Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажу так, без субсидії до подорожчання плати 350 - 400 грн. в місяць за комуналку.

Після подорожчання, з субсидією, використовую послуг на 140 грн. плачу мінімальний для мене платіж - 240 грн. (менше нього просто платити не можна, виходить, що переплачую за тепло та гарячу воду).

Так що оформляйте, якщо виходить.

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З такою погодою вода в холодному крані не холодна, а льодяна. ПОки нею помиєшся можна все відморозити :)

Опубліковано

Роздрукую і особисто на двері боржників наклею. Тролінг по сусідськи.

дані треба десь взяти

классический хохол, нет чтобы спросить с луцктепло за то что уже оплатил - лучше соседа "потролить".

І до чого ти це ляпнув ? Що "спросить с луцктепло" ? нема води не платиш, що з них питати, вони відключили всім бо кокнертно не можуть.

Опубліковано

скоро з новими тарифами ніхто платити не буде - небуде чим..

Про субсидії щось чули??? Чи лінь опу підняти і піти її оформити, якщо вже все так погано з доходами..

А нехай люди відпишуться кому не дали супсидію ( і пояснили чому).

Це тільки з голубих екранів нам розказують як легко отримати супсидію.

Тільки в нас студент і новонароджена дитина, безробітний по закону на отримання супсидії мають мінімальний дохід - абсурд ......!

Опубліковано

В кого є можливість ставте бойлери на воду. Буде вам тоді гаряча вода цілий рік.

цікаво що тоді буде з старенькими проводками будинків якщо всі кинуться ставити бойлери???

Опубліковано

скоро з новими тарифами ніхто платити не буде - небуде чим..

Про субсидії щось чули??? Чи лінь опу підняти і піти її оформити, якщо вже все так погано з доходами..

Хоть комусь її вже реально нарахували ту субсидію мені цікаво? І чи справді в такому розмірі як видає калькулятор на їх сайті?

Опубліковано

субсидію не дали - піду виясняти.( нічого не пояснивши) Як завжди розвод в нашій страні

Опубліковано

В кого є можливість ставте бойлери на воду. Буде вам тоді гаряча вода цілий рік.

В плані що завжди буде гаряча вода це добре, але питання чи не дорога.. Бо холодна вода + електроенергія. Електроергії немало їсть, а вона теж кожний місяць в ціні росте.

Опубліковано

Вода по моєму з травня подорожчала + електрика стояти на місці не буде- думаю сильно не наекономиш. Хіба що тільки як альтернатива на літо коли нема гарячої води.

П.С. Скоро літо буде тепло всі підемо в сапалаївку митись...

Опубліковано

классический хохол, нет чтобы спросить с луцктепло за то что уже оплатил - лучше соседа "потролить".

Типовий кацап. Ляпнув аби ляпнути, а про що - не подумав. Хіба що може вирішив потролити.

цікаво що тоді буде з старенькими проводками будинків якщо всі кинуться ставити бойлери???

там запас дай боже. А якщо почне щось "робитися", то це виключно на лініях, що йдуть ДО будинків.

Нехай міняють проводку. Бо бойлер підключається (Якщо грамотно!) одразу до щитка на окремий автомат! Щоб у разі чого - клац, і тільки бойлер вимкнувся, а не вся хата. Чи розетки плавилися.

щоранку вмиватися теплою водою і не думати про вечірній душ як про "нагріти-донести-вилити половину на підлогу половину на кота"

точно з таких же міркувань ставили бойлера.

Прийняти душ, то ще якось пів біди...

а от помитися по-людськи - нереально.

Ці тазики у ванні, чи відра/виварки/каструлі киплять на кухні. Пара по всій квартирі. А поки досунеш...

Дітвору влітку щодня мити, а то й по 2 рази. Холодною водою не намиєш, бо потім в аптеці залишиш одразу піврічну платню за електроенергію з бойлером!

Опубліковано

Зайшов на сайт луцьктепла і глянув для цікавості боржників нашого будинку і знайшов.Одна з них заборгувала нашому ОСББ близько 4-х тисяч за утримання будинку.І ми вирішували,як її стимулювати сплатити борг. Але коли побачив,що вона торчить за гарячу воду і опалення 16тис,зрозумів,що це нереально.Нам каже:" У мєня нєт дєнєг і рєбьонак бальной". При цьому вона щодня випиває кілька банок/пляшок недешевого пива і загаджує дитячий майданчик жменями недопалків.На пропозицію голови відробити борг прибиранням території та під'Їздів постійно відморожується.

Опубліковано

Яка на ДПЗ включать гарячу воду маякніть сюди, бо мені щоб перевірити треба бойлера відключати, а щоб відключити треба лежачи на боку в кутову тумбочку під мийкою заповзати по пояс. :)

Опубліковано

З 02.06.2015 року планова зупинка котельні на Боженка. З цього випливає, що в кращому разі гарячу воду включать в кінці червня або на День незалежності, в гіршому - з початком опалювального сезону.

Опубліковано

З 02.06.2015 року планова зупинка котельні на Боженка. З цього випливає, що в кращому разі гарячу воду включать в кінці червня або на День незалежності, в гіршому - з початком опалювального сезону.

а в найгіршому взагалі не включать і опалювальний сезон не почнуть.

Опубліковано

і за газ, в кого немає лічильника, за дні без гарячої води буде збільшено плату?

ну да, в минулому році ми це вже проходили....

На «Луцьктепло» - новий начальник

Юрій Паращій серед своїх першочергових кроків називає відновлення гарячого водопостачання у місті Луцьку, підготовку до опалювального сезону та об’єднання зусиль колективу, адміністрації, профспілкової організації для розвитку підприємства.
Опубліковано

А хто в курсі, чому на привокзальному районі гарячої води сьогодні не стало?

Кажуть профілактичні роботи

о, то на два тижні мінімум?

Опубліковано

Народ, хто підключив бойлер! Допоможіть розібратись.

Купили бойлер Атлантік на 50л, встановили, все гуд. Смущає тільки, що при вийманні з коробки, стрілка на датчику показувала на 1/3 всіх стрілок (від синьою до крайньої червоної). Коли при підключенні встановили регулятор на половину потужності, стрілка стала рівно на половину (копка, що показує що бойлер гріється, не горіла). Встановили регулятор на максимум, то стрілка на повне нагрівання, індикатор виключений, показує на 2/3 (до кінця червоних стрілок геть не доходить).

Звідси питання: то так має бути? чи щось не так з індикатором і стрілкою?

Дякую.

Опубліковано

У мене Атлантік. Стрілка до встановлення бойлера була на нижній відмітці. Коли бойлер нагріває, індикатор світиться. Регулятор нагріву жодного разу не ставив на максимум (експлуатую 2 тижні), вода й так гаряча (руки обпікає).

Опубліковано

Народ, хто підключив бойлер! Допоможіть розібратись.

Купили бойлер Атлантік на 50л, встановили, все гуд. Смущає тільки, що при вийманні з коробки, стрілка на датчику показувала на 1/3 всіх стрілок (від синьою до крайньої червоної). Коли при підключенні встановили регулятор на половину потужності, стрілка стала рівно на половину (копка, що показує що бойлер гріється, не горіла). Встановили регулятор на максимум, то стрілка на повне нагрівання, індикатор виключений, показує на 2/3 (до кінця червоних стрілок геть не доходить).

Звідси питання: то так має бути? чи щось не так з індикатором і стрілкою?

Дякую.

В мене Атлантік 80, на максимум ніколи не ставлю( залишаю десь сантиметр до кінця, лишається пару червоних рисочок) Стрілка в цей час показує десь на другу(опів на третю) годину, індикатор раз в пару годин вмикається(показує що підігріває воду).Думаю як поставлю на максимум то стрілка всерівно повністю не "ляже".

Регулятор на половину не ставте це дуже мало!!! встановіть майже до кінця десь на четверту годину і зачекайте пару годин, вода повністю нагріється і індикатор погасне, а потім подивілься на стрілку,я думаю все буде добре і вода буде добре нагріта для розбавлення з холодною, щоб менший розхід був.

Опубліковано

а в мене бойлер гореньє

взагалі без індикатора температури

коли купував сказали а він тобі треба той індикатор

то хіба телевізор шо ти будеш на ньго дивитись

дійсно купив бойлер якісного виробника і все - забув про нього

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...