Перейти до змісту

Fallout 4

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На наступному тижні кажуть патч буде. сподіваюсь шо моя проблема вирішиться. А поки задротю в ФА3 і довольний як слон. Поставив всі доповнення і проходжу всі побочні спочатку) 

APP CRASH так і не вирішився (

• Відповідей 233
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На самом деле Фолл 4 плохо оптимизирован-даже на минималках, он умудряется проседать. Еще больше удивляют дропы фпс в окне торговли, где все вроде статично и ничего не происходит.

Ну хз... я граю на високих + деталізація на ультра, тіні середні, якогось дискомфорту не відчуваю... Вертикальна синхронізація увімкнена.

R9 270x 2Gb + 8Gb оперативки.

А, ні, є дискомфорт з псиною ))) курва любить лізти куди не просють :)

Опубліковано

Судячи по ігровій статистиці я вже награв близько 15 годин, а по сюжетній лінії практично не просунувся.

Fallout, Fallout ніколи не меняється  ^_^ .

c89XHs4VX3I.jpg

Опубліковано

Я от тільки в Даймонд Сіті загріб, там торговці тусують :), накупив ядерних блоків, і в мандри :)

Без силової броні краще бігати і досліджувати, але воювати краще в ній, якщо ви звісно не качаєте снайпера :).

Вобщім, меч генерала Джо (кращого поки на знайшов), Праведний властєлін, і автоматичний дробовик, моє всьо ;).

Опубліковано

В мене атлон Х3 450, четверте ядро відключене

опера 2х8Г на одній 4Г не пробував

відео - 440ГТ

настройки - на мінімумі, тільки виставив "дальность отображения персонажей", вроді на максимум або десь поруч

ну по пустоші бігати норм, а от заходиш десь в убежище/будинок і т. п., починає "ходити ривками", такий єфект - робиш один крок вперед а після цьго тебе ніби трохі назад відносить, якось так, але норм, грати мона

КОД БО3 на мінімалках не тяне, тормоз

Опубліковано

відео - 440ГТ

настройки - на мінімумі, тільки виставив "дальность отображения персонажей", вроді на максимум або десь поруч

ну по пустоші бігати норм, а от заходиш десь в убежище/будинок і т. п., починає "ходити ривками", такий єфект - робиш один крок вперед а після цьго тебе ніби трохі назад відносить, якось так, але норм, грати мона

Гра жере оперативку як дурна. У мене 8, і часом віндовс матюкається що нехватає, але я вимкнув своп файл(файл підкачки).

Опубліковано

відео - 440ГТ

Гра жере оперативку як дурна. У мене 8, і часом віндовс матюкається що нехватає, але я вимкнув своп файл(файл підкачки).

ну, і шо воно дає (для тих, хто в танку)? обясніте

Опубліковано

Що саме ?

відео - 440ГТ - на ньому не побігаєте особо, а файл підкачки це ви зря відключили :).

Опубліковано

Що саме ?

відео - 440ГТ - на ньому не побігаєте особо, а файл підкачки це ви зря відключили :).

мені "особо" не треба, бігає норм, а файл підкачкі відключив не я, тому і питав, нафіга він це зробив

Опубліковано

...часом віндовс вирубає гру якщо йому не вистачає оперативки.

В таких випадках часто допомагає якщо закрити хром ;)
Опубліковано

...часом віндовс вирубає гру якщо йому не вистачає оперативки.

В таких випадках часто допомагає якщо закрити хром ;)

+1 :) також лікую закриванням хрому, курва жере за трьох :)

Опубліковано

та йпрст я так і не запустив, ну ппц просто. відяшка Radeon hd3800, celeron 2 2.3, 4 озу. гта 5, всі старіші фолаути, майже любе рябе йде без проблем. де проблеми настройки на мінімум і далі гратись. App Crash не проходить. правда ще патч не ставив, але в нього не вірю ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...