это один из самых глупых вопросов, когда видят лигерад. Да с любую скорость можно развить в разумных пределах, смотря какая у вас физуха и какие дорожные условия, а вот КПД у велов разный)))

Швидкість лігерада мене взагалі не цікавить, тому це була сама дурна відповідь на моє запитання.

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 20:50, rulon сказав:

аж самому захтілось на ровері у Ровер кафе)))

Перевірити швидкість??? :_04:

Опубліковано
  В 07.07.2015 в 17:08, romanc сказав:
  nickel сказав:

Яку швидкість можна розвинути на таких розкладачках?

...когда видят лигерад...

Романе... Не сваріться! Питання було за РОЗКЛАДАЧКИ !!! І мався на увазі МІЙ ровер!!!

Опубліковано

Нема нічого краще за п"ятничного "павліка" з друзями )

Офіційна пропозиція до закладу по чебуреках:

"Зробіть будь-ласка чебурек з мясом,сиром, зеленню і помідором.Помідори нарізати кубиками" <- то буде один чебурек з міксованою начинкою.

Кінець попозиції :)

Власне, був досвід в кафе "Сніжинка", до того як він став таким як він є зараз. Тогочас він був студентським кафе, де можна було нормально напхати животика двічі-тричі на тиждень за помірними цінами.

Спробуйте самі, подивіться як відреагує народ "під пивко". Думаю ідея варта спроби

Опубліковано
  В 11.07.2015 в 08:11, vetalforever сказав:

Нема нічого краще за п"ятничного "павліка" з друзями...

З друзями хороше все, що завгодно... І "Павлуша", і горілочки трішки, не для дурної голови, а просто для розслабону, і бокал-другий сухого винця італійського ординарного ( доречі треба подумати!!! ) під сир із пліснявою і тоне-е-е-е-енько нарізаною ковбаскою... Тут вже не так важливо "під що", як "З КИМ!" :_26:

Чебур з міксом... Це не нова пропозиція. Ми обговорювали такі варіанти. Думали про чебур з сиром. Тобто не чисто твердий сир, бо від розтечеться і буде "пшик", а твердий намішаний з підсоленим творогом + зелень+ ( можливо ) дрібненько різані помідори... Як варіант - те ж саме тільки + м"ясо...

Віталій! Варіантів може бути багато і ми готові, я знову це декларую, йти назустріч вам, щоб зробити "Ровер" точкою зустрічі адекватних людей, які вважали б "Ровер" своїм!!!

Але запропонований тобою ( ми на "ТИ"? :_04: ) рецепт рідко замовляється відвідувачами!

Особисто мені це подобається, але наш народ консервативен і в нього зклався стереотип - якщо ЧЕБУР, то З М"ЯСОМ.

Пропоную альтернативний варіант. Ти, або хто завгодно інший з наших відвідувачів, збирається з друзями посидити з "Павлушкою". Ви дзвоните нам і кажете, що непогано було б зробити вам... Да що завгодно з того, що ми реально в змозі зробити для вас, бо наші можливості великі, але не безмежні... І ми зробимо!

Опубліковано
  Цитата

Ти, або хто завгодно інший з наших відвідувачів, збирається з друзями посидити з "Павлушкою". Ви дзвоните нам і кажете, що непогано було б зробити вам

ок. Дякую :)

Опубліковано
  В 11.07.2015 в 08:11, vetalforever сказав:

Нема нічого краще за п"ятничного "павліка" з друзями )

Офіційна пропозиція до закладу по чебуреках:

"Зробіть будь-ласка чебурек з мясом,сиром, зеленню і помідором.Помідори нарізати кубиками" <- то буде один чебурек з міксованою начинкою.

Кінець попозиції :)

Власне, був досвід в кафе "Сніжинка", до того як він став таким як він є зараз. Тогочас він був студентським кафе, де можна було нормально напхати животика двічі-тричі на тиждень за помірними цінами.

Спробуйте самі, подивіться як відреагує народ "під пивко". Думаю ідея варта спроби

Ще б і з капустою чебури були би нічо так

Опубліковано
  В 13.07.2015 в 08:37, san4ez1 сказав:

Ще б і з капустою чебури були би нічо так

Може бути і щось таке... Але це вже будуть точно не ЧЕБУРЕКІ!!! :_04:

Опубліковано
  В 13.07.2015 в 07:25, Alex.62 сказав:

Ви дзвоните нам і кажете, що непогано було б зробити вам... Да що завгодно з того, що ми реально в змозі зробити для вас, бо наші можливості великі, але не безмежні... І ми зробимо!

Круть :_30::_25:.

"Не стоит прогибаться под изменчивый мир,

Пусть лучше он прогнется под нас.

Однажды он прогнется под нас."

Машина времени

Опубліковано
  В 13.07.2015 в 10:36, vaz75 сказав:

Круть :_30::_25:.

"Не стоит прогибаться под изменчивый мир,

Пусть лучше он прогнется под нас.

Однажды он прогнется под нас."

Машина времени

Прогинатись точно не варто. А от шукати взаємопорозуміння, що веде до задоволення обох сторін... Воно того варте!

Телефонуйте-заходьте.

Опубліковано
  В 13.07.2015 в 10:57, Jimi Jamison сказав:

Водка з шашликом є в наявності?

Вотттка є, а за шашликом треба їхати на "Живень-Парк". Хто не знає - це наша літня площадка неподалік "Адреналіну". Вчора заїжжав з покатушок з найкращою половинкою на "Живень-Парк"... От там чебурекі точно БОМБА, бо як на мій хлопський розум, то чебурек має їстися на свіжому повітрі під холодне пиво! Ми прокотилися на Озерце, скупалися, заїхали на літню площадку і "прєдаліся чрєвоугодію" під тінню дерев!!!! Було дуже смачно... Хрустка легка скоринка, ароматний соковитий фарш з зеленню, холодний свіженький "Павлик"... Після 30 км неспішної велопрогулянки це було дуже класно!

Маршрут велопрогулянки і фото з пікнічка на березі в Озерці.

post-26787-0-32966400-1436787726_thumb.j

post-26787-0-98639100-1436787903_thumb.j

Опубліковано

Якщо у когось э велике непереборне бажання посидіти на зеленій галявині в межах міста з соковитим чебуром і холодним "Павликом", телефонуйте моїм дівчаткам-красуням на "Живень-Парк" 095.202.33.42 Відвідання велосипедом ВІТАЄТЬСЯ!!!

Опубліковано
  В 14.07.2015 в 14:28, Itzamna сказав:

Больше, іщо больше реклами ! Які ще точкі є ? Паролі, явкі, адреси...велосіпедісти ради денюжку несті, токо скажите куда. Свої 5 золотих прінесу :)

Реклама?... Можна, мабуть, розцінювати і так, але якщо друзі і знайомі ( і нові знайомі, доречі, теж ! ) телефонубть і шукають номер телефону "Живень Парку"... Просять - "Виклади на "Борді", щоб не шукати!"

Якщо комусь заважає, я готовий прибрати! Це не проблема, як на мій погляд!

Опубліковано

Ця тема і є рекламна впринципі...Але не думаю, що т ой хто сюди заходить цього не розуміє чи йому заважає....

Опубліковано
  В 16.07.2015 в 14:44, san4ez1 сказав:

Ця тема і є рекламна впринципі...Але не думаю, що т ой хто сюди заходить цього не розуміє чи йому заважає....

Ну, по-перше, не я цю тему стартанув, і вважаю, що зауваження трохи некорректне. Я був занадто зайнятий запуском та налагодженням роботи кафешки, коли люди розпочали спілкування, тому я зЇявився лише на третій сторінці.

По-друге, тут є не тільки реклама і пусте восхваляння, але й критика і я, як посадова особа і як людина, яка багато чого зробив для цього закладу своїми руками, стараюся слухати, стараюся чути, стараюся йти на зустріч побажанням відвідувачив. Ви вважаєте, що це погано? Особисто я вважаю, що це добре, коли йде живе спілкування. У вас особисто окрім критики "реклами" є якісь зауваження чи побажання? Я готовий дослухатись і до вашої думки і вважаю це однозначним позитивом в організації роботи кафе.

Опубліковано

Та забий на ці репліки про рекламу, людей звичайне українське жабе давить) Точно так само можна доколупатись ще до реклами Павлівського, Канондейла і ще чогось там, уже не пригадаю, в темі. Давайте, відправимо в Гамерику претензію, що це компанія кадейл так безпардонно засилає на луцьку борду агентів для реклами?)))

Такого адекватного і привітного власника закладу ще пошукати треба. Тому тема потрібна і актуальна. Пряме спілкування з клієнтами — шлях до успіху.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...