Перейти до змісту

Fallout 4

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 233
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

все правильно, а вінда яка стоїть?

7/64

А я чекаю поки куплю планки оперативи. А то на 4 гігах вирішив себе і гру не мучати.

Блін, дивлюсь на ціни які зараз і порівнюю з тими які були колись... Жаба давить блін. Мда... Прийдеться таки відкладати на хоча б планку в 2 гіга.

Опубліковано

все правильно, а вінда яка стоїть?

7/64

А я чекаю поки куплю планки оперативи. А то на 4 гігах вирішив себе і гру не мучати.

Блін, дивлюсь на ціни які зараз і порівнюю з тими які були колись... Жаба давить блін. Мда... Прийдеться таки відкладати на хоча б планку в 2 гіга.
А мені треба 8 купляти. І старі планки по 2 гіга продавати. В материнці 2 слота всього. Мало того 4 гігові треба двух стороні шукати, що ще + гемор.

Так, що влітаю на півтора штуки грн майже.

Опубліковано

Блін, дивлюсь на ціни які зараз і порівнюю з тими які були колись... Жаба давить блін. Мда... Прийдеться таки відкладати на хоча б планку в 2 гіга

Да купи б/у і не парся.
Опубліковано

А мені треба 8 купляти. І старі планки по 2 гіга продавати. В материнці 2 слота всього. Мало того 4 гігові треба двух стороні шукати, що ще + гемор.

Продай - HWman(у) свою. А в чому проблема? - пам'яті в продажі валом.
Опубліковано

Fallout 4: как подключить приложение Pip-Boy к Fallout 4

Инструкция под видео.

Видео записано лично мной (сори за качество)

https://www.youtube.com/watch?v=t-7aWUbqPRQ&feature=youtu.be

Опубліковано

Ех як я вам всім заздрю! Одна з найулюбленіших ігор і навіть не маю на чому погратись( Хіба андроїд версію на телефон закачаю(

Опубліковано

Про нові діалоги в fallout. Дійсно, щось подібне?

ні, не подібне

але діалоги зроблені троха тупо, бо з того слова чи пари слів не завжди ясно що в результаті ляпне персонаж

немає якогось чіткого поділу типу стримано/пресанути/підлизатися і тому діалог не завжди нормально будується

ну але грати можна :)

Опубліковано

Про нові діалоги в fallout. Дійсно, щось подібне?

ні, не подібне

але діалоги зроблені троха тупо, бо з того слова чи пари слів не завжди ясно що в результаті ляпне персонаж

немає якогось чіткого поділу типу стримано/пресанути/підлизатися і тому діалог не завжди нормально будується

ну але грати можна :)

Може в цьому і фішка...
Опубліковано

але діалоги зроблені троха тупо, бо з того слова чи пари слів не завжди ясно що в результаті ляпне персонаж немає якогось чіткого поділу типу стримано/пресанути/підлизатися і тому діалог не завжди нормально будується ну але грати можна

Піду перепройду ще раз Mass Effect :) 

Все рівно ноут не потягне четверту частину(

Опубліковано

fenmix, є спосіб запустити на ДХ10. особисто мені не допомогло, все той же APPCRASH. Але люди пишуть що в декого запускається та ще й з іграбельним ФПС.

How To Make Fallout 4 Run* On DirectX 10 Graphics Cards

As you know Fallout 4 only runs on DirectX 11+ graphics cards, but there is a trick to get the game running on DirectX 10 graphics cards, but with a low framerate of ~1 frames per second (unplayable). For those who want to try it, here's how :

1. Download and install Windows SDK for Windows 8 : http://msdn.microsoft.com/en-us/windo...( this will also work for Windows 7 )

2. After the SDK installation go to your Windows System32 folder ( C:\Windows\System32 ), find and run dxcpl.exe

3. In the "Scope" section of the window, click on the "Edit List..." button and enter the location of your Fallout 4 executable ( Fallout4.exe ), then press the "Add" button and the "Ok" button

4. In the "Device Settings" section of the window, set the "Feature level limit" to "11_0" and be sure to check "Force WARP"

5. Press Apply/OK and there you have it. You can now start the game, but will probably not be able to play it because of the ultra-low framerate!

UPD: Особисто я з горя ставлю на закачку Фолаут 3 і Нью Вегас. може хоч трішки попоболь пройде. потім теж массефект пройду :)))

Опубліковано

fenmix, є спосіб запустити на ДХ10. особисто мені не допомогло, все той же APPCRASH. Але люди пишуть що в декого запускається та ще й з іграбельним ФПС.

Справа не в цьому, у мене, здається, DX11. Однак оперативки всього 4гб, а відяха GeForce 410m. 

Опубліковано

How To Make Fallout 4 Run* On DirectX 10 Graphics Cards

As you know Fallout 4 only runs on DirectX 11+ graphics cards, but there is a trick to get the game running on DirectX 10 graphics cards, but with a low framerate of ~1 frames per second (unplayable). For those who want to try it, here's how :

1. Download and install Windows SDK for Windows 8 : http://msdn.microsoft.com/en-us/windo...( this will also work for Windows 7 )

2. After the SDK installation go to your Windows System32 folder ( C:\Windows\System32 ), find and run dxcpl.exe

3. In the "Scope" section of the window, click on the "Edit List..." button and enter the location of your Fallout 4 executable ( Fallout4.exe ), then press the "Add" button and the "Ok" button

4. In the "Device Settings" section of the window, set the "Feature level limit" to "11_0" and be sure to check "Force WARP"

5. Press Apply/OK and there you have it. You can now start the game, but will probably not be able to play it because of the ultra-low framerate!

UPD: Особисто я з горя ставлю на закачку Фолаут 3 і Нью Вегас. може хоч трішки попоболь пройде. потім теж массефект пройду :)))

This works, but it's VERY bad performance. My old card died last week so I tried this with a Radeon HD 4870, less than 1FPS, but it works :P

:0100:

Опубліковано

Так, все, дістали ці підвісання, маю серйозний намір купувати оперативку. Може хтось планує апгрейдитись?

купуй планку на 4-ри, бо 2- малувато буде

Опубліковано

купуй планку на 4-ри, бо 2- малувато буде

Наразі є 2 по 2, і думаю ще 2 по 2 добавити, по ідеї повинен бути подвійний дуал режим.
Опубліковано

Ну что же, поиграл я, и теперь с уверенностью могу сказать что это лучшая игра в серии, чего только стоит один крафтинг, да немного достаёт сбор деталей - но без труда... атмосфера, новые монстры, и проста огромная куча положительных эмоций.
А прокачка и возможности брони (оружия) так это вообще... (на каждую деталь свои плюшки) я в восторге.
Ну и подключение планшета (телефона) к игре - очень удобно, разработчики молодцы, включил себе карту... и побежал, очень удобно!

P.S Это игра года!!!

case_l, HWman .... может хватит флудить в теме?

Читайте (смотрите) обзоры своих материнских плат (оперативки) и будет вам счастье. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...