Перейти до змісту

Хлібчик Т з сюрпризом

HaTaLjKa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спочатку було маленьке чорне, а потім великими чорними розводами. Я не знаю, що це. А ви як думаєте?

post-5029-0-66286800-1432625031_thumb.jp

post-5029-0-17831800-1432625086_thumb.jp

post-5029-0-72633600-1432625266_thumb.jp

Опубліковано

що це

солідол або якісь інші мастильні матеріали, що використовувались для змащення механізмів замішування,

мав схожі сліди внизу над стержнем хлібопічки, перші рази після змащування.

нічого надзвичайно жахливого нема, якщо це вирізати і не їсти, звичайно, неприємно, але таке буває.

Опубліковано

Розріжте на половину - частину у санстанцію на аналізи - частину залиште у себе вдома, щоб перевірити чи розростається, також не варто поки вживати у їжу, дочекайтесь результатів аналізів.

Опубліковано

Хліб свіжий.

Почала вирізати ... мало що лишилось. Сумно, що когось тішить, що людей мають за свиней, та ще й за це гроші беруть.

Опубліковано

Хліб свіжий.

Почала вирізати ... мало що лишилось. Сумно, що когось тішить, що людей мають за свиней, та ще й за це гроші беруть.

Не думаю що виробник зацікавлений у такому дефекті хлібини - але Ви чомусь це сприймаєте за персональну образу.

Опубліковано

Так мене ображає таке ставлення до людей. Наскільки я знаю - це не перший випадок цього виробника, вони навіть судилися з людьми, які купували їхній хліб і знаходили там щось. Коли вкладаються великі кошти в рекламу та маркетинг підприємства, то продукт повинен бути бездоганним. Не може бути таких проколів.

Опубліковано

Так мене ображає таке ставлення до людей. Наскільки я знаю - це не перший випадок цього виробника, вони навіть судилися з людьми, які купували їхній хліб і знаходили там щось. Коли вкладаються великі кошти в рекламу та маркетинг підприємства, то продукт повинен бути бездоганним. Не може бути таких проколів.

Наталка, якщо Вас образила якість продукції виробника, запропонована покупцеві - пишіть скаргу.
Опубліковано

Скорее всего смазка попала. Не очень эстетично, но не представляет угрозы для здоровья (при условии что производитель не халтурит, и использует специальную пищевую смазку типа Шелл Кассида).

Опубліковано

по кронтурах схоже на рибину- а так скоріше за все змазка... тут раніше писали і фото було хробаків в хлібі - тим людям більше повезло там з мясом попала хлібина :0155:

Опубліковано

то все фігня. я ось вчора сир придбав, порізав, а в ньому дирки! сир, цуко, дирявий виявився!! про що взагалі думає виробник, продають народу дирки замість сира :dont: дирки всередині, Карл! може його взагалі хтось вже їв, якісь паразити. так огидно и бридко стало, ось, з вами вирішив поділитись, бо сир більше не купуватиму – здається що з тієї дирки зараз хтось вилізе…повітря з дирок хочу здати в санепідемстанцію, може воно ще й отруйне. але те що навколо з'їв, що ж робить.

ps. сир називається "московський". совпадєніє? нє думаю

Опубліковано

Нда... а я думав що "сектор приз" тільки я виграв :) ,вчора в точнісінько такомуж хлібі точнісенько такаж фігня :).

Дружина в мене по освіті хлібопекар, і працювала хлібзаводі не один рік- каже, що це ніяка не пліснява ! а елементарне мастило технічне.

Опубліковано

ну виходить Ви купили хліб з маслом- ще й за 7.40 грн., непорядок, треба доплатити за масло

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...